- Konu Sahibi xsxeker pembe
-
Valla tatlim bnmde bugun adet gunum ama dun cok kasik agrim vardi bugun hicbisi yok test yaptim negtif ama cok erkn yaptim daha yolu var bakalim nasip bnde bu ay bal tarcin corekotu yaptim.
Valla tatlim bnmde bugun adet gunum ama dun cok kasik agrim vardi bugun hicbisi yok test yaptim negtif ama cok erkn yaptim daha yolu var bakalim nasip bnde bu ay bal tarcin corekotu yaptim.
Buarada insallah bebisin senin le dir
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Evt cnm on ve cok cok ustu cikmasi ve surekli artmasi gerekiyo
kizlar atvde sqracoglu anlatiyo simdi hamile kalmk isteyen bayanlar diye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kizlar bende araniza yeni katildim 31 ocakta dusuk yaptim ama hamile kalamadim bu ay umitliydim ama dun regl oldum insallah haziranda kalirim bu arada dostinex nedir bilgi verirmisiniz
Cnm mrb hos geldin safa getirdin 😘dostinex prolaktinle ilgili bir ilac ama kullanan herkes gebe kaliyor
Kizlar bnce doktora sormadan hicbi ilac kullmmayin prolaktini yüksek olan kullansa hepten yukseltir heralde bnce doktora gidin tahlillerinizi olun yada doktorunuza sorun bn bunu kullanabilir miyim diye
Tek uzuldugum konu kanamam erken basladi ya agrimda cok smd
Hosbulduk cnm yok prolaktinim normal benim adetlerim saat gibidir 30 gunde bir olurum ☺ama ocaktan beri gebe kalamadim insallah bu ay kalirim bu arada benim 3 yasinda bir oglum var
0.5
bende dün adet oldum batım 7 haziran gerçi benim adetim 35-40 gün arası değişiyor.bugün doktora gittim hormon baktı her şey normal dedi umutlar hazirana inşallah :)))
hayırlısı olsun gelecek ay inşallah gelir bebişlerimiz
Selam kizlar bende mayis trenini kacirdim henuz adet olmadim ama ptesi test yaptirdim negatif cikti adet olsamda calismalara baslasam bu da degisik bi duyguymus bayagi heyecsn yapiyor insan var mi aranizda iyi haberler alan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?