- Konu Sahibi xsxeker pembe
Inşallah guzelim yaa...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen ne kadardir ugrasiyordun
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah guzelim yaa...
Sen ne kadardir ugrasiyordun
Bu ikinci ay canım
Stres yapma o zamannnn sakin daha dur
Ya ben iznim denk gelsin diye uğraşıyorum canım...
Doğum sonrası izinle yaz tatili birlessin diye...
Yoksa bebegim 6 aylik olmadan işe tekrar başlamış olucam...
yok canim ya.. akinti olmasi gerekiyor dimi?
Bende var qma zannetmiom
Akıntı nasıl bi akıntı kızlar?
Gebelik belirtisi olarak mi görülüyor?
Evet goruluyor ama olmayabilirde bunyesel bisiii simdi puturlu bir akinti oluyor yumurlamanin sona erdigini gosteriyormus o bugun azaldi ama sun fln bayaa vardi suan vamur gibi beyaz akintim var
Ben forumda yeniyim benim de son hafta ben de gun saymamaya calissam da artik sayiyirum icten ice malesef ama 6 gun kalmasina ragmen hic belirti yok diyebilirim sizde var mi
Arkadaşım valla midrm bulanıyor halsizim hep uyumak istiyorum ve eminimki hepsi psikolojik hava degisimi ..umutlanipta hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum hep dua ediyorum allahim hayirlisiysa olsun diye:))
ay ayni belirtiler bendede var ya :beer: sabah mide bulantisi ile uyandim ama dedigin gibi hava degisimine falan yordum son uc dort gundurde 24 saat uyu deseler uyucam valla bas agrim vardi dun bilemiyirum gecen aylarda umitlendik bosa cikinca cok uzulduk bu ay yorumlamiyorum pek ama belurtileri okuyunca hepsi var bende :beer::):):)
ay ayni belirtiler bendede var ya :beer: sabah mide bulantisi ile uyandim ama dedigin gibi hava degisimine falan yordum son uc dort gundurde 24 saat uyu deseler uyucam valla bas agrim vardi dun bilemiyirum gecen aylarda umitlendik bosa cikinca cok uzulduk bu ay yorumlamiyorum pek ama belurtileri okuyunca hepsi var bende :beer::):):)
Ama yine de hayirlisiysa inşallah hepimizin meleği gelmiştir:)
Sen ne kadardır bekliyosun canim..benim6ay oldu ondan önce dusuk yaptım 2bucuk aylik..