HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

askitocum hepsi birer harika cok cici,bişeyde kalmamış pek sanırım. güle güle giysin inş. daha bende pek bişey yok:sm_confused: hele ufacık pantolonlar cok şeker yaasırnaşık şey

kızlar allah ii günlerde kullanmayı nasip etsin hepsi çok şirin çok güzel maşallah allah nazarlardan saklasın.

kızlar annem de bi 10 tane kadar hırka ve yelek örmüş doğumda getircek artık onlarıda o zaman eklerim...

askito bu arada senin kıyafetlere de bayıldım çooook şekerler herşey minik miinik olunca çirkin olması mümkün değil zaten...

askito, çorumlu, u2rem kızlar harika şeyler aldıklarınız. çorumlu elbiselere bayıldım... erkek anneleri duymasın ama kızların giysileri daha bi güzel oluyor di mi :))) ben de akşam çektim ve makinamı getirdim aktarırım diye ama maalesef işyerindeki bilgisayara aktaramıyorum güvenlik nedeni ile.. ( artık akşama evden aktarırım.

senace, u2rem ellerinize sağlık aynı zamanda. ördükleriniz çok güzel. örgüyü ben de çok seviyorum ve becererek de yapıyorum. ama bebişime henüz bişey örmedim. ben daha çok kendime ve eşime örüyorum. bebişime kayınvalidemle annem yetiyor. artık biraz büyüyünce süslü süslü şeyler giyebilecek duruma gelince öreceğim.

yarım gunde kaç sayfa atlamısız öyle, maşallah...
hepinizin aldıkları çok guzel...gule gule kullansın inşallah bebişleriniz...

bu arada corumlu seninkileri şimdi farkettim elbiselerine kadar herbişeyi var maşallah çook güzeller

kızlar teşekkür düşünceleriniz için Allah ömürlerini uzun etsin güle güle güzel günlerde giysinler inşallah

ay askitom kiz onlar ne seker ole pantolon kot falan super bi sey yahu bayildim bayildim vallaha

U2rem seninkiler de cok sekerrr cok tatli aman yarabbim minaccik hepsi ayyyyyyyyy

Ayyyyyyyyyyy
Bende Daha Iki Corap Bide Citttili Aldim Bizimkilerden Alamadim Ki Bi Almislar Bir Suru Bende Haftaya Cuma Dr Gitcem Alirim Ozaman Cok Guseller Yawwwww

Süperrrrrrrrrrrrrrrrr
Yaaaaaaaaaaaaaa
Heveslenmmemek Zor Bu Durumda

u2rem canım çok güzel aldıkların güle güle kullansın bebişin. heele o önlükler muhteşem.. şapkalarıda öyleee...

yaaa bayıldım walla
askito seninkiler küçük adam kıyafetleri:)) tam paşa olacak onları giyince
u2rem seninkiler de prenses kıyafetleri,çok cici olacak giyinince
sağlıkla doğarlar ve giyerler inşallah bebişlerimiz

çok güzel çorumlucum bebeğinin kıyafetlri güle güle giysin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…