- 8 Aralık 2007
- 1.418
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senace canım ben ekim annelerinden kuzularına bayıldım nerden bulabilrim bide malzemesi nasıl kartonmu canım teşekkürler
RAFTAKİ KUZULARDAN MI BAHSEDİYORSUN?
GERÇİ HEPSİ NICI ÜRÜNÜ...
PELUŞ TARZI KUMAŞ OYUNCAK BUNLAR.
BABAMIZ ALDI, BÜYÜK BİR OYUNCAKÇI DA ÇALIŞIYOR.
HEMEN HEMEN BÜTÜN LÜKS OYUNCAKÇILAR NICI ÜRÜNLERİNİ SATIYOR.
BİZ NEZİH'ten ALDIK.
canım Cibinliğine Taktıklarından Bahsediyorum
tamam canım çok teşekkür ederim sanırım bulamam ben istanbuldasın çünkü yardımın için çok sağol canıma.s.
Cibinlikteki Pembe Olanlar Nakiş Canim.
Onu Mobilyamizi Aldiğimiz Yere Yaptirmiştik.
Uyku Setimizle Takim.
Kızlar kendimize bebek mevlütü için cibinlik ve yatak örtülerinin siparişini verdik.. Çok güzel Şu sipariş verdiklerim bir gelsin toplu halde fotolarını çekip koyacağım buraya. Az kaldı haziranın 15 ine kadar tamamlarım her haldi...
SEN ALDIKLARINI ÇEK KOY.
TAMAMLAYINCA TOPLU KOYARSIN.
BELKİ FİKİR ALACAK ARKADAŞLAR OLABİLİR. sırnaşık şey
Olmaz bitsin hepsini öyle çekip koyacağım.. çatlayın biraz daha. Cibinliği kendime aldım bu arada..Bebek mevlütü için güzel bir fikir bence.....Bunu çalabilirsiniza.s.
BENİM BÜTÜN HAZIRLIĞIM BİTTİ Kİ :))
BENİMDE CİBİNLİĞİM VARDI, BEBEK BEŞİĞİNİ ODAMIZA KOYDUĞUMUZ İÇİN,
DOLABIN ve YATAĞIN YERİ DEĞİŞTİ.
CİBİNLİK YATAK BAŞINA DUVARA MONTE EDİLMİŞTİ.
MECBUREN KALKTI...senağlama
ŞİMDİ TAVANDAN OLABİLİR ONU DA KULLANAMAM.
CAMI KAPATIR FALAN FİLAN....
BİZ RESİMLERİ BEKLİYORUZ. 15 HAZİRANDA HEMEN BURAYA BAKACAĞIM :))
Tamam canım koyacağım 15.Haziranda.. Cibinlik olayı benim çok hoşuma gidiyor. evlenirken aklıma gelmemişti. Şimdiye kısmetmiş...
Tamam canım koyacağım 15.Haziranda.. Cibinlik olayı benim çok hoşuma gidiyor. evlenirken aklıma gelmemişti. Şimdiye kısmetmiş...
Güle güle kullanın canım.bende bu ara emzik(nuk),biberon(dr.browns)-hava yutmayı önleyici olanlardan, yedek biberon (angel),boğulma önleyici yastık(bebedor),kaztüyü uyku yastığı(alapagoos),kraft dönence,küvet filesi,kovası maşrafası,yedek alt açma (sevi bebe),chicco bebek yağı,pudrasını aldım(pişik kremini daha önce almıştım)...artık son rütuşlar uyku seti kaldı şimdi beebeğimin yatağına bide dolabını alacağız...
Ay kuzular çok hoş olmuş cidden.Güle güle kullanın.RAFIMIZDA KUZULARIMIZ ( 1 tanesi benimdi :)) )
CİBİNLİĞİMİZİ KAPATMAK İÇİN MAGNET KUZULARIMIZ
PUSETİMİZ ( Arkadaşımızın hediyesi )
kızlar kanguru alanlar ne kadara aldınız hangi markayı önerirsiniz hangisi daha iyidir ben aslında sevmiyorum ama annem sen genede al sürekli arabayı oto koltugunumu kulanıcaksın agır gelir diyor ne biliyim bende alıyım diyorum sizce hangisini almalıyım???