haziranda tüp bebek yaptıracaklar

32.............Aret.........................İstanbul tüp bebek.......................16 haz2010.......2.deneme donmuş transferi

benide eklerseniz sevinirim:) 16 haziran adetimin 18.günü rahim uygunsa donmuş tek embriyo transferim olacak.İlk denemem geçen aydı tutmadı.Bu ay donmuş embriyo ile deniycem.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Liste uğur getirsin temmuzda hepimiz güzel haberler verelim. İnşallah:);:)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:CüvCüv::Saruboceq:

merhaba kizlar bende 7 Haziranda basladim tedaviye istanbul alman hastanesinde basladim cok memnunuz. sorun esimde sperm yok dediler ben almanyada yasiyorum bize ordaki Tüp Bebek Merkezi dediler ki hic denemeyin sans veremeyiz dediler hayal kirikligina ugradik Micrto Tese sayesinde esimde Sperm bulundu Pregnyl 5000 verdiler 3 ay kullandi simdi ilk bende basladilar tedaviye igneler iyide sadece agrilarim var bugün hastanedeydik baya cokmus yumurtalar keske elimde olsada ihtiyaci olanada dagitsam okadar cok yani ama korkularim var ya bu kez esimde sperm bulmazlarsa yumurta toplama islemi nasil kizlar bana yardimci olabilirmisiniz cok aciyormu ameliyattan sonra cok korkuyorum...
Allah hepimize hayirlisiyla bir Bebek nasip etsin hepimiz icin dua edelim...

merhaba bende ist.tüp bebek merkezinde çarsamba başlıyorum. ilk denemem belki orada karsılasırız.benim dr um suzan hn

Selam canim tedavin hayirli olsun.Allah emeklerimizi bosa cikarmasin.Yumurta toplama isleminden hic korkma o kadar zor degil.Birde turkiyede uyutup yapiyorlarmis bura gibi degil.Bir gun agriyor sonra hafifliyor agrisi kendini strese sokma hayirlisiyla insallah hersey yolunda gider.

Merhaba canim seninde tedavin hayirli olsun.Insallah bu sefer tutarda bebegini kucagina alirsin.

canım ben 4 kez yumurta toplama işlemi geçiren biri olarak diyorumki çok çok kolay.......bazı hanımlar hiç narkoz bile almıyo......ama ben çok canı az olan biriyimdir............o yüzden hep aldım...zaten daha odana gelmeden uyanıyosun....ve çok hafif gaz sancısına benzeyen karın agrın oluyo o kadar......yumurta fazla oldugunda agrın yükselebilir çok az.......... ondada hemşire hemn bi igne yapıyo.....ve 1-2 saat sonra çıkıp gidiyosun o kadar.....

ınşallah bu sayfa uğur getirir.Dilserserin, Benimde çarşamba randevum ama sabah sekizde çalıştığım için.Doktorum Aret Kamar.Muhtemelen yarın karar verilecek transferim olursa bu cuma veya Cumartesi olur.Bir embriyo transferi olacak yasa yüzünden Dilserserin senin yaş kaç ve problemin nedir.Benim tüplerim kapalı.Hepimizin tedavisi hayırlı olsun Sevgiler....
Ceylan bir kere bulunduysa tekrar bulunur.skma canını inan..:ecrin_bebek:

canım.benim arkadaşımın da tüpleri kapalıydı.doktorunuz da aynıydı.hamile kaldı.şu anda beş aylık.inşallah sen de hamile kalırsın.ben bana orası uzak diye,beylikdüzü medicanada yaptırdım.bugün transferimin altıncı günü.allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

6.günü demek.moralini yüksek tut.2 tane mi transfer edildi?Problem neydi.Geçen ay ilk denememdi olmadı.Tek embriyoydu.Benim endometrium ince biraz geçen ay 7.4mm idi transferde.Gerçi 7-15mm iyi diyorlar ama biraz daha kalınlaşsa iyi olur.Yarın kontrolüm bakalım ne diyecek.Aret Bey iyi bir doktor ilki negatifte olsa memenunum.ılk denemen mi?

benim yaşım 27 sorun eşimde. sperm hareketi %10.başladık bakalım hayırlısı bugun 2.iğnemi oldum kendimi iyi hissediyorum .cumartesi 10.30 da kontrolum var.

aret dr um suzan hn pek bişe anlatmıyo konuşmuyo ben soruyorum ne bilim kafam biraz karısık.ama iii diyolar.entrometrium kalın olup olmadığını onlar mı söyluyo mesala sana ilk muayenende e2 bakıldımı bana bakmadılar.belkı cumartesi alırlar

Son düzenleme:
Hayır e2 bakılmadı.tedavi ortalarında ostrojen seviyesi için 2 kere tahlil yapıldı.bu arada tahlıl ucreti 80tl bilgine..endometrium kalınlığını tedavin ilerledikçe muhtemelen söyler.

bende 7 yıılık evliyim 2 aşılama yaptırdım tutmadı şimdi ilk tüp denemem bakalım yarın transferim var Rabbim hepimizn bebeişlerini kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…