Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah sanada sabır versinbir aşılama yaptırdım olmadı sonrada kafama taktığımdan olmadı galiba yaşımda 37 olunca beklemeyelim dedik 2 senelik evliyim herşeyin hayırlısı diyoruz. canım inşallah temmuzda hamile olduğunu duyarım çok mutlu olurum ben daha kokusunu duymadan yıkıldım senin yazdıklarını okuyunca çok duygulandım
evet bende heyecanlıyımilk denemem olduğu içinde çok heycanlıyım Allah yardımcımız olsun. bu arada amh hormonun 0.7 yumurtalık rezervimdede azalma var ama tüm kalbimle güzel şeyler olacağına inanıyorum hepimiz için
allah sanada sabır versin
evet ben kızımın acısını daha atamadım
kızım vefat ettikten 6 ay sonra aşılamayla hamile kaldım
ama düşük yaptım o da nasip degilmiş canım
rabbimin takdiri böyleymiş
kızımın ömrü 2 yılmış bu yalancı dünyada
sabrettim ama inanıyorum yeniden anne olacagım:Saruboceq:
evet bende heyecanlıyım
vakit yaklaştıkçada daha çok heyecanım artıyor
ankarada eşimin teyzesinin oglu var orada kalacagız
ankara 10 saat uzaklıkta bize
kahraman maraşın elbistan ilçesinde oturuyoruz ve
kahraman maraşa en uzak ilçede elbistan oluyor
bakalım hayırlısı
İnşallah bitanem müjdeli haberlerimizi burdan paylaşacağız burda :Saruboceq:
kızımın resmi avatarda duruyor
ve 1 yaşındaki hali
Resmine bakınca meleğinin içimden bize şans getirceğini hissettim biliyormusun
slm.benimde bugün adetimin birinci günü gonal f e başladk.
Allah'ın izniyle inşallah bi aksilik olmazsa 8 hazirana
yumurta toplama işlemi yapılabilirmiş.
ben ısparta sdü tüp bebekte yaptırıyorum ve ilk denemem.
slm.benimde bugün adetimin birinci günü gonal f e başladk.
Allah'ın izniyle inşallah bi aksilik olmazsa 8 hazirana
yumurta toplama işlemi yapılabilirmiş.
ben ısparta sdü tüp bebekte yaptırıyorum ve ilk denemem.
canım listeye kayıt ettim
29 yaşındasın degilmi
bende haziran23 te başlayacagım
beni de listeye ekleyin kıslarrr 27 yaşındayım ilk denememiz olacak istanbul tüp bebek merkezinde haziranın 16-18 gibi inş başlıcaz
sağol tatlım bu yolda rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallah.ben ilk denememde hamile kaldım ama sonra dış gebelik olduğu ortaya çıktı.sonra dondurulmuşlarla denedim olmadı.sonra bir kez daha denedim ama oda tutunmadı.bunlar istanbulda zeynep kamilde oldu. bu mayada ilk denemem olacaklisteye kayıt ettim canım
allahım kolaylık versin tatlım
4. denemen demek
bu 4 denemeyide mayada mı yaptırdın
YAŞ--------------İSİM------------------------------------MERKEZİN ADI-------------------TEDAVİYE BAŞLAMA TARİHİ----------KAÇINCI DENEME------------------TEMMUZDA SONUCU POZİTİF OLANLAR
26-------------nese 1984-------------------ankara anatolia tüp bebek merkezi------------22 haziran 2010-----------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------
26------------melekkose---------------------------------------------------------------------------------haziran 2010---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
26------------sophia 35---------------------kocaeli tıp fakültesi----------------------------------haziran 2010---------------------------------2. deneme---------------------------------------------------------------------------------------------------
27------------dilserserin--------------------istanbul tüp bebek merkezi-----------------------16 haziran 2010-----------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------
29------------daisy-81----------------------ısparta sdü tüp bebek merkezi-------------------8 haziran 2010------------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------
32------------firstNimbus------------------maya tüp bebek merkezi--------------------------5 haziran 2010------------------------------4.deneme----------------------------------------------------------------------------------------------------
32------------simayy---------------------------------------------------------------------------------------haziran 2010---------------------------------2.deneme---------------------------------------------------------------------------------------------------
37------------GUL1973---------------------bahçeci kliniği------------------------------------------2.haziran 2010-------------------------------ilk deneme-------------------------------------------------------------------------------------------------