Arkadaşlar size bir şey danışacktım,ben 29 yaşındayım ve 1,5 yıllık evliyim.Özel bi hastanede tüp bebeğe başladım.Daha önce 1 kez devlet üniversite hastanesinde 1 kez de özel hastanede aşılama 2 negatif sonuç oldu.Özel hastanelerde tüp bebek yaptıranlar şartları tutunca devlet desteği alabildiniz mi,alabildiyseniz nasıl aldınız?Bir de benim ilaçlarımı da şu anda polikistik over tanısıyla rapor çıkarmalarına rağmen ilk aşılamamda başka bi tanı girildiği için sadece 1000 üniteye kadar ödedi.Ama yazılan ilaçlar 3000 ünite olduğundan 1600-1700 sadece ilaç tuttu.Bunun bi çözümü yok mu?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haziranda tedaviye başlıyacaklar gelin birlikte başaralım
- Konu Sahibi *bahar*
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- 18 Nisan 2017
- 518
- 631
- 23
- 33
Benim doktorum bahçeci de Ebru Öztürk tü bnde bu sefer Cem çelik ile düşünüyorum senin ilki nerde oldu ?Yarın bahçecide Cem Bey'le 2. tedavime başlıyorum. Rabbim hepimizi güzel sonuçlara ulaştırsın inşallah bu mübarek günlerin hatrına.
- 18 Nisan 2017
- 518
- 631
- 23
- 33
Tabiki nasip ben en başında kkararsız kalmıştım ama ebru hanim da Cem Bey de doc. Dr o yüzden farketmez demiştim ama bu sefer Cem Bey ile devam ediceedicem inşallah. Bişey sormak istiyorum ilk tedavinden sonra ne kadar zaman sonra ikinci ye baslicaksin birde ne kadar zaman sonra adet oldun ?İlkinde de Cem Bey'di. Kendisinden doktor olarakta insani olarakta memnunum o yüzden devam etmeyi tercih ettim. Ebru Hanım'ı bilmiyorum. Umarım kendiniz için hayırlı olan kararı verirsiniz. Doktor tabiki önemli ama bizim işler biraz da nasip.
- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
özel hastanenin sgk anlaşması yoksa devlet desteği alamıyorsunuz. ancak sgk anlaşmalı hastanelerde rapor çıkartılabiliyor. diğer konuda bilgim yok maalesefArkadaşlar size bir şey danışacktım,ben 29 yaşındayım ve 1,5 yıllık evliyim.Özel bi hastanede tüp bebeğe başladım.Daha önce 1 kez devlet üniversite hastanesinde 1 kez de özel hastanede aşılama 2 negatif sonuç oldu.Özel hastanelerde tüp bebek yaptıranlar şartları tutunca devlet desteği alabildiniz mi,alabildiyseniz nasıl aldınız?Bir de benim ilaçlarımı da şu anda polikistik over tanısıyla rapor çıkarmalarına rağmen ilk aşılamamda başka bi tanı girildiği için sadece 1000 üniteye kadar ödedi.Ama yazılan ilaçlar 3000 ünite olduğundan 1600-1700 sadece ilaç tuttu.Bunun bi çözümü yok mu?
- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
Bende tedaviye basladim. Sanirim haziranda insallah transferim olur ignelerimin 5. günü
Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
*bahar* liste olusturalim mi ilk sayfada?
Hayırlı olsun, bende yeniyim bugün puregon iğnenin 4. günündeyim, ilk tüp denemem olacak. Liste yaparsanız benide ekleyin
- 20 Mayıs 2008
- 558
- 540
- 303
Benim tedavi gordugum merkezi aradim. Dedim bebegi kaybettim tekrar gelsem neyaparsiniz ayni islemleri yapiyoruz deduler. Cok sinirlendim ne bi genetik test ne rahim filmi yapariz falan yok. Illla 2 dusukten sonra onerirlermis. Tabi deney tahtasiyiz sanki yasadigimiz aci onlari baglamiyor. Bende baska bi doktora gittim oyle ismi olur ilk denemende yapilmaliydi genetik taramalar8n rahim filmin dedi. Simdi bu dr ile basliycam umarim bu defa zafer bizim olur. Haktan hayirlisi cok gecmis olsun tekrar bir daha yaşamamak dilegiyle canim benim. Duam seninle
Merhaba
geçmiş olsun var olan bir gebeliğin kaybını yaşamak korkunç bir şey biliyorum sabırlar diliyorum. Ben de 1 yıl önce tüp bebek ile hamile kalmıştım fakat kalp atışları olamadığı için aldılar. Şimdi tekrar tedaviye başladım. Hepimizin için hayırlı sonuçlar sağlıklı bebekler olsun insallah
- 20 Mayıs 2008
- 558
- 540
- 303
MerhabaHayırlı olsun, bende yeniyim bugün puregon iğnenin 4. günündeyim, ilk tüp denemem olacak. Liste yaparsanız benide ekleyin
Tedavimiz aynı zamanlarda başlamış ben menopur kullanıyorum 3. Günüm perşembe kontrolüm var inşallah sonuclarimiza da beraber seviniriz
- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
Hayırlı olsun, bende yeniyim bugün puregon iğnenin 4. günündeyim, ilk tüp denemem olacak. Liste yaparsanız benide ekleyin
Ay canimmm.. Allah yardimcimiz olsun .. ben gonal-f ve menagon kullaniyorum .. ve coraspirin. Sen nerde tedavi oluyosun?
- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
Benimde ayniiii sayilir bugün 5. igne günüm cuma kontrolMerhaba
Tedavimiz aynı zamanlarda başlamış ben menopur kullanıyorum 3. Günüm perşembe kontrolüm var inşallah sonuclarimiza da beraber seviniriz
özel hastanenin sgk anlaşması yoksa devlet desteği alamıyorsunuz. ancak sgk anlaşmalı hastanelerde rapor çıkartılabiliyor. diğer konuda bilgim yok maalesef
çok teşekkür ederim cevabınız için özel hastane tüp bebek tedavi raporunu çıkaramayacaklarını bu raporu üniversite hastanesinden almam gerektiğini söyledi,üniversite hastanesi de sadece kendi hastanelerinde tedavi olursam rapor çıkaracaklarını söyledi.Bu bana çok saçma geldi.Devlet desteği sadece onların seçtiği bir hastane için mi geçerli...bu arada ben de gonal f tedavimin 2.günündeyim bugün.Hayırlısı olur inşallah.
- 20 Mayıs 2008
- 558
- 540
- 303
Hayırlı olsun güzel haberler veririz birbirimize inşallah ☺Benimde ayniiii sayilir bugün 5. igne günüm cuma kontrol
Hiç belli olmaz canım,sen umudunu kaybetmeİlk denemem 7 ay sürüp sonuç negatif alınca hala toplarlanamadım çok umutsuzum
İnşallahHayırlı olsun güzel haberler veririz birbirimize inşallah ☺
Olur canım bu gün dışardayım en kısa sürede ilgilenicemBende tedaviye basladim. Sanirim haziranda insallah transferim olur ignelerimin 5. günü
Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
*bahar* liste olusturalim mi ilk sayfada?
- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
Ay canimmm.. Allah yardimcimiz olsun .. ben gonal-f ve menagon kullaniyorum .. ve coraspirin. Sen nerde tedavi oluyosun?
Amin :) Ben Doç. dr. Bülent Kars'a gidiyorum kendisi özel klinikte yapıyor tedaviyi ama opu ve transferimi Ataşehir Memorialde yapacak inşallah. Senin nerede olacak? Benim ilaçlar çok zaten kış başından beri başladı çünkü 2 negatif aşılamam oldu ve o tarihten beri folic acid, coraspin alıyorum. regenesis max(omega3), gluchopage 2 aydır kullanıyorum. 3 gündürde puregon 200 iğne yapıyorum ve sabah euthyrox diye bir tiroid ilacı alıyorum. İlaçlar çok inşallah sonuç hayırlı olur.
Hayırlı olsun güzel haberler veririz birbirimize inşallah ☺
Hayırlı olsun seninlede aynı zamana gelmiş tedavimiz, güzel haberler alalım inşallah. Tedavin nerede oluyor?
- 8 Haziran 2012
- 795
- 533
- 303
Sagol canim evet resmen şok olmuştuk cansiz gorunce. Ne hayallerle gitmistik yıkıldik. Neyse her ihtimali arastirmak lazim ve inşallah bh sefer iyi olur canim. Tutmasida yetmiyo tastamam kucagimiza aliriz insallahMerhaba
geçmiş olsun var olan bir gebeliğin kaybını yaşamak korkunç bir şey biliyorum sabırlar diliyorum. Ben de 1 yıl önce tüp bebek ile hamile kalmıştım fakat kalp atışları olamadığı için aldılar. Şimdi tekrar tedaviye başladım. Hepimizin için hayırlı sonuçlar sağlıklı bebekler olsun insallah
- 20 Mayıs 2008
- 558
- 540
- 303
Ben ankara gazi de tedavi oluyorum dr um mesut oktem . Benim 2. Tedavim ilki tuttu ama kalp atışları olmadığı için aldılar umarım bu kez biz de mutlu oluruzAmin :) Ben Doç. dr. Bülent Kars'a gidiyorum kendisi özel klinikte yapıyor tedaviyi ama opu ve transferimi Ataşehir Memorialde yapacak inşallah. Senin nerede olacak? Benim ilaçlar çok zaten kış başından beri başladı çünkü 2 negatif aşılamam oldu ve o tarihten beri folic acid, coraspin alıyorum. regenesis max(omega3), gluchopage 2 aydır kullanıyorum. 3 gündürde puregon 200 iğne yapıyorum ve sabah euthyrox diye bir tiroid ilacı alıyorum. İlaçlar çok inşallah sonuç hayırlı olur.
Hayırlı olsun seninlede aynı zamana gelmiş tedavimiz, güzel haberler alalım inşallah. Tedavin nerede oluyor?