• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda tedaviye başlıyacaklar gelin birlikte başaralım

Benim tedavi gordugum merkezi aradim. Dedim bebegi kaybettim tekrar gelsem neyaparsiniz ayni islemleri yapiyoruz deduler. Cok sinirlendim ne bi genetik test ne rahim filmi yapariz falan yok. Illla 2 dusukten sonra onerirlermis. Tabi deney tahtasiyiz sanki yasadigimiz aci onlari baglamiyor. Bende baska bi doktora gittim oyle ismi olur ilk denemende yapilmaliydi genetik taramalar8n rahim filmin dedi. Simdi bu dr ile basliycam umarim bu defa zafer bizim olur. Haktan hayirlisi cok gecmis olsun tekrar bir daha yaşamamak dilegiyle canim benim. Duam seninle

Canım benim düşük olur olmaz hocam hemen araştırma yoluna gitti,2. Düşük olması gerekir i ben kabul etmezdim zaten...aynı acıyı yaşamak kolay değil...benim düşüğüm 5+3 de oldu,kendiliğinden oldu kese oluşmadan olduğundan kürtaja gerek duyulmadı ve üstüne 2 kanama geçirdim çok enterasan bi şekilde...çok teşekkürederim,güzel sonuçlar alırız inşallah...

Canım benim düşük olur olmaz hocam hemen araştırma yoluna gitti,2. Düşük olması gerekir i ben kabul etmezdim zaten...aynı acıyı yaşamak kolay değil...benim düşüğüm 5+3 de oldu,kendiliğinden oldu kese oluşmadan olduğundan kürtaja gerek duyulmadı ve üstüne 2 kanama geçirdim çok enterasan bi şekilde...çok teşekkürederim,güzel sonuçlar alırız inşallah...
Doktorunun ismi nedir canim

Mrh kızlar kısmetse bende haziranda başlıycam.bende de sorun ayni esimde hiz hareket morfoloji sorunu var.Ben Ankara da yaptircam ama neresi olur karar veremedim.neyse kızlar size bisey sorcam.adetim buyuk ihtimal tam bayramin 1gunune yada arefe ye geliyo geciktirici kullansam nolur sizce

Mrh kızlar kısmetse bende haziranda başlıycam.bende de sorun ayni esimde hiz hareket morfoloji sorunu var.Ben Ankara da yaptircam ama neresi olur karar veremedim.neyse kızlar size bisey sorcam.adetim buyuk ihtimal tam bayramin 1gunune yada arefe ye geliyo geciktirici kullansam nolur sizce
Zamanin az kalmis canim aklindaki merkezlerle git gorüş hemen ve bu soruyuda sor. Benim bi bilgim yok bu konuda. Ayrica ilk denemen olacaksa esinle genetik kromozom testinizi yaptirin bi ünıversite hastanesinde. Orda bi kadindogumcudan sevkli giderseniz sonuclariniz erkenden cikar yoksa uzun suruyo. Ayrica kanda pihtilasman varmi diye baksinlar sana. Bide rahim filmi cektirip oyle basla tedavine. Bana bunlari yaptirtmadan basladilar düsük yaptim. Sende bizim gibi olma canim yaptirmadiysan yaptir oyle basla. İnşallah yavrunuza kavuşursunuz canim

Konu sahibi bahar hanimin doktoru iyi gibi ankara medicanadaymis osman denizhan ozgun oraylada gorus bakalim.

Aynı gibiyiz canım erayı progesteronum yüksek çıktığı için erteledik ,geçtiğimiz pazartesi yapıldı.Smeardan biraz daha fazla acıyan ama kesinlikle anestezi gerekmeyen basit bir işlemmiş.Burda Allah razı olsun bir bayanla konuştum yaptıran.Genelde çok fazla bi bilgi yoktu.Senin nasıl geçti?

Benim tedavim henüz başlamadı. Adet oldum olacam beklemedeyim:) Era beni çok korkutuyordu, siz öyle yazınca biraz rahatladım. Anestezi yok hem de? hangi merkezde yaptırdınız ? Sonucunuz geldi mi ne kadar zamanda gelirmiş?

