hilmiş kız çok cici bunlaaarrrrrrr
aman cogunu 4 - 6 aylik aldim zaten korkudan zgh..
tombi$ bebekleride hic sevmem aslinda haa :roflol: hep manâ buldum baskalarina .. görümcemin sisko bir oglu var ama gercekten obez denilecek sekilde ..ona hep yedirmesene bu cocuga yatarken felan diodum .. bi de eltimin bir oglu var Fatih yilisik bisee :roflol: ona cok manâ veriyorum .. esime dedimki bak sisko olucak bi de fatihe benzicek diorum :roflol:
zaten kime manâ verirsen ona benzermis cocugun yandim bennnn :roflol::roflol:
buda oglusumun sapkasi kizlar.. elimde tutup cektim modeli belli olmadi bende ayiciga giydirdim :))
canım benimkinin modelin aynısının daha hafif olanı var ben bu daha havalı duruyo diye bunu aldım bu modelde 220 lira canım bak hafif olanının resmini koyuyorum
aman cogunu 4 - 6 aylik aldim zaten korkudan zgh..
tombi$ bebekleride hic sevmem aslinda haa :roflol: hep manâ buldum baskalarina .. görümcemin sisko bir oglu var ama gercekten obez denilecek sekilde ..ona hep yedirmesene bu cocuga yatarken felan diodum .. bi de eltimin bir oglu var Fatih yilisik bisee :roflol: ona cok manâ veriyorum .. esime dedimki bak sisko olucak bi de fatihe benzicek diorum :roflol:
zaten kime manâ verirsen ona benzermis cocugun yandim bennnn :roflol::roflol:
saolun kizlar .. son olarak bugün citcitli badi alicam bir kac tane.. 3 tane citcitlisi var.. az sanirim .. icim rahat etmio..
Perihan canim kik ten aldim..fransadada vardir belki.. süper ucuzluk oluyo orda.. kendim icinde bi sürü sey aldim ..