• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda tedaviye başlıyacaklar gelin birlikte başaralım

Esinizin sigortasi varsa 5 yillik oda olur eger sizin olacaksa kurumunuzdan almaniz gerekiyor bizde oyle yapacagiz ilaclarda gecerli oluyor bize oyle dediler bende suan onunla ugrasiyorum rapor cikiyor banada
Eşimin de benim de 5 yıllık sigortamız var eşimin bağkur benim emekli sandigi sanırım o e devletten ben kendi kurumumdan almalıyım garantiye almak için

Öğretmenim gidip müdürüme mi diyeceğim tup bebek için ssk dokumu mu istiyorum yoksa neden belirtmeden mi isteyeyim ;) mutlaka hayirdir det

Eşimin de benim de 5 yıllık sigortamız var eşimin bağkur benim emekli sandigi sanırım o e devletten ben kendi kurumumdan almalıyım garantiye almak için

Öğretmenim gidip müdürüme mi diyeceğim tup bebek için ssk dokumu mu istiyorum yoksa neden belirtmeden mi isteyeyim :KK66: mutlaka hayirdir det
Canim benim esimde kurumdan alacak ama istanbul genel mudurlukten isteyecek sende sebep belirtme sormayada hakki yok onemli benim icin dersin milli egitim bakanligindan alamazmisin

Canim benim esimde kurumdan alacak ama istanbul genel mudurlukten isteyecek sende sebep belirtme sormayada hakki yok onemli benim icin dersin milli egitim bakanligindan alamazmisin
Ilçe milli eğitimden alabilirim ama ben cekinmiyorum pek sonuçta bu bir sağlık sorunu kimseyi ilgilendirmez de yayılsın istemiyorum olmadı ozel derim

Önce bir universiteyi arayayım bakalım kurumu kabul edecek mi garantiye alalim

Regl olmadan1 hafta once belgelerinle birlikte gel hem rapor cikartalim hem tedavine başlayalım dedi birz gecikmis olmuyor muyuz rapor için 1 haftada çıkar mı

Ilçe milli eğitimden alabilirim ama ben cekinmiyorum pek sonuçta bu bir sağlık sorunu kimseyi ilgilendirmez de yayılsın istemiyorum olmadı ozel derim

Önce bir universiteyi arayayım bakalım kurumu kabul edecek mi garantiye alalim

Regl olmadan1 hafta once belgelerinle birlikte gel hem rapor cikartalim hem tedavine başlayalım dedi birz gecikmis olmuyor muyuz rapor için 1 haftada çıkar mı
Yok canim kimi yerde 1 haftada cikiyor ki.i yerde 15 gun kimi yerde tedaviye direk baslatip rapor girisi yapiyorlar heryer farkli bize 15 gunde cikar dediler ben ozel yerde yaptiracam onun icin belki universitede yaptirsam banada sana soyledikleri gibi soylerlerdi

Yok canim kimi yerde 1 haftada cikiyor ki.i yerde 15 gun kimi yerde tedaviye direk baslatip rapor girisi yapiyorlar heryer farkli bize 15 gunde cikar dediler ben ozel yerde yaptiracam onun icin belki universitede yaptirsam banada sana soyledikleri gibi soylerlerdi
Inşallah
Inşallah bebeklerimize kavuşuruz;) Çok teşekkür ederim güzel haberlerle buluşmak üzere

Inşallah canim inşallah siz ne zaman basliyorsunuz sorun neydi konustuk ama bunlari konusmadik:))
Bayram dönüşü inşallah temmuz a yetişebiliriz
Eşimin memleketine gidip döneceğiz

Sorun endometriozis artı miyom ve polip;) yok yok bende
2 yıllık evliyim ileri derece endometriyum hastası olduğum için 3 yıl şartını tasimiyormusum
Öncesinde bir kist ameliyatım oldu şimdi 2 tane 1 cm lik çikolata kıstım 1 tane 1 cm lik miyomum ve 4 mm lik bir polip şüphem var hava kabarcığı da olabilirmiş 1 tane de kimyasal düşüğüm var 20 aydır çocuk istiyoruz eşim de çok şükür bir sıkıntı yok