Zamanin az kalmis canim aklindaki merkezlerle git gorüş hemen ve bu soruyuda sor. Benim bi bilgim yok bu konuda. Ayrica ilk denemen olacaksa esinle genetik kromozom testinizi yaptirin bi ünıversite hastanesinde. Orda bi kadindogumcudan sevkli giderseniz sonuclariniz erkenden cikar yoksa uzun suruyo. Ayrica kanda pihtilasman varmi diye baksinlar sana. Bide rahim filmi cektirip oyle basla tedavine. Bana bunlari yaptirtmadan basladilar düsük yaptim. Sende bizim gibi olma canim yaptirmadiysan yaptir oyle basla. İnşallah yavrunuza kavuşursunuz canim
Benim.2.olcak canım ztb ta yaptırmıştım 4.5 yaşında oğlum var şükür..bilmiyorum canm coraspini ve folikasiti tedavisede sonrasinda da hep kullandim onu herkese veriyolardi ama..insallah ertelenmez çünkü ben nisan ayından beri düşünüyorum ramazan olmasaydı bu ay yaptirirdim neyse kismet olsunda bikac ay gec olsun

Canım tedaviden önce yumurtalıklarını etki edebilecek herşeyden kaçın,bence kullanmamalısın,karar verdiğin merkezdeki doktoruna sor tabi yinede,tedavin hayırlı olsun inşallah ☺️

Benim tedavim henüz başlamadı. Adet oldum olacam beklemedeyim:) Era beni çok korkutuyordu, siz öyle yazınca biraz rahatladım. Anestezi yok hem de? hangi merkezde yaptırdınız ? Sonucunuz geldi mi ne kadar zamanda gelirmiş?
Medicanada yapıldı canım,inan ki çok korkunç bi acı yok ortada,yani benim ağrı eşiğim yüksek,anestezi gereksiz...bende senin gibi çok korkuyodum burda sağolsun H Herseyin hayirlisi ile konuştuktan sonra rahatladım bende ☺️

Canım trombofoli
Kromozom analizi
Eşimede kromozom analizi
Era yapıldı pgt yapılcak sadece,şimdilik bunlara yönlendirdi hocamız..
Ayrıca doktorum ilk önce düşük yeniyken istememişti,sonra ben biraz daha iyi oluyım diye beklediğini söyledi,bu testlere yönlendirdi...

3 haftada çıkıyormuş sonuç 22 mayısta yapıldı.

3 haftada çıkıyormuş sonuç 22 mayısta yapıldı.

Sonuç uygundur ya da değildir gibi geliyormuş herhalde öyle mi? Uygun yanıtı gelirse her zaman yaptıkları standart günde transfer yapacaklar ama uygun değil gelirse? 1hafta önce ya da 1 hafta sonra gibi mi ? Bir bilgi verildi mi size?

Sonuç uygundur ya da değildir gibi geliyormuş herhalde öyle mi? Uygun yanıtı gelirse her zaman yaptıkları standart günde transfer yapacaklar ama uygun değil gelirse? 1hafta önce ya da 1 hafta sonra gibi mi ? Bir bilgi verildi mi size?
pre-receptive (duyarlılık öncesi) yada post-receptive(duyarlılık sonrası) gibi yorumlanması durumunda tekrar biyopsi yapılmadan belirlenen günlerden ya 1-2 gün önce yada 1-2 gün sonra embriyonun nakli gerçekleştirirlir Diye bi açıklama yapmıştı inan ki nasıl değerlendiricek bende çok net değilim o konuda,tamamen doktoruma teslim ettim...

pre-receptive (duyarlılık öncesi) yada post-receptive(duyarlılık sonrası) gibi yorumlanması durumunda tekrar biyopsi yapılmadan belirlenen günlerden ya 1-2 gün önce yada 1-2 gün sonra embriyonun nakli gerçekleştirirlir Diye bi açıklama yapmıştı inan ki nasıl değerlendiricek bende çok net değilim o konuda,tamamen doktoruma teslim ettim...

Anladım. Hayrlısı inşallah bizim için bir yol gösterici olur bu test.

Back