Anladım canım inşallah bu sefer olumlu olur senin için. Ben 9.gün negatif haberi almıştım sonra 10 gün geçti adet oldum. Illaki adet oluyosun ama strest ten Uzak olmak lazım işte onu beceremiyoruz malesef. Şimdi senin pihtilasma çıktı yanlış anlamadiysam onun için nasıl bir tedavi var ?Kromozom analizi daha çıkmadı canım,trombofoli çıktı .mthfra 1298 c herazigot pozitif çıktı,yani pıhtılaşma taşıcıyısıyım...era da bu gün 3 hafta oldu sonucun bu hafta içinde çıkması lazım,D vitamini ampul kullanıyorum haftada 1 bu hafta içi bi kontrole gitcem onun için bakalım nolmuş...yani hazır sayılırım,bide adet olabilsem...
Sanırım coraspirin +kan sulandırıcı iğne olcak benim gibi olan bir arkadaşıma bu şekilde tedavi verdi hoca,yaşayıp görcez bakalım nolcak...sadece tedavinin stresi yok ki ,hayat zor...inşallah güzel olur nihayetide...Anladım canım inşallah bu sefer olumlu olur senin için. Ben 9.gün negatif haberi almıştım sonra 10 gün geçti adet oldum. Illaki adet oluyosun ama strest ten Uzak olmak lazım işte onu beceremiyoruz malesef. Şimdi senin pihtilasma çıktı yanlış anlamadiysam onun için nasıl bir tedavi var ?
aslında benim rahim kalınlığı çabuk artıyor muhtemelen bayramın ikinci günü yada 3. günü diye düşünüyorum... sen ne yaptın arkadaşım ne aşamadasınCanım 16-19gün arası değişiyo ,bayramdan sonraya kalırsın sanırım
ya ben adet olmayı bekliyorum,adet olabilsem başlıycazda,yok gelen giden...çok özletti kendisiniaslında benim rahim kalınlığı çabuk artıyor muhtemelen bayramın ikinci günü yada 3. günü diye düşünüyorum... sen ne yaptın arkadaşım ne aşamadasın
Anladım canım pihtilasma çıkmış sende anladim zaten çoğu kadında çıkıyor mus ama doktorlar zaten transferden sonra coraspirin ve kan sulandırıci igne veriyor . Demekki pihtilasma olsa da olmasada bunlar tedbir olarak veriliyor peki neden ozaman tutmadı diyesi geliyor insanın . Belki daha farklı kan sulandırıci verir busefer .. belki de era yapıp Rahimi araştırmak lazım. Ben bu sefer hiteroskopi ve rahim cizdirme isticem sende düşünüyor musun ?ya ben adet olmayı bekliyorum,adet olabilsem başlıycazda,yok gelen giden...çok özletti kendisinibende iğne olcam sanırım mthfr a 1298 c herazigot çıktı yani pıhtılaşma taşıcısıymışım.
Beni kurtaj edene sordum bende. dedim düsugun niye oldugunu arastiracak testler falan yaptirmiyomusunuz. Diyo 3 düşükten sonra. Oldu biz insaniz deneme tahtasi degiliz dedim ne demek o kadar dusuk dedim. Zaten normal gebelikte degil. Yapacak bisey yok diyo. Diger gebelikte yine beklerim diyo ahhaha komik adam. Içimden neler saydim o an.Malesef öle,yazdığını ve daha bi çok örneği okudum okuyorum kanım donuyor...bir kadına 4 kez düşüğü nasıl reva görüp ilk düşük olur olmaz bakılmıyo valla aklım almıyo...bu düşükler tıpta önemsizmi görünüyo anlayamıyorum,anne adayının acısı ,babanın acısı nolcak?öff çok sinirleniyorum...
D vitamininede mutlaka baktır canım,daha geçen haberlerde izledim düşük d vitamini başarısız tüp bebek denemeleriyle direkt bağlantılıymış çünkü...benim çok düşüktü ilk denememde biliyo musun
Moralim bozuktu yeni girdim buraya. Çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkes. Yok canım dondurulmuş embriyom. Tekrar teşekkür ederimCanim üzülme sakin olur mu pozitöf dur bir sonra ki Olur insallah . Tabi böyle demek kolay ama her zaman şunu düşünün imkansız durumda olan bir sürü genç anne adayı var Rabbim herseyin hayırlısını bizden iyi bildigi için hayırlısını isteyip dua edicez.. inşallah sende bir daha ki sefer güzel sonuç alırsın. Donmuş embriyon varmı ?
Çok üzgündüm yeni girebildim buraya. Çok teşekkür ederim. Evet keşke yanılmış olsaydık.Çok üzgünüm,keşke yanılmış olsaydık...pes etmek yok ama...
yok onlar ayarlıyorlar söylersen o tarih olmasın diye ona göre başka tarih verirler...Kızlar adetini 2. Günü gittikten kaç gün sonra yumurta takibine çağırıyorlar? Bayrama mı denk gelecek merak ediyorum da.
Canım mrh nasilsin seni merak ettim bitti mi tedavin..insallah bende orda yaptircam toplam fiyat ne tuttu soylersen mutlu olurumSağol tsk ederim Allah senin de muradına versin
Dün yumurta toplandı. 4430 tl ödeme yaptık. Tabi muayeneler ve ilaçlar haric.ilaçlar şu zamana kadar 1200.1300 civarı tuttu. Bugün Haber bekliyorm hastaneden embriyo oluşup olusmadigina dairCanım mrh nasilsin seni merak ettim bitti mi tedavin..insallah bende orda yaptircam toplam fiyat ne tuttu soylersen mutlu olurum
Hadi bakalim canm hayırlı haberler olsun gelsin insallah..cogu gitmiş azi kalmış Allah in izniyle...ilaçlarla birlikte.de tutmuş bayag..ben hepsi toplam 5bin flan herhalde diyodumDün yumurta toplandı. 4430 tl ödeme yaptık. Tabi muayeneler ve ilaçlar haric.ilaçlar şu zamana kadar 1200.1300 civarı tuttu. Bugün Haber bekliyorm hastaneden embriyo oluşup olusmadigina dair
Rahim filmi genelde tüpler e yorum yapmak için istenir ama rahimin genel durumuna da bakılır. Hiç korkacak bir durum yok bende çok korku ile gittim ama hicbirsey hissetmedim normal vajinal muayene gibi giriş oluyo kendini sıkmazsan kolay olur sıkarsan zor olur bukadar basit. Birde ilaçlı olduğu için biraz karın sancısı gibi oluyo onada kadın olarak çok alışkınız zaten. .Kızlar merhaba eşimin sperm sonuçları çıktı doktorumuz değerler yükselmiş gayet iyi dedi. Benim hormon testlerim de iyi çıktı bir sorun görmedi. Catlamamis yumurtaların için ilaç ya da iğne vericez dedi. Aşılama yapılabilir. Rahim filmi istedi son olarak 30 unda yaptırıcam çok korkuyorum var mi daha önce yaptıran aranızda neden istedi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?