Karişik oldu biraz sizin sorun nedir

Sorun endometriozis artı miyom ve polip:KK66: yok yok bende
2 yıllık evliyim ileri derece endometriyum hastası olduğum için 3 yıl şartını tasimiyormusum
Öncesinde bir kist ameliyatım oldu şimdi 2 tane 1 cm lik çikolata kıstım 1 tane 1 cm lik miyomum ve 4 mm lik bir polip şüphem var hava kabarcığı da olabilirmiş 1 tane de kimyasal düşüğüm var 20 aydır çocuk istiyoruz eşim de çok şükür bir sıkıntı yok

Ahh ahhh benimde olmayan yok hsg filminde tuplerimin kapali oldugu ogrenildi 2 polip oldugu cikti laparoskopi ve histeroskopi yapildi dermoid kist alindi 2 tane rahmin disinda 2 cm myom var gebelige engel degilmis alinmadi 2 tane polip temizlendi bu arada ilk tup bebege baslarken amh dusuk oldugunu ogrendik ve zaman kaybetmeden simdi iminciye baslayacagiz aslinda bu aralar baslayacaktik rapor cikacagi icin sanirim ay sonunu bekleyecem gec olsun güç olmasın

Sorun endometriozis artı miyom ve polip:KK66: yok yok bende

polip varsa temizletir doktorun myom rahmin disindami onunla ilgilide doktor gerekeni soylemistir sana

polip varsa temizletir doktorun myom rahmin disindami onunla ilgilide doktor gerekeni soylemistir sana
Aslında polibin olup olmadığı belli değil ultrason da görünmüyor hsg de doktor benzetti ki 4 mm çok küçük gebeliğe engel değil dendi miyom rahim içinde ama nedense onu da umursamadı doktor 9 mm dedi

O kadar çok doktor gezdim ki hepsi ayrı şey söyledi sanırım birazda psikolojik olarak yıprandım bu doktora güvenmek istiyorum gitmeden bu ne derse onu yapacağım dedim üniversite nin tup bebek sorumlusu gibi düşün baktı ve aşılama ya da tüp yapalım dedi zaman kaybetmek istemiyoruz dedik o halde tup bebek dedi
%40 50 sans verdi bilmiyorum yumurta rezervim iyi tüpler açık ama bu kistler gebeliğe engel

Biliyorum anne olacağım bunu hissediyorum ama rabbim ne zaman nasip eder bilmiyorum en hayırlı zamanda inşallah

Akapuntur denedin mi 7. Tup bebekte anne olan bir abla tavsiye etti yumurta kalitesini artırıyormuş ve psikolojik acıdan seni destekliyormuş belki ben sana vesile olurum bunu araştır madem amh 'in kötü

Ben onu da araştırıyorum bence biz psikolojik olarakta gebeliği geciktiriyoruz sürekli onu düşünüyoruz bakıyorum kim rahatsa hemen hamile kalıyor

Ben ameliyata karar vermiştim regl olmayı bekliyordum ve rahattım zaten gebelik oluşmuyor derken baktım hamileyim aslında puf nokta burda rahat olmakta
Bunu da akapuntur sayesinde yapabiliriz

Dermoid kist gebeliğe engel değil diye biliyorum arkadaşım ameliyat oldu 4 ay sonra hamile kaldı kendiliğinden amh 'in düşük diye kendini üzme arı sütü polen karışımını tüket sadece 1 yumurta ve 1 sperm lazım unutma o da sende mevcut ..

3.gün ise ozaman değer düşük çıkması normal çünkü 5.günün çok çıkıyo insalah birden artar canım 2gün sonra tekrarla testini için rahat olsun . Dediğin gibi çatlatma iğnesi nden dolayı da olabilir.
Kitakita'cım benim kan testi sonucu negatif çıktı, 7,5 olan değer ertesi gün 3.8'e düşmüş. Dr'la henüz konuşamadım ama hemşire çatlatma iğnesinden o yükseliş olabilir dedi. Desteğin için sağol

Kitakita'cım benim kan testi sonucu negatif çıktı, 7,5 olan değer ertesi gün 3.8'e düşmüş. Dr'la henüz konuşamadım ama hemşire çatlatma iğnesinden o yükseliş olabilir dedi. Desteğin için sağol
:KK43: Çok üzgünüm,keşke yanılmış olsaydık...pes etmek yok ama...

