- 9 Ağustos 2011
- 454
- 5
- 68
- Konu Sahibi xsxeker pembe
-
Yumurtlama doneminden snr olurmus ama ne kadar devam eder bilmiyorum
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Gunaydin mizlar bati yaklasanlar ne durumdasiniz
Valla hiç bir belirti yok...
Bu ay tutmadi büyük ihtimal. ..
Bişey olsa da belirti olarak yormuyorum artık geçen ay çok belirti vardi fos çıktı o yüzden belirti takip etmiyorum. ..
Son 6 gun kaldi...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın Kızlar!!!
Ben bu ay çalışmalara ara vermeye karar verdim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Neden sekerim
Kafaya takma diyor ya doktorlar bir ay bu fikirden uzaklaşmış olurum diye düşündüm bu ay evimle meşgul olucam biraz 😊
gunaydin kizlar..bel agrim basladi bugun ve sol gogsum sisti ve agri yapiyo..sanirim kirmizi kart yicem..
Günaydın, hamilelik belirtileri regl belirtileriyle benzer etrafımda gördüğüme göre mesala benim göğüslerim hiç acımaz yada şişmez hamile olduğumu anlamam zor sanırım ☺️
Canım aslında eşlere kızmamak lazım onlar bizim hissettiklerimizi anlayamıyorlar bize göre baya düz bir mekanizmaları var 😊 bizdeki bu karmaşıklıktan biz bile şaşıyoruz her ay farklı belirti 😜
Nasilbkizlar
dogru diyosun canimda ne bileyim regl doneminde ben cok alingan sinirli oluyorum ondan kaynakli galiba hem sadece o istemiyorki en az onun kadar da ben istiyorum bi bebisimiz olsun ama o boyle umitsiz konustukca canim sikiliyo..daha neden olmadigini bilmiyoruz bile bunlari.dusunmeden konusuyorlar dedigin gibi duz mantiklar hep.. bu ayda olmazsa artik doktora gidicem zaten soru isaretleri kalmasin neden olmuyo tedavi ise tedavimizi oluruz en azindan..
Doktora hiç gitmedin mi ? Kaç aydır deniyorsunuz ?
bu dorduncu ayimiz.canim hic gitmedim daha..
Benimde 6. Ay başlamadan önce smear testi yaptırmıştım 2. Ay olmayınca kanda hormonlara baktırdım hepsi normaldi, yumurtamda gerektiği gibi büyüyor çatlıyor dedi doktor ve hala sabırla bekliyorum Allah'ın izniyle bebeğime kavuşmayı 😍
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?