- 4 Mayıs 2014
- 131
- 26
- 118
- Konu Sahibi xsxeker pembe
-
Benim göğüs ucu yanmasi gaz mide sikayetlerim var...yrn kan testi yapilacak insallah hayirli haberlerle donerim bu arada kasik be bel agrim var ozellikle ayakta durunca tat kaybim var.....hepsi gebelik belirtisi esasen ama kismet bat 11 mayis
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
dualarım sizinle yarın güzel haberlere gelin inşallah ama olmazsa da moral bozmak yok tamam mı :)))
Aynen katliyorum hos biz hep ikinciyi istemiyoruz dedigimiz icin sormuyorlar banada esma melegin baskisi yetiyir anne kardesim geldimi gelecekmi sorulaei yoruyor
Hoş geldinnnnn umudun insallah bebis larak doner sana
evet dedigin dogru ben aciklma yapmiyorum hic hayirli zamnda olur diyirum daha ileri giden olursa bu benimle esimin bilecegi birsey diyorum azicik anlayis kabiliyeti varsa sanane demek istedigimi anlar herhalde tanimadim kisiler bile hatta velilrm bile soruyo ya bu kadar olur ama cogu zamn daha dusunmuyoruz diyorum kimse bilmiyor hummali calismalar oldugunusenin ilk mi canim?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kimse yok sanirim dra gidiyorum dua edin bana
Insaallah diledigin gerceklesir Allah hayırlı etsin arkadasim
bende varım arkadaşlar batım 8 haziran
Kimse yok sanirim dra gidiyorum dua edin bana
hadi bakalim hayirli haberler ile don insllahhemen yaz merak ederiz bu arada meryem suresine basladinmi?
0.5
yani bu yok demekmi canim
0.5
Evt cnm on ve cok cok ustu cikmasi ve surekli artmasi gerekiyo
Uzme kendini cnm en azindan bi kizin var onla avut kendini olur inşallah yine bizim hic yok :'(
Ben macunlar aldim keci boynuzu pekmesi ve birde kapsul hayit civan ce aslan penceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?