Öğretmenim gidip müdürüme mi diyeceğim tup bebek için ssk dokumu mu istiyorum yoksa neden belirtmeden mi isteyeyim :KK66: mutlaka hayirdir det
Her ikinizinkini de e devletten alabilirsiniz, kurumdan almaya gerek yok

Aslında polibin olup olmadığı belli değil ultrason da görünmüyor hsg de doktor benzetti ki 4 mm çok küçük gebeliğe engel değil dendi miyom rahim içinde ama nedense onu da umursamadı doktor 9 mm dedi

O kadar çok doktor gezdim ki hepsi ayrı şey söyledi sanırım birazda psikolojik olarak yıprandım bu doktora güvenmek istiyorum gitmeden bu ne derse onu yapacağım dedim üniversite nin tup bebek sorumlusu gibi düşün baktı ve aşılama ya da tüp yapalım dedi zaman kaybetmek istemiyoruz dedik o halde tup bebek dedi
%40 50 sans verdi bilmiyorum yumurta rezervim iyi tüpler açık ama bu kistler gebeliğe engel

Biliyorum anne olacağım bunu hissediyorum ama rabbim ne zaman nasip eder bilmiyorum en hayırlı zamanda inşallah

Akapuntur denedin mi 7. Tup bebekte anne olan bir abla tavsiye etti yumurta kalitesini artırıyormuş ve psikolojik acıdan seni destekliyormuş belki ben sana vesile olurum bunu araştır madem amh 'in kötü

Ben onu da araştırıyorum bence biz psikolojik olarakta gebeliği geciktiriyoruz sürekli onu düşünüyoruz bakıyorum kim rahatsa hemen hamile kalıyor

Ben ameliyata karar vermiştim regl olmayı bekliyordum ve rahattım zaten gebelik oluşmuyor derken baktım hamileyim aslında puf nokta burda rahat olmakta
Bunu da akapuntur sayesinde yapabiliriz

Dermoid kist gebeliğe engel değil diye biliyorum arkadaşım ameliyat oldu 4 ay sonra hamile kaldı kendiliğinden amh 'in düşük diye kendini üzme arı sütü polen karışımını tüket sadece 1 yumurta ve 1 sperm lazım unutma o da sende mevcut ..
Evet canim cok arastirdim akapunturu duymustum arisutu kullaniyorum faydasini gordum cok sukur benim doktorum zaten demisti senin tuplerin acik olsa hamile kalirdin benim sanssizligim tuplerimin kapali olmasi uzerine amh dusuk olunca oda etkiledi beni ama simdi daha iyiyim en azindan bilincliyim tedaviye baslarken 15 yumurta degilde kaliteli yumurtam olsun diyorum canim dermoid kist hamilelige engel degil ama yumurtayi tuketiyor onun icin aldirdim ve senderahimdeyse onu mutlaka arastir gerekirse baska doktora gorun cunki ben bi kac doktora gorundum hepsi aynisini soyledi rahmin disinda ve 3 cm yse ameliyata gerek yok biz rahmin icinde olanlari ve 5 cm uzerindeyse amliyat oneriyoruz cunku rahmin icinde olunca bebegin yerlesmesinde problem oluyor demisti canim tedaviye baslamadan mutlaka arastir birde myom ameliyatinda 6 ay gebelik onermiyor doktor ben profesor ve docente gitmistim onlar soyledi

Canım hayırlı olsun ,kaç embriyon olmuş?:halay:sımsıkı tutunsunlar sana ☺️

Ü

Canim
Benimde 10 da oldu transferim 2 tane . Siz kaca verdiniz? Ne durumdasin..
hakkimizda hayirlisi..doktorum 21 haziran
test günü dedi..

Benimde 9.30 gibi yapıldı transferim. Ben tek embriyo diye ısrar ettim. Doktorumda 2 tavsiye etti ama istemedim, beni korkutuyor 2 tane. Şimdi evdeyim dinleniyorum. 6 tane daha embriyom var 2 şer şeklinde dondurulacakmış.

Back