Haklısın canım,önemli olan sen kendini nasıl hissediyosun,bu...inşallah haziran tedavinde sana uğur getirir...bizimde morfoloji problemi ...malesef bu olunca dondurulmuş embriyoda hasar olabilir diye düşünülüyo demekki,benim dondurulmuşlarda pgt ye gidicek ...Bahçeci sağlık merkezinde yim aslında merkez ve doktorları çok övüyorlar o konuda birsey demiyorum ama olumsuz olduktan sonra genetiği bozuk olabilir mikrocip yöntemi var fakat ekstra ucreti vat demedi beni çıldırttı sanki ben ücretinde yim okadar embriyo varken işe baştan başlamak istemiyorum ben eşimle konuştum direk bahceci saglik merkezinin sahibi mustafa bahçeci ile randevu al adam akıllı konuşalım dedim öyle yapıcaz ona göre bir yol cizicez inşallah
Genetik teste mi gidicek yani ?Haklısın canım,önemli olan sen kendini nasıl hissediyosun,bu...inşallah haziran tedavinde sana uğur getirir...bizimde morfoloji problemi ...malesef bu olunca dondurulmuş embriyoda hasar olabilir diye düşünülüyo demekki,benim dondurulmuşlarda pgt ye gidicek ...
bu kadar cok embriyon varken ve de 5.gun embriyosu, muhakkak dene derim cnm ben bir kere daha, ne kadar test yapilsa ztn sans yuzde yuz olmuyor ki, benim kac tane arkadasima genetik test yapildi edildi dunya kadar masraf ama sonuc negatif kimyasal falan oldu..Bende haziranda ikinci transferimi olucam inşallah. Kafam okadar karışık ki anlatamam. Bizim problemimiz morfoloji bozukluğu ve sperm hareketi düsüklügüydü. 31 yumurta toplandı toplam 16 tane 5.güne giden embriyo oldu çok mutlu olduk doktor yaşınızda gec yüzde70 basarı elde ederiz dedi. Ve sonuç negatif ile sonuclandi ilk olduğu için çok üzüldüm vede şimdi bize diyor ki mikroçip yöntemi var daha hasarı olmayan dna si en normal olanları seçiyormus yani bu işlem sperm e uygulanıyor . Bizimde 15 tane embriyo muz var. Vicdansiz kadın biz şimdi o embriyolari cöp mü yapalım en başından neden anlatmiyor daha iyi yöntemi varsa en başında anlatsın bizim maddi yönde bir sıkıntımız yoktu çok şükür yinede Rabbim en hayırlısını nasip etsin dedim demekki böyleymis. Işte şimdi hazirani bekliyorum sizce bir sefer daha donmus embriyolar dan deneme yapayım mi yoksa derin bi araştırmaya mi gireyim era tese mikroçip bu uygulamalar başarıyı arttırıyor mus. Bunları deneyen varmı ?
Evet öleymiş,tamamen doktora teslim ettim bakalım hayırlısı...Genetik teste mi gidicek yani ?
Malesef donasyon hakkında pek bilgim yok ama insalalh hakkında hayırlısı olur güzel sonuçlar elde edersin sakin kendini üzme teknoloji okadar ilerliyor ki herseye bir çare var muhakkak Allah tan ümidini sakin yitirme. Pes etmedigimiz sürece hersey çok güzel olur inşallah.Merhabalar.. Benimde Amh değerim 0,40 7 ayda 3 döllenmiş yumurta elde edilmiş ve dondurulmuştu. 3.gün embryosu olarak 8 Mayıs tarihinde transfer yapıldı. Fakat sonucum maalesef negatif oldu. Doktorumla yapmış olduğum görüşmede 2.denememizde de yüksek olasılıkla negatif sonuç alacağımızı söyledi. Hatta 2.denemeyi yapmamızda ısrar edip 3.sünde yumurta donasyonu kullanmamızı tavsiye etti. Fazlasıyla umutsuzluğa kapıldım ne yapacağımı bilemez haldeyim.
Malesef donasyon hakkında pek bilgim yok ama insalalh hakkında hayırlısı olur güzel sonuçlar elde edersin sakin kendini üzme teknoloji okadar ilerliyor ki herseye bir çare var muhakkak Allah tan ümidini sakin yitirme. Pes etmedigimiz sürece hersey çok güzel olur inşallah.
Gerçekten zor bir durum yinede umudunu yitirmemen gerekiyo muhakkak bir çaresi var herseyin ..İlk denemem 7 ay sürüp sonuç negatif alınca hala toplarlanamadım çok umutsuzum
Canım neyin ne olcağı belli olmaz,sen hep umutlu ol,senin biraz daha beklemen gerekmiş diye düşün...bu mübarek günlerde inşallah güzel sonuçlar alırsın,canı gönülden diliyorumMerhabalar.. Benimde Amh değerim 0,40 7 ayda 3 döllenmiş yumurta elde edilmiş ve dondurulmuştu. 3.gün embryosu olarak 8 Mayıs tarihinde transfer yapıldı. Fakat sonucum maalesef negatif oldu. Doktorumla yapmış olduğum görüşmede 2.denememizde de yüksek olasılıkla negatif sonuç alacağımızı söyledi. Hatta 2.denemeyi yapmamızda ısrar edip 3.sünde yumurta donasyonu kullanmamızı tavsiye etti. Fazlasıyla umutsuzluğa kapıldım ne yapacağımı bilemez haldeyim.
