HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

kızlar bebek arabası icin bu hoşuma gitti bunu düşünüyorum ama tam karar vermedim sizce nasıl

kızlar büyük halini görmek icinde buna tıklayıp görebilirsiniz..

canım çok güzel bi model ben aldımm ama 4 tekerlekli aldımm

corumlucuğuumm bir sürü şey almışsınn.. hepsi çok güzelll. güle güle kullansın bebişinn..

BUNU BEN ÖRDÜM, HAYATIMDA İLK KEZ ELİME ŞİŞ ALDIM ve KIZIMA BİR YELEK ÖRDÜM.
ACEMİ İŞİ AMA, YiNEDE FENA DEĞİL BENCE...

çok güzel örmüşsün cnm
güle güle giyinsin

CANIM TEŞEKKÜR EDERİM.
ÇOK GÜZEL CİCİLERİ VAR KIZIMIN FIRSATINI BULDUĞUMDA EKLERİM :)
HEPİMİZİN BEBEKLERİ ÖNCE SAĞLIKLA DOĞSUNLAR İNŞALLAH ve
ALLAH İSTEYEN HERKESE EVLAT SEVGİSİNİ TATTIRSIN.

wallahi canım cok güzel örmüşsün ben elime şiş aldım ama ipi orama burama doladım sinirlendim attım yapamadım sen baya bayagı model bile cıkarmışsın yani tebrik ederim :) iyi günlerde giyer inş. bebişin

ayyyyy ben yerim onlariii..tek tek alinti yapmak istemedimm.corumlu elbiseler cooook tatliiiiii
adasucumm senin cicileri cok begendim ama bebek arabasini begenmedim tarzim deil pek.. gelincik cnm o besikten bende istedim ama cok pahali die alamadim gülüm saglikla yatmak nasip olsun bebisine.. böyle bakmak iyi oluyo bende gece tulumlarini tek tek cakip koyayim bari

Seneca eline sağlık hoş olmuş.

Çorumlu cadı durdun durdun birden hızlandın sanki alışverişte :) Güle güle giysin bebişin canım.Ne şirin şeyler öyle.Kız olunca başka tatlı sanki.

Adasu araba güzel görünüyo ama denge sorunu olurmu arkadaşların dediği gibi?

Canım çantanın resmini koyman mümkün mü?
Teşekkürler bilgiler için gemelde chicco ağırlıklı.

[/URL]

bunun fiyatı araba + koltuk 489

[/URL]

bununki de araba + koltuk 349 ytl

bi kac urun daha var ama bunlar hem uygun hem guzel bence

Bende kırmızı araba ve oto koltuğunu beğendim.Elimdeki dergide vardı aynısı işaretledik hatta eşimle bunun gibi olsun diye :)

Aslında çift yönlü daha iyi olur ibi.Bazen çocuk bize dönük olsa daha iyi olabilir.

Hidennisco,
aventin minik biberonu ne tatlı değil mi?Bayıldım ben.

Aldıklarını güle güle kullansın bebişin.

Adasu aldıklarını sonradan gördüm o çoraplar o ayakkabılar ne tatlı maşallah.Hayırlı olsun.Yastıkta çok kullanışlı görünüyor.

Gelincik bambunuza bayıldım.Ama 6 ay için bitaz tuzluymu :) Hayırlı olsun.

Selam arkadaşlar ben 18 gün önce doğum yaptım doğumdan önce çok fazla ne almalıyım hangi ürünler işime yarar diye araştırdım ama tam bir liste bulamadım bulduklarım da çok abartıydı yani listede yok yoktu o yüzden şu ana kadar en çok kullandığım ve işime yarayan şeyleri yazarsam size yardımı olur diye düşündüm:
Bi kere ince (sanırım pazen deniyor hani şu hastane çıkışlarında olan) battaniyelerden şart hele siz yazın doğum yapacaksınız sadece onu örtersiniz bu battaniyelerden en az 2-3 tane lazım

altı çıtçıtlı tulum bol alın en az8-9 tane alın derim çünkü alışana kadar günde 2-3 kere üst değiştiriyorlar,

altlı üstlü takımdan ziyade ilk bir iki ay tek parça tulum daha kullanışlı oluyor

ben tüm bezleri denedim primanın yeni doğanı saat başı değiştirdiğim halde bebeğimin poposuna yapıştı en çok molfixi beğendim(2 numara alın)

alt açma minderi şart

bakım ürünü olarak avent kullanıyorum çok memnunum hele sıvı pudrası harika bebeğim hiç pişik olmadı

küvet-kova-tas

en az 2 tane havlusu olsun(hergün yıkanıyor çünkü)

bol bol kusmuk(afedersiniz ama başka isim bulamadım) mendili alın çünkü meme emince geri çıkarıyorlar mutlaka çarşafının batmaması için onu seriyorum başının altına öyle yatırıyorum

ıslak mendil(gerçi pek önermiyorlar kaynatılmış suya pamuk batırıp silin diyorlar ama o bana zor geldi bir kaç gün sonra ıslak mendile döndüm)ama mümkün olduğunca az parfümlü olsun

eldiveni de 3-4 tane olsun yüzünü çizmesin

kendinize de göğüs pedi ve pompa mutlaka alın ben almamıştım çok lazım oldu sonradan aldım

hepinize kolay doğumlar diliyorum:)

bi de deterjan olarak dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum hem sıvı olduğu için kalıntı bırakmıyor hem de çok güzel kokuyor

kizlar ben aldiginiz seylere bakarken cok zevk aliyorum ..o yüzden aldigim ne varsa fotografini cektim (ayakkabilari haric) dermanim kalmadi artik :))) benim gibi bebislerin kiyafetlerine bakip oy oy demeyi sevenler buyurun bi sürüüüü simdi yüklüyorum..
NoT: yarisindan fazlasi hediye ... yani bu kadar almazdim ben

bi de deterjan olarak dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum hem sıvı olduğu için kalıntı bırakmıyor hem de çok güzel kokuyor
Canım bu bilgiler çok işimize yarayacak.Çok teşekkürler.
bende pompa düşünüyorum çalışınca çok gerekli olacağını düşüüyorum.
Hangi marka aldın onu?

Bakarız bakarız zevkle.

İnciboncuk bebişine güzel bir hayat dilerim canım,sağlıklı mutlu bir hayatı olsun.

Kurtulmuşsun sen darısı tüm hamilelere olsun.

Kızlar benim benetton pantolonum geldi.Mükemmel rahat .Şimdiden giymeye başladım.9 ay rahat rahat giyilecek bi pantolon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…