- Konu Sahibi xsxeker pembe
Yeni topik varmışşş burda:)) ben de varım kızlarrr batt 6 hazirannn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni topik varmışşş burