- 9 Ağustos 2011
- 454
- 5
- 68
- Konu Sahibi xsxeker pembe
-
ayy ne guzel bak anaciginin yaninda olmanin tadini cikar rahat olmaya calis hesap yapma bende ozledm annecigimi :-(
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından
Annemi bende çok özlüyorum çok uzakta çünki , bu ay yanlızca akıntımı takip edeceğim geçen ay tam 30. Gün akıntım gelmişti ve 15 gün sonra adet oldum e tabi o zaman ovulasyonun bittiğini düşünerek çalışma yapmadım. Vucut herzaman doğru sinyal veriyor emin olun!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim annemde uzak ne yazikki o turkiyenin bi ucunda ben diger ucunda.. gecen ay baya gecikmeli adet gormussun o zaman 30.gunde bile olabildigine gore vay be hep yanlis yapiyoruz demekki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim annemde uzak ne yazikki o turkiyenin bi ucunda ben diger ucunda.. gecen ay baya gecikmeli adet gormussun o zaman 30.gunde bile olabildigine gore vay be hep yanlis yapiyoruz demekki
Doktorun bana söylediği ovulasyon tarihinden 14 gün sonra kanama başlar ve bu 14 gün değişmez, bende bu ay 13 gün geciktim ve 30. Gün akıntım vardı ama çalışmadın bitti diye. o tarihten 14 gün sonra adet olunca kafama dank etti kısmet değilmiş
Doktorun bana söylediği ovulasyon tarihinden 14 gün sonra kanama başlar ve bu 14 gün değişmez, bende bu ay 13 gün geciktim ve 30. Gün akıntım vardı ama çalışmadın bitti diye. o tarihten 14 gün sonra adet olunca kafama dank etti kısmet değilmiş
oyle insallah bu ay olur
oyle insallah bu ay olur
İnş. Allah hepimize nasip etsin ama bizde dikkatlı olmalıyız 😀 bu ay soğan kürünü yapacağım nasipse
Kizlar simdi ovulasyon testi yaicam hic bisey yiyip icmedim olurmu yoksa ogleden snrami yapmaliyim
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Kizlar simdi ovulasyon testi yaicam hic bisey yiyip icmedim olurmu yoksa ogleden snrami yapmaliyim
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Kızlar benden başka soğan kürü yapmayı düşünen yok mu ? Beni yanlız bırakmayın 😜
ben dusunuyordum ama adetten sonra 7. gun baslanmasi gerekiyormus benim gecti birde daha once denedim icemedim yine icemem devam edemem diye vazgectim ama onun yerini.tutmasada gun asiri sogan salatasi yapip yiyiyorum
Sabah 10 dan önce akşamda 10 dan önce diye biliyorum :)
bende resmen akinti takip ediyorumyumurta aki kivaminda akintim var iki gundur falan ama rengi tam yumurta aki gibi degil bilemedim ben yumurtladimmi naptim ovulasyon testinide daha cok stres olurum diye yapmadim ins. tutar ne diyelim bugun calisma gunu ama kocis gece caliscak bugun bnde arkadaslarla sozlesmistim iki araya bi dereye sokcam artik sonra da bacaklar yukari
Tam olarak nasil bi akinti canim ya bende takip edeyim :)
kizlar bisey sorucam yumurtlama bitse bile adet tarihine kadar ilskiye devam etmeli mi? dogru mu sizce bu yoksa iliskiyi birakmali mi
kizlar bisey sorucam yumurtlama bitse bile adet tarihine kadar ilskiye devam etmeli mi? dogru mu sizce bu yoksa iliskiyi birakmali mi
yumurta aki kivamindaysa akinti yumurtanin habercisiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?