Aminnn,inşallah,tedavin hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar benimde kısmetse bu ay transferim dondurulmuslarla olacak. 2 tup bebek denemesi ve iki sonucta dis gebelik. Uzun bir arastirmadan sonra bahceci mustafa beye karar verdim. Ve ilk denememden once ameliyat istendi. Hidroselpink tabi onceside var. Kist ameliyatı ve sonuc tek yumurta ile bahceciye gittim. Ameliyattan sonra tabi merkezdeki ilk denememde sonuc pozitif. Bende hemen gel baslayalim denmedi. Once ameliyatı tavsiye ettiler. Dis gebekik olmasin diye 4. Kez ameliyati goze alip oldum. Simdi 5 yasinda kzim var. 2. Tedaviye ayni merkezde basladim. Dondurulmuş larla deneyecegiz. Fakat kist yzunden biraz uzadı tedavim. Estorofeme 1 ay lucrin kullandiktan sonra basladim. 10 gun sonra 3. Konturolum. O kadar can yakici yillarım olduki. Amma hic pes etmedim. Demekki yazildigu gun varmis. Artik o kadar relaksım ki doktorlar bile sasiyor. Son denememde. Transfer olmamis gibi davrandim gezdim tozdum kostum. Hersey Allahın taktiri onemli olan iyi merkez secip onlara teslim olmak. Herkese anne olmayı tattırsın rabbim.
Amin cnm.Aminnn,inşallah,tedavin hayırlı olsunGüzel haber vercez inşallah
Inşallah cok güzel sonuç alırsın. Bukadar güzel sabretmenin sonucu da güzel olur :)Merhaba arkadaşlar benimde kısmetse bu ay transferim dondurulmuslarla olacak. 2 tup bebek denemesi ve iki sonucta dis gebelik. Uzun bir arastirmadan sonra bahceci mustafa beye karar verdim. Ve ilk denememden once ameliyat istendi. Hidroselpink tabi onceside var. Kist ameliyatı ve sonuc tek yumurta ile bahceciye gittim. Ameliyattan sonra tabi merkezdeki ilk denememde sonuc pozitif. Bende hemen gel baslayalim denmedi. Once ameliyatı tavsiye ettiler. Dis gebekik olmasin diye 4. Kez ameliyati goze alip oldum. Simdi 5 yasinda kzim var. 2. Tedaviye ayni merkezde basladim. Dondurulmuş larla deneyecegiz. Fakat kist yzunden biraz uzadı tedavim. Estorofeme 1 ay lucrin kullandiktan sonra basladim. 10 gun sonra 3. Konturolum. O kadar can yakici yillarım olduki. Amma hic pes etmedim. Demekki yazildigu gun varmis. Artik o kadar relaksım ki doktorlar bile sasiyor. Son denememde. Transfer olmamis gibi davrandim gezdim tozdum kostum. Hersey Allahın taktiri onemli olan iyi merkez secip onlara teslim olmak. Herkese anne olmayı tattırsın rabbim.
Hayirli olsun tedavin insallah mutlu sonuca ulasirsin suan iğnelerini kullan tabiki ilerleyen zamanlarda önerilerimizi birlikte konuşuruz. Bende 1bucuk yıllık evliyim hiç aşılama denemedim direk tüp bebek istedik iyi bir hekim seçtiysen güzel sonuçlar alırsın inşallah hayallerimiz güvendiğimiz doktorlara emanet ..Merhaba arkadaşlar ben de bugün tüp bebek tedavisine başladım.Şu ana kadar hsg çekildi ve hormonlarıma bakıldı hsg de tüpler açıktı.Amh değerim 1,1 fsh 10 civarı annemde de erken menapoz olduğundan tüp bebek önerildi.1,5 yıllık evliyim,2 kez aşılama oldum fakat negatif oldu ve bi kaç ay klomen+ovitrelle denedik maalesef olmadı.Bu ay kısmetse tüp bebek deneyeceğiz,ilk doz gonal f yaptım bu akşam 300 lük.Perşembe kontrolüm var.Dualarınızı ve önerilerinizi bekliyorum
Hayirli olsun tedavin insallah mutlu sonuca ulasirsin suan iğnelerini kullan tabiki ilerleyen zamanlarda önerilerimizi birlikte konuşuruz. Bende 1bucuk yıllık evliyim hiç aşılama denemedim direk tüp bebek istedik iyi bir hekim seçtiysen güzel sonuçlar alırsın inşallah hayallerimiz güvendiğimiz doktorlara emanet ..
Ben ilk transferde negatif gebelik sonucu aldim. 2. Transfer için adet olmayı bekliyorum hormon hazırlıklarına başlamak için. Sadece bant kullanicam 2 hafta sonra 1 hafta da kan sulandırıci igne. Sonrasında transfer inşallah yani benim 2.transfer haziran sonunu bulur.Çok teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun,siz tedavinin hangi evresindesiniz?Umarım hepimiz mutlu sona ulaşırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?