- Konu Sahibi xsxeker pembe
amin
ne kadar zormuş isteyince oluveriyor zannediyordum
Ben oyle olmadigini bile.bile o hissiyatla.bekledim....
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin
ne kadar zormuş isteyince oluveriyor zannediyordum
Amin inşAllah tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişler ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dr gttm 13.gün 22mm 2 yumurta var yrn iğne yapcak ama korkuyorum umarım haziranda bende hamiş olurum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben oyle olmadigini bile.bile o hissiyatla.bekledim....
sabır yapacak bişi yok arkadaşım
Oyle cnm Allah hayirli evlat versin insallah
çok karışıyorum ne yapacağımı bilmiyorum zaman geçmiyor gibi hesap yapmaktan yoruldum Allah uzun zaman bekleyene sabır versin bizi de sınamasın Allah ım
kizlar mrb..isten glince uzanmistim uyuya kalmisim uyandigimda cok tuaf hissettim kendimi sanki icimde bisey var gibi:beer: bu duygu bile cok.farkli cok tuaf yaa insallah gercek olurr rabbim aklimizdakini gonlumuzdekini bize nasip eder hakkimizda hayirli eyler insallah..son 8 gun cok merak ediyorm 19 haziran dogum gunum insallahhh bu yilki.dogum gunu hediyem hayatim boyunca unutamayacagim kadar buyuk olurr:):)
Benim de doğum günüm 19 haziran :)
Ama bu aydan umutlu degilim...
Artık yıldönümü hediyesi olarak veririm haberi inşallah temmuzda :)
benimde umidim yok nedense uc aydir sonuc negatif bu ayda oyle olacak sanki..hayirlisi olsun artik insallah bebislerimiz bizimledir.
Inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavusuruz...
Hemen oluverir sanmıştım
kizlar mrb..isten glince uzanmistim uyuya kalmisim uyandigimda cok tuaf hissettim kendimi sanki icimde bisey var gibi:beer: bu duygu bile cok.farkli cok tuaf yaa insallah gercek olurr rabbim aklimizdakini gonlumuzdekini bize nasip eder hakkimizda hayirli eyler insallah..son 8 gun cok merak ediyorm 19 haziran dogum gunum insallahhh bu yilki.dogum gunu hediyem hayatim boyunca unutamayacagim kadar buyuk olurr:):)
benimde umidim yok nedense uc aydir sonuc negatif bu ayda oyle olacak sanki..hayirlisi olsun artik insallah bebislerimiz bizimledir.
Hepimiz ayni hatayi yapiyoruz beklentiye giriyoruz malesef....
Inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavusuruz...
Hemen oluverir sanmıştım
Gunaydin mizlar bati yaklasanlar ne durumdasiniz
bende hic bi belirti yok bir hafta var dun sadece asiri.usudm hirka patik modundaydim battaniye altinda yattim resmen gecede cok sicak geldi ustumu acmisim falan..hos ben artik bu tarz seyleri belirti olarak gormuyorum adettim gecerse o zaman umitlenip heveslencm kesin belirti dicm kac aydir hep kendimi dinledim ama yok olmadi..
Bende yumurtlama donemindenso nra.puturlu akintin devam ediyormu benimde 1 haftam var
evet devam ediyor o akinti normalmi peki?