- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafta sonu ayrıntılı ultrasona girdim.Bebeğimin iyi olduğunu öğrenincede biraz alışveriş yapmak istedim.
Hafta Sonu Ayrıntılı Ultrasona Girdim.bebeğimin Iyi Olduğunu öğrenincede Biraz Alışveriş Yapmak Istedim.
kızlar bugün dolabımız gelicek bizimde ama kulpları eksikmiş kalmamış benim istediğim kulplardan kızda öteki beşikten çıkarıcak ama ordada 4 tane var bize 6 tane lazım artık 2 tane eksik olucak 1 2 ay içinde gelir dedi o zaman vericek öle takıcaz artık napalım olmuşken takım olsun beşiğimizle babaannemlerde birsürü şey almışlar oğluma kargoyla yollucaklarmış onları çok sewindimm yaa kendime alınsa bu kadar sewinmezidm walla bian önce gelsinde yerleştireyim dolabımızaa:)))
kızlar bugün dolabımız gelicek bizimde ama kulpları eksikmiş kalmamış benim istediğim kulplardan kızda öteki beşikten çıkarıcak ama ordada 4 tane var bize 6 tane lazım artık 2 tane eksik olucak 1 2 ay içinde gelir dedi o zaman vericek öle takıcaz artık napalım olmuşken takım olsun beşiğimizle babaannemlerde birsürü şey almışlar oğluma kargoyla yollucaklarmış onları çok sewindimm yaa kendime alınsa bu kadar sewinmezidm walla bian önce gelsinde yerleştireyim dolabımızaa:)))
hadi gözün aydın zinedila :teytey: canım benim de yarın gelecek inş. dolabımız ve beşiğimiz :dance: ben de çok heyecanlı ve mutluyum , bir o kadar da sabırsızlanıyorum .. herşey yıkandı ütütlendi yerleşecek ..
Hafta sonu ayrıntılı ultrasona girdim.Bebeğimin iyi olduğunu öğrenincede biraz alışveriş yapmak istedim.
adasu canım eğer kaliteli bebeğin rahatını düşünüyosan en iyisi. chicco kanguru. içinde bebek küçükken takılan bi yeri ver yumuşak bebek biraz büyüyünce çıkabiliyo hem rahat hem çok kullanışlı tavsiye ederim. fiyatı urda sordum ben 120 ytl.
BENDE ANNENİN FİKRİNE KATILIYORUM. KANGURU iLE RAHAT EDERSİN.
BEL BOYUN İÇİN YUMUŞAK AYNI ZAMANDA GüVENLİ BİR KANGURU ALMALISIN.
CHICCO KANGURU BENCEDE GÜZEL...
ARKADAŞIM ALDI BENCE ÇOK GÜVENLİ GÖZÜKÜYORDU.
BİZDE BABACIKLA GİDİP BAKACAĞIZ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA.