• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda hamiş olmak isteyenler buraya !!!;) ;)

Ancak geldim.mizlar bayaa sohbet etmissiniz bakiyorumda bizde cookk egkendik oynadik zipladik geldik

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Kızlar en son bat benim herhalde :) bende çalışma bile başlamadı gerçi bu ay ara veriyorum ama Allah bilir artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nerdesinnnn seeeeen karabatak

karabatak :1::1::1: valla canım çok yoğun geçti bu ara..okullar kapanıyor ve son hazırlıklarımız yaptık bizde işte şenlikler sergiler falan..anlamadım vakit nasıl geçmiş:1: çookk rahattım bu ay günleri bile saymıyordum ama şu son hafta yok mu gelde bekle :)))

karabatak :1::1::1: valla canım çok yoğun geçti bu ara..okullar kapanıyor ve son hazırlıklarımız yaptık bizde işte şenlikler sergiler falan..anlamadım vakit nasıl geçmiş:1: çookk rahattım bu ay günleri bile saymıyordum ama şu son hafta yok mu gelde bekle :)))

Ben forumda yeniyim benim de son hafta ben de gun saymamaya calissam da artik sayiyirum icten ice malesef :(ama 6 gun kalmasina ragmen hic belirti yok diyebilirim sizde var mi

Insallahbbebisli gobus olursun kuzummm

Ben forumda yeniyim benim de son hafta ben de gun saymamaya calissam da artik sayiyirum icten ice malesef :(ama 6 gun kalmasina ragmen hic belirti yok diyebilirim sizde var mi

Belirti olacak diye bisey yok dinleme kendini

Back