Haziranda tedaviye başlıyacaklar gelin birlikte başaralım

Merkeziniz era için ne kadar ücret alıyor?

Elimde hiç açılmamış bir kutu gnol f 450 var, 100 ₺ vericem, benim tedavim ertelendi, izmirde olan varsa elden teslim edebilirim

Eklentiler

• image.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 35
Elimde hiç açılmamış bir kutu gnol f 450 var, 100 ₺ vericem, benim tedavim ertelendi, izmirde olan varsa elden teslim edebilirim
Canım tüp bebek ilaçları alıyorum satıyorum bölümüne yazarsan daha çok kişi görür,tedavin neden ertelendi?kötü bişi yoktur inşallah

Mrb inşallah bir daha öyle olmaz.Tup bebek nerede yaptırdınız . maliye tini yazar mısınız

Canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu son olur ve çok güzel bir tedavin olsun ..Rabbim Hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.❤

Hayirli olsun cnm.ne guzel.donmusun da var insallah bu sefer saglikla.tutunurlar sana cnm, benim.de negatif oldu ve adetim geldi dun, biraz para biriktirip temmuz gibi baslarim belki.kocam da sigarayi kesiyor, insallah olumlu olur, 2.husranimdi benim

Canim bu sefer olur insallah. Kanda pihtilasma, enfeksiyon gibi seylerinede baktir canim ayrica d vitamini b 12 gibi degrrlerinede baktir cok onemliymis.

Mrb inşallah bir daha öyle olmaz.Tup bebek nerede yaptırdınız . maliye tini yazar mısınız

Kızlar bu gün trombofoli yani pıhtılaşma ile ilgli test sonucum çıkmış ve
mthfr a1298c heterozigot mutasyonu yani pıhtılaşma çıkmış,yani miniğimi bu durumdan kaybetmiş olabilirim...Hocam eğer herhangi bi test istemeyip 2-3 başarısız sonucu beklese belki ben yine aynı şeyi yaşıycaktım...şu an internetten baktım sonuca daha görülmedim...üzüldüm şu anda ...

*bahar* çok üzüldüm inşallah Gelecek tedavin daha bilinçli ve kontrolü geçer. Sen kan sulandirici veya coaspirin kullanmadin mi transferden sonra

*bahar* çok üzüldüm inşallah Gelecek tedavin daha bilinçli ve kontrolü geçer. Sen kan sulandirici veya coaspirin kullanmadin mi transferden sonra
Canım benim transferin 7. Günü telve gibi akıntım başladı o başlayınca coraspirini kestirmişlerdi,düşük oluyo diye...bilemedim

Canım benim transferin 7. Günü telve gibi akıntım başladı o başlayınca coraspirini kestirmişlerdi,düşük oluyo diye...bilemedim

Anladim. Herhalde sana igne yazar Bidahaki tedavi sürecinde. İnşallah her şey gönlünüzce olsun canım.♡

Rabbim yardımcın olsun canım..Insallh bisey olmaz üzülme..hakkinda hayırlısı

Anladim. Herhalde sana igne yazar Bidahaki tedavi sürecinde. İnşallah her şey gönlünüzce olsun canım.♡
TeşekkürederimÜzüldüğüm şey şu benim yaşadığım durumu bir çok tüp bebek merkezinde yada bir çok devlet hastanesinde bir kadına en az 3 kez düşük yada 3 başarısız denemeden sonra araştırması için yönlendiriliyo,neden....keşke bu işe başlamadan herkez bu testleri yaptırabilse...bende yaptırsaydım en başında belki düşük olmayacaktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…