Haziranda tedaviye başlıyacaklar gelin birlikte başaralım

Birşey danışmak istiyorm ben yeni tedaviye baslıcam tüp bebek için... Adetin 1 ve 3 gün arasında gel dediler ben 23 de adet oluyorum araya 4 günlük tatil giriyor.. daha önce yaptıranlar böyle tatile denk geldiler mi

Benimde 9.30 gibi yapıldı transferim. Ben tek embriyo diye ısrar ettim. Doktorumda 2 tavsiye etti ama istemedim, beni korkutuyor 2 tane. Şimdi evdeyim dinleniyorum. 6 tane daha embriyom var 2 şer şeklinde dondurulacakmış.
Hayırlısı olsun canım,güzel haberlerle gel inşallah

Canim üzülme sakin olur mu pozitöf dur bir sonra ki Olur insallah . Tabi böyle demek kolay ama her zaman şunu düşünün imkansız durumda olan bir sürü genç anne adayı var Rabbim herseyin hayırlısını bizden iyi bildigi için hayırlısını isteyip dua edicez.. inşallah sende bir daha ki sefer güzel sonuç alırsın. Donmuş embriyon varmı ?

Canim buna benzer bir durum yaşadım benim de normalde haziranda dondurulmuş embriyo ile 2.tedavim baslicak ti transferim bayrama denk geliyordu bizde bayramdan dolayı temmuz a erteledik yani senin de bu adetin de değil bir sonra ki adetin de tedavin başlar inşallah.

kızlar cuma günü adet olacağım inş transfer ortalama kaçıncı günde yapılıyordu diye merak ettim daha önceki ni hatırlamıyorum bi de crinone jel vardı gcen transferden kalan dolapta duruyor ama bozulmuş mudur acaba

Benim 20 gün sonra olmuştu . Tedavininiz gidişatına göre değişiyor hersey yolunda giderse rahim kalınlığı fln iyi olursa hiçbişey uzamadan yani 20.gün sonra oluyor transfer

Canım 16-19gün arası değişiyo ,bayramdan sonraya kalırsın sanırım

Merhaba canım öncelikte inşşallah tedavin güzel sonuçalnmıştır . Merak ettim . Bende seninle aynı durumdayım ben 2 yıllık evliyim ama 1.5 yıl sonra olmayınca aşılamalarlada olmayınca tüp benek denedik senin gibi kimyasal gebelikle sonuçlandı .eşimde morfoloji var ama sayı yüksek olduğu için gebeliğe engel değil dedi doktorum ve benim sol tarafım %50 açık birde aynı şekilde bende de hipotroidi vardı amelyat geçirdim 6sene önce ilaç kullanırıyorum ama tüp bebek denensi sırasında TSH 6.30 daydı sıkıntı değilmiş ve testestron hormonumda 2.17 di spek üstü biraz çok uzattım herneyse sebepsiz yani şimdilik ama bir tane dondurulmusum var ve normal olma ihtima çok yüksek dedi 3-4 ay deneyin bence dedi ve teatrio ve vinalac verdi bu arada da kAryotip analizi istedi . Onun için randevu almaya çalışıyorum şimdi aslında çare arıyoruz işte ve sizinde duruöunuzu merak ettim allahım umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah

Kızlar acil cevap istiyorum musait olanlardan. Öğlen kan vermeye gidicem kan pihtilasma testi için . Doktor istemedi ama yine burada okumuştum kız 4kere negatif sonuç almış meğer kan pihtilasmasi var doktoru isteme mis buradan okuyup yaptırmış sonra tedavi görüp hamile kalınca doktorunu şikayet etmiş falan filan. Çok ciddi bir konu benimde 1 negatif im var birdaha olmaması ihtimali için kan pihtilasma testi yapıcam ama yine burada okudum kızın birinden 10 tüp kan almışlar yuhh dedim ne alaka benim zaten kilom 50 birde okadar kan verirsem oruçlu ağzımla bayilir kalırım. Bunun dogrulugu varmı kan tüp kan alırlar yaptıranlar cevap verebilir mi?

Canım bende yaptırdım ama 4 tüp kan alındı.Hem karyotip hem pıhtılaşma yapıldı aynı anda,hastaneye ve labaratuara göre değişiklik gösterdiğini düşünüyorum.Bence yaptırmakta çok iyi yapmışsın canım,bu testlerin önceden yapılmasını savunuyorum ben...maddi manevi kolay değil hiç bişey bence,

Aminn canım,valla ben adet düzensizliği yaşıyorum ilk denememden sonra ,adet olmayı bekliyorum bu şekilde tedaviye başlıycaz.zaten transfer dondurulmuşlarla 16-20 .gün arasında oluyomuş bayramdan sonraya kalıcam galiba...inşallah güzel sonuçlar alırız...yaşadığımız hiç kolay değil

7 tüp kan aldılar kızlar kan pihtilasma testi için . Sonra genetik için de gittik kayıt açtık fakat onun için bugün kan vermedim başım çok döndü 2gün sonra vericem genetik için . ZAten genetigin sonucu 2 aya çıkıyomus . Bu arada Karyotip nedir canım ?

Karyotip kromozom analizi canım yani sonra yaptıracağın genetik testi.Geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın...

Karyotip kromozom analizi canım yani sonra yaptıracağın genetik testi.Geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın...
Anladım canım tesekkur ederim insallah sende güzel sonuçlar alırsın canım . Başka fikrin varmı şunu da yaptırsan güzel olur dediğin .. malum doktorlarmiz tekrarlayan negatif lerden sonra akıl verdikleri için biz kendimiz tecrübe ediniyoruz.

Malesef öle,yazdığını ve daha bi çok örneği okudum okuyorum kanım donuyor...bir kadına 4 kez düşüğü nasıl reva görüp ilk düşük olur olmaz bakılmıyo valla aklım almıyo...bu düşükler tıpta önemsizmi görünüyo anlayamıyorum,anne adayının acısı ,babanın acısı nolcak?öff çok sinirleniyorum...
D vitamininede mutlaka baktır canım,daha geçen haberlerde izledim düşük d vitamini başarısız tüp bebek denemeleriyle direkt bağlantılıymış çünkü...benim çok düşüktü ilk denememde biliyo musun

Canim d vitamini de yaptırdım yarın sonucum cikicak. Ewet bende internette okudum d vitamini eksikliği embriyo nun tutunmamasina neden oluyormus. Başta bunu yapsaydim belkide d vitamini takviyesi alırdım ama işte hayırlısı böyleymis demekten başka çare yok.. senin nasıl çıktı sonuçların peki ? Ikinci için tamamen hazır mısın ?

Kromozom analizi daha çıkmadı canım,trombofoli çıktı .mthfra 1298 c herazigot pozitif çıktı,yani pıhtılaşma taşıcıyısıyım...era da bu gün 3 hafta oldu sonucun bu hafta içinde çıkması lazım,D vitamini ampul kullanıyorum haftada 1 bu hafta içi bi kontrole gitcem onun için bakalım nolmuş...yani hazır sayılırım,bide adet olabilsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…