- 14 Mart 2008
- 1.898
- 5
kızlar bebek arabası icin bu hoşuma gitti bunu düşünüyorum ama tam karar vermedim sizce nasıl
kızlar büyük halini görmek icinde buna tıklayıp görebilirsiniz..
çok güzel örmüşsün cnm
güle güle giyinsin
Biberon: marka-fiyat(ekstra bilgiler) dr browns - avent-chicco
yatak: kraft
beşik:
Oto koltuğu: chicco- kraftmama ısıtıcı:-
bebek bakım ürünleri:sebamed
Anne bakım ürünleri: gebelik donemi lierac kullaniyorum sonrasi icin johnson
bebek arabası: kraft chicco
oyun seti: babies r us ( toys r us in urunleri)halısı: -
anne bakım çantası: ben adidasin cantasını aldım ama icini doldurmadim henuz
elektirikli süt pompası.: avent- chicco
buhar makinesi: tefal kampanyasi var suan snairim
emzik: kaucuk baslikli olmasi onemli chicco
kanguru: kraft- chicco
yani tercihim en basta chicco sonra kraft
en onemlisi bebislerimizin ayına uygun olması :))
ayrıca oyuncak icin babies r us ta cok guzel seyler var fisher price oyuncaklari ve ana kucakları var tavsiye ederim, biraz pahalı ama coook guzeller
sevgiler....
[/URL]
bunun fiyatı araba + koltuk 489
[/URL]
bununki de araba + koltuk 349 ytl
bi kac urun daha var ama bunlar hem uygun hem guzel bence
meralcim nasil oluyor onlar buyudukce normal sekilde de kullaniliyor mu?
cunku oteki turlu olanlarda bebis pek durmuyormus da..sanırım sapı yer degistiriyor boylece iki taraflıda kullanabiliyorsun degil mi??,
ama sanki oyle olanlarda pek model secenegi yok gibi geldi bana
ne dersin??
Selam arkadaşlar ben 18 gün önce doğum yaptım doğumdan önce çok fazla ne almalıyım hangi ürünler işime yarar diye araştırdım ama tam bir liste bulamadım bulduklarım da çok abartıydı yani listede yok yoktu o yüzden şu ana kadar en çok kullandığım ve işime yarayan şeyleri yazarsam size yardımı olur diye düşündüm:
Bi kere ince (sanırım pazen deniyor hani şu hastane çıkışlarında olan) battaniyelerden şart hele siz yazın doğum yapacaksınız sadece onu örtersiniz bu battaniyelerden en az 2-3 tane lazım
altı çıtçıtlı tulum bol alın en az8-9 tane alın derim çünkü alışana kadar günde 2-3 kere üst değiştiriyorlar,
altlı üstlü takımdan ziyade ilk bir iki ay tek parça tulum daha kullanışlı oluyor
ben tüm bezleri denedim primanın yeni doğanı saat başı değiştirdiğim halde bebeğimin poposuna yapıştı en çok molfixi beğendim(2 numara alın)
alt açma minderi şart
bakım ürünü olarak avent kullanıyorum çok memnunum hele sıvı pudrası harika bebeğim hiç pişik olmadı
küvet-kova-tas
en az 2 tane havlusu olsun(hergün yıkanıyor çünkü)
bol bol kusmuk(afedersiniz ama başka isim bulamadım) mendili alın çünkü meme emince geri çıkarıyorlar mutlaka çarşafının batmaması için onu seriyorum başının altına öyle yatırıyorum
ıslak mendil(gerçi pek önermiyorlar kaynatılmış suya pamuk batırıp silin diyorlar ama o bana zor geldi bir kaç gün sonra ıslak mendile döndüm)ama mümkün olduğunca az parfümlü olsun
eldiveni de 3-4 tane olsun yüzünü çizmesin
kendinize de göğüs pedi ve pompa mutlaka alın ben almamıştım çok lazım oldu sonradan aldım
hepinize kolay doğumlar diliyorum:)
Canım bu bilgiler çok işimize yarayacak.Çok teşekkürler.bi de deterjan olarak dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum hem sıvı olduğu için kalıntı bırakmıyor hem de çok güzel kokuyor
kizlar ben aldiginiz seylere bakarken cok zevk aliyorum ..o yüzden aldigim ne varsa fotografini cektim (ayakkabilari haric) dermanim kalmadi artik :))) benim gibi bebislerin kiyafetlerine bakip oy oy demeyi sevenler buyurun bi sürüüüü simdi yüklüyorum..
NoT: yarisindan fazlasi hediye ... yani bu kadar almazdim ben