HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

askito süperler walla hemde 1 euro heşakkıdı ya olmazsa oğluşuna hediye şakkıdı götürürsün birilerine hepside güzel ama ben en çok siyah beyaz patili şortlu olanı beğendim...laelaelaelaelae

hilmiş canım benim senin oğlana olmaz bunlar. senin oğlan 4 kilo doğcakmış sen bence bunları hemen paket yap bana yolla kızzzzzz:roflol::roflol:sırnaşık şey:sm_cool:

srose senin arabanda çoook hoş görünüyo canım güle güle kullanın bide araba da hafif olması ve kullanım rahatlılığı da önemli bence insan bebeğini taşımaktan daha fazla efor sabredecekse araba almamalı prego markalılar en hafif olanlarmış sanırım...bilmiorum alan kullanan var mı?

canım benimkinin modelin aynısının daha hafif olanı var ben bu daha havalı duruyo diye bunu aldım bu modelde 220 lira canım bak hafif olanının resmini koyuyorum

aman cogunu 4 - 6 aylik aldim zaten korkudan zgh..
tombi$ bebekleride hic sevmem aslinda haa :roflol: hep manâ buldum baskalarina .. görümcemin sisko bir oglu var ama gercekten obez denilecek sekilde ..ona hep yedirmesene bu cocuga yatarken felan diodum .. bi de eltimin bir oglu var Fatih yilisik bisee :roflol: ona cok manâ veriyorum .. esime dedimki bak sisko olucak bi de fatihe benzicek diorum :roflol:
zaten kime manâ verirsen ona benzermis cocugun yandim bennnn :roflol::roflol:

canım benimde halamın torunu var adı Fatih hayatımda hiç kimseden ondan ettiğim kadar nefret etmemişimdir illet bir çocuktu valla ,şimdi büyüdü ama düşündükçe onu bebekliğini çocukluğunu hala uyuz oluyorumjeyyar
ama özellikle de hamilelik te kimseyi kınamamak gerekiomuş bakalım bizimkiler nasıl olcaklülülülülülü:1closedeyes:

buda oglusumun sapkasi kizlar.. elimde tutup cektim modeli belli olmadi bende ayiciga giydirdim :))

askitocuum çok güzeller cicileriniz hemde çok uygun fiyata buluyorsun brawoooo vallahi...maaşallah senin oğluşun da tombiş olacakmış.ayyyy yerim ben onuuu.

canım benimkinin modelin aynısının daha hafif olanı var ben bu daha havalı duruyo diye bunu aldım bu modelde 220 lira canım bak hafif olanının resmini koyuyorum

srose cuum çok güzel bu araba da fiyatı da çok uygunmuş. eğlenceli gezmelerde kullanın bebişinla inşallah

askito kiz hepsi cok guzel be 1 euro hangi magazadan aldin be
bende bakim kizlara varmiydi anamla sinira gidip bakariz belki magaza varsa burda :)

he kimi kinarsan ona benzermis bebek yandiniz kizlar :))))))

saolun kizlar .. son olarak bugün citcitli badi alicam bir kac tane.. 3 tane citcitlisi var.. az sanirim .. icim rahat etmio..

Perihan canim kik ten aldim..fransadada vardir belki.. süper ucuzluk oluyo orda.. kendim icinde bi sürü sey aldim ..

ben de eltimin oğlunun etrafı karıştırmasına çok kızıyorum.. heralde benimki de öyle olacak .. aldıkların çok güzel hem de çok uygun askitocum .. güle güle giydir tombişine :)

askito sen bizede al kız yolla biz o fiyata bu kadar güzel şeyler bulamayız hepsi cok güzel valla efe beye deger

aşkito iyi günlerde kullansın bebişin cicilerini,hepsi çok güzelmiş...

AŞKİTO
YİNE FİYATI UYGUN, GÖRÜNÜMÜ ŞIK BİR SÜRÜ CİCİ ALMIŞSIN BEBİŞİNE.
HEPSİNİ DE ÇOK BEĞENDİM
GÜZEL GÜNLERDE GiYSİN SENiN TOSUN PAŞA...

hilmiyecim bebegin iyi günlerde giysin canım hepsini.ama cıtcıtlı badi cok al.benim 20 yi gecti sanırım.en cok onlara ihtiyac oluyo.biliyorum ilk kızımdan.

bu arada herkezi cok öpüyorum kızlar tek tek.daha fazla oturamıcam.
cok kötü şifayı kaptım dogum üstü ne yapıcam bilmem
sanırım antibiyotik içmeden iyi olamıcam.hiçte ilaç içmek istemiyorum ama yapıcak bişey yok sanırım.
her tarafım batıyo sanki.yatamıyorum oturamıyorum.
neyse dua edin bana kızlar doguma kadar iyice iğleşebiliyim.mucccckkk
a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…