Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar benim de karnim cok sertlesiyor resmen beynim dönüyor.Sanci olmuyor ama cok sikistiriyor burnumdan nefes alip agzimdan verince rahatliyorum korkuyorum erken felan olacak diye.Bir kac hafta daha siksa disini yavrum daha cok kücük(Dün cok sikistirdi cok korktum,birde bu köye yeni tasindik en yakin hastahane yarim saat uzaklikta yetisemem diye korkuyorum,diger cocuklarimda Berlinde idim 5_10 dakikada hastahanedeydim Allah yardimcimiz olsun cok korkuyorum farkina varmamda evde falan dogururum diye Hayirlisi üst komsum evde dogurmus ambulans geldigi halde...bakalim.....
benim bacak aralarımda rahmime doğru ağrılarım oluyor.son zamanlarda karnım sürekli sert :bbo: bebekte oynayınca ağrılarım oluyor.
arkadaşım da surekli karnında sertleşmeler oluyormuş doktora sormuş nst ye bağlamış sancıları oluyormuş kesinlikle yürüyüşü yasaklamış evde yatarak geçirmeye çalışıyor.erken doğum riski varmış.ihmal etmmek lazım aslında.
hic korkma canim suyun gelince hemen hastaneye gidersin insallah kolay olur,bende cok korkuyorum,gecen gun esimle yemege gittik,tam dort yol agzinda bi yere disarisi gorunuyordu,hollandadada evde dogumu oneriyorlar israrla ama ben kabul etmeyecegimi soylemistim,bana korkmana gerek yok sorun olursa ambulans iki dkk kapida oluyor demislerdi,neyse yemek yiyorduk bi baktim disarisi polisler yolu kapatti dort yoluda ambulansta tam yolun ortasinda durmus arkadan bi tane daha ambulans geldi,kapi acik tabi icerde bi kosusturmaca,ana bide ne duyalim kadin evde dogum yapamamis hastaneye kaldirirken yolda dogurdu kadin ya,acayip tirstim,ne yapicam bilemiyorum allah yardimcimiz olsun
canım doktor benide uyardı erken dogum riskim yok ama artık yürüyüşler yok dedi bundan sonra sürekli yatıp dinleniyorsun dedi :1no2:
canım doktor benide uyardı erken dogum riskim yok ama artık yürüyüşler yok dedi bundan sonra sürekli yatıp dinleniyorsun dedi :1no2: