HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

adasu hepsi çok güzel.. güle güle giymek nasip eder Allah inşallah.

inş. canım hep bakıp icinde kızımı hayal ediyorum off şu 3 ay bitsede kavuşsak artık bebişlerimize ben cok özlüyorum şakkıdı

saol zinedila teyzesii.. bi doğsalar şöyle sağlıklı bi şekildee.. başka bişey istemiyorumm valla

ne demekk ay çocuklarımızın böle bir sürü teyzesi olucak wallahi ne güzelll:dance: ewet canım inşallah sağlıklı bir şeklide gelirlerr benimde tek duam bu

ayyy sagol canım teşekkür ederim inş. :dance:

kızlar sizde eklesenize sizinkileride görelim ama

ben ekledim canım görmüşsündür belki yeni aldıklarımı daha sonra çekip ekliycem gene şakkıdı

kızlar bebek arabası icin bu hoşuma gitti bunu düşünüyorum ama tam karar vermedim sizce nasıl

kızlar büyük halini görmek icinde buna tıklayıp görebilirsiniz..

Son düzenleme:
bunlar bady kizim icin sagdaki ise takimli tulum var badysi var onlugu var cok guzel bi de shortu var
bu da pembis pembis elbisesi a.s
bu da tshirt short ve sapkali kiyafeti mavili mavili ben maviye bagiliyorum naniknanik
bu da 9 aylik ama gorunce dayanamayip aldim insallah o gunleri de goruruz:teytey:
bu da birine kizini gormeye gidecektik nasip olmadi kizi buyudu bana kaldi anlicanizkizini gormeye gidince baska bi sey alcam neyse

kızlar bebek arabası icin bu hoşuma gitti bunu düşünüyorum ama tam karar vermedim sizce nasıl

bence bu araba cook guzel bende mavisini dusunuyorum ama yakından gormek lasım
corumlucadı seninkilerde harika suslu olcak senin kız

bu da cok guzel
aha bu da yaramaz ogluma aldigim tshirt nedim hep kizimin giysilerini koymak bi tuhaf eti beni alin size oglum icin fisfisfis
bu da
ve su an son olarak bunlar var baska da bi sey yok
daha sonra almaya baslarim herseyin hayirlisiyla giydiririz insallah yavrularimizasüprizzzzzyerimseniben

kızz bide hic bişi almadım diyosun benden cok şey almışısın hepside cok cici maşşallah a.s.

bence bu araba cook guzel bende mavisini dusunuyorum ama yakından gormek lasım
corumlucadı seninkilerde harika suslu olcak senin kız

evet canım bende yakından görmedim haftaya görücem bakalım nasıl bişimiş a.s.

9 aylık olanı bende cok begendim corumlucum ama cidden benden cok almışsın kız benim bu kadar yok bende bu ay almaya başlıycam kızıma ciciler

9 aylık olanı bende cok begendim corumlucum ama cidden benden cok almışsın kız benim bu kadar yok bende bu ay almaya başlıycam kızıma ciciler

aman canim bebeklerimiz yavrularimiz allahin izniyle saglikli olsunlar da aliriz yavas yavas vallaha ben tek bebeklerim iyi olsun:çok üzgünüm: ben kendime bi sey almam allah hayirli evlat versin insallah
ben onlara alirim onlar giysin yavas yavas aliriz herseyi

canım 3 tekerlekli olması çok güzel aslında ama bende geçen hafta bakmıştım bebek arabalarına denge yönünden pek tavsiye edilmiyor.bana mantıklı geldi ve caydım böyle bir model almaktan.sizlerde düşünün bence...ayın 15inden sonra almaya cıkacaz.bikaç yerde beğenmiştim,bakalım hangisinde karar vercez...

ay ay maaşallah kzılar Allah nazardan saklasın nazar degmesın ÇOK GUZEL BEBISLERINIZ KIYAFETLERI GULE GULE KULLANSINLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…