Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bende diyorum bzim oda için msj yazanlara dün teşekkür etmiştim,bakıyorum bugün etmemişim demekki diye tekrar teşekkür et tıkladım.nolmuş bu teşekkürlere sıfırlanmış,yeni gördüm ben daha..
senacecim çok güzel olmuş odan hele o kuzucuklar ayrı bi şirinlik katmış....
çok beğendim odanın dizaynı harika olmuş..
eline koluna sağlık arkadaşım... kuzucuğun mışıl mışıl uyusun odasında inşallah...
nazar boncuğu tak biyerlere allah nazarlardan korusun canım....
CANIM NAZAR BONCUĞUNU KENDİM YAPMAK İSTİYORUM ASLINDA.
İZNE ÇIKINCA BELKİ YAPABiLİRİM.
ELİPS ŞEKLİNDE HAM MDF Yİ NAZAR BONCUĞU RENKLERİNDE BOYAMAYI PLANLIYORUM.
ONU DA ODAMIZIN GİRİŞİNE ASARIZ.
BENCE HEPİMİZ BEBİŞLERİMİZİN CİCİLERİNİN YAKINLARINDA ve ÜSTLERİNDE NAZAR BONCUĞU BULUNDURMALIYIZ.
SEVENİNDE NAZARI DEĞEBİLİR.
HEPİMİZİN KUZUCUKLARI SAĞLIKLA DOĞSUN...
canım sende beklenir sen yakında mobilya imalatınada başlarsın vallaa:roflol::roflol:
maşallahın var elinden gelmeyende yok hani her şeyi tasarlayıp planlayıp yapıyosun..
eminim nazar boncuğuda çok şık olur ben senin zevkine güveniyorumm..a.s.a.s.a.s.
ÖNCELİKLE KENDİMİ İYİ HİSSEDİP YAPABİLİRSEM ve
GÜZEL BİRŞEY YAPABİLİRSEM BİR TANE DAHA YAPIP SANA DA GÖNDERECEĞİM. ( SÖZ )
Senace, canım..
Profiline ziyaretçi mesajı bıraktım 2 gün önce, ama sanırım kontrol etmiyorsun.
Ben de sütlüce taksinin arkasında oturuyorum. Apartmanda Goodyear tabelası var, yoldan geçerken görürsün.
Henüz hamiş değilim ama adyıyım aralık ayında bebeğimi 2 aylıkken kaybettim, şimdi yine düşünüyoruz, ama sanırım bebişim bizi biraz uğraştıracak. Sizlerin hazırlıklarını takip etmek çok zevkli...
Canım, evine temizlik için yardımmcı alıyormusun, bu çevrede ben birtürlü bulamadım. Senin aldığın, yada bildiğin birileri var mı?
Cevap verirsen sevinirim....
canım ilgin için teşekkürler,
ben de 3 kez birini aldım, apt. merdivenlerini siliyordu. Ama 2. gelişinde şüphelendim; 3. gelişinde de çantasını kontrol edince evden her geldiğinde bişeyler götürdüğünü anladım. Makjay malzemeleri, ayakkabı, parfüm gibi ufak şeyler ama güvenim sarsıldı birkere, zaten o olaydan sonra merdivenler için de başka birini bulduk.. neyse konuyla alakalı değil uzatmıyım.
Tavsiyelerin için teşekkürler, insan ister istemez stres yapııyor... Bebeğimi kaybettikten sobnra nisana kadar hiç ama hiç bebek lafı bile duymak istemedim. Şimdi ise deniyoruz ama, bakalım.. zaten yeni başladık denemellere, umarım biran önce ben de anne olur sizlerden tavsiye alırım...
çorumlu ben de çorumluyum daha önce sormuşdum sana gerçi ama neresindensin çorum un ben alacalıyım yani aslında ben değil de ailem ben çorumu çok iyi bilmem sadece merkezini biliyorum