• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda tedaviye başlıyacaklar gelin birlikte başaralım

Arkadaşlar size bir şey danışacktım,ben 29 yaşındayım ve 1,5 yıllık evliyim.Özel bi hastanede tüp bebeğe başladım.Daha önce 1 kez devlet üniversite hastanesinde 1 kez de özel hastanede aşılama 2 negatif sonuç oldu.Özel hastanelerde tüp bebek yaptıranlar şartları tutunca devlet desteği alabildiniz mi,alabildiyseniz nasıl aldınız?Bir de benim ilaçlarımı da şu anda polikistik over tanısıyla rapor çıkarmalarına rağmen ilk aşılamamda başka bi tanı girildiği için sadece 1000 üniteye kadar ödedi.Ama yazılan ilaçlar 3000 ünite olduğundan 1600-1700 sadece ilaç tuttu.Bunun bi çözümü yok mu?

Bende tedaviye basladim. Sanirim haziranda insallah transferim olur ignelerimin 5. günü
Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
*bahar* *bahar* liste olusturalim mi ilk sayfada? :anneadayı:

İlkinde de Cem Bey'di. Kendisinden doktor olarakta insani olarakta memnunum o yüzden devam etmeyi tercih ettim. Ebru Hanım'ı bilmiyorum. Umarım kendiniz için hayırlı olan kararı verirsiniz. Doktor tabiki önemli ama bizim işler biraz da nasip.

İlkinde de Cem Bey'di. Kendisinden doktor olarakta insani olarakta memnunum o yüzden devam etmeyi tercih ettim. Ebru Hanım'ı bilmiyorum. Umarım kendiniz için hayırlı olan kararı verirsiniz. Doktor tabiki önemli ama bizim işler biraz da nasip.
Tabiki nasip ben en başında kkararsız kalmıştım ama ebru hanim da Cem Bey de doc. Dr o yüzden farketmez demiştim ama bu sefer Cem Bey ile devam ediceedicem inşallah. Bişey sormak istiyorum ilk tedavinden sonra ne kadar zaman sonra ikinci ye baslicaksin birde ne kadar zaman sonra adet oldun ?

Arkadaşlar size bir şey danışacktım,ben 29 yaşındayım ve 1,5 yıllık evliyim.Özel bi hastanede tüp bebeğe başladım.Daha önce 1 kez devlet üniversite hastanesinde 1 kez de özel hastanede aşılama 2 negatif sonuç oldu.Özel hastanelerde tüp bebek yaptıranlar şartları tutunca devlet desteği alabildiniz mi,alabildiyseniz nasıl aldınız?Bir de benim ilaçlarımı da şu anda polikistik over tanısıyla rapor çıkarmalarına rağmen ilk aşılamamda başka bi tanı girildiği için sadece 1000 üniteye kadar ödedi.Ama yazılan ilaçlar 3000 ünite olduğundan 1600-1700 sadece ilaç tuttu.Bunun bi çözümü yok mu?
özel hastanenin sgk anlaşması yoksa devlet desteği alamıyorsunuz. ancak sgk anlaşmalı hastanelerde rapor çıkartılabiliyor. diğer konuda bilgim yok maalesef

Bende tedaviye basladim. Sanirim haziranda insallah transferim olur ignelerimin 5. günü
Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
*bahar* *bahar* liste olusturalim mi ilk sayfada? :anneadayı:

Hayırlı olsun, bende yeniyim bugün puregon iğnenin 4. günündeyim, ilk tüp denemem olacak. Liste yaparsanız benide ekleyin:KK3:

Benim tedavi gordugum merkezi aradim. Dedim bebegi kaybettim tekrar gelsem neyaparsiniz ayni islemleri yapiyoruz deduler. Cok sinirlendim ne bi genetik test ne rahim filmi yapariz falan yok. Illla 2 dusukten sonra onerirlermis. Tabi deney tahtasiyiz sanki yasadigimiz aci onlari baglamiyor. Bende baska bi doktora gittim oyle ismi olur ilk denemende yapilmaliydi genetik taramalar8n rahim filmin dedi. Simdi bu dr ile basliycam umarim bu defa zafer bizim olur. Haktan hayirlisi cok gecmis olsun tekrar bir daha yaşamamak dilegiyle canim benim. Duam seninle

Merhaba

geçmiş olsun var olan bir gebeliğin kaybını yaşamak korkunç bir şey biliyorum sabırlar diliyorum. Ben de 1 yıl önce tüp bebek ile hamile kalmıştım fakat kalp atışları olamadığı için aldılar. Şimdi tekrar tedaviye başladım. Hepimizin için hayırlı sonuçlar sağlıklı bebekler olsun insallah

özel hastanenin sgk anlaşması yoksa devlet desteği alamıyorsunuz. ancak sgk anlaşmalı hastanelerde rapor çıkartılabiliyor. diğer konuda bilgim yok maalesef

çok teşekkür ederim cevabınız için özel hastane tüp bebek tedavi raporunu çıkaramayacaklarını bu raporu üniversite hastanesinden almam gerektiğini söyledi,üniversite hastanesi de sadece kendi hastanelerinde tedavi olursam rapor çıkaracaklarını söyledi.Bu bana çok saçma geldi.Devlet desteği sadece onların seçtiği bir hastane için mi geçerli...bu arada ben de gonal f tedavimin 2.günündeyim bugün.Hayırlısı olur inşallah.

Ay canimmm.. Allah yardimcimiz olsun .. ben gonal-f ve menagon kullaniyorum .. ve coraspirin. Sen nerde tedavi oluyosun?

Amin :) Ben Doç. dr. Bülent Kars'a gidiyorum kendisi özel klinikte yapıyor tedaviyi ama opu ve transferimi Ataşehir Memorialde yapacak inşallah. Senin nerede olacak? Benim ilaçlar çok zaten kış başından beri başladı çünkü 2 negatif aşılamam oldu ve o tarihten beri folic acid, coraspin alıyorum. regenesis max(omega3), gluchopage 2 aydır kullanıyorum. 3 gündürde puregon 200 iğne yapıyorum ve sabah euthyrox diye bir tiroid ilacı alıyorum. İlaçlar çok inşallah sonuç hayırlı olur.

Hayırlı olsun güzel haberler veririz birbirimize inşallah ☺

Hayırlı olsun seninlede aynı zamana gelmiş tedavimiz, güzel haberler alalım inşallah. Tedavin nerede oluyor?

Merhaba

geçmiş olsun var olan bir gebeliğin kaybını yaşamak korkunç bir şey biliyorum sabırlar diliyorum. Ben de 1 yıl önce tüp bebek ile hamile kalmıştım fakat kalp atışları olamadığı için aldılar. Şimdi tekrar tedaviye başladım. Hepimizin için hayırlı sonuçlar sağlıklı bebekler olsun insallah
Sagol canim evet resmen şok olmuştuk cansiz gorunce. Ne hayallerle gitmistik yıkıldik. Neyse her ihtimali arastirmak lazim ve inşallah bh sefer iyi olur canim. Tutmasida yetmiyo tastamam kucagimiza aliriz insallah

Amin :) Ben Doç. dr. Bülent Kars'a gidiyorum kendisi özel klinikte yapıyor tedaviyi ama opu ve transferimi Ataşehir Memorialde yapacak inşallah. Senin nerede olacak? Benim ilaçlar çok zaten kış başından beri başladı çünkü 2 negatif aşılamam oldu ve o tarihten beri folic acid, coraspin alıyorum. regenesis max(omega3), gluchopage 2 aydır kullanıyorum. 3 gündürde puregon 200 iğne yapıyorum ve sabah euthyrox diye bir tiroid ilacı alıyorum. İlaçlar çok inşallah sonuç hayırlı olur.

Hayırlı olsun seninlede aynı zamana gelmiş tedavimiz, güzel haberler alalım inşallah. Tedavin nerede oluyor?
Ben ankara gazi de tedavi oluyorum dr um mesut oktem . Benim 2. Tedavim ilki tuttu ama kalp atışları olmadığı için aldılar umarım bu kez biz de mutlu oluruz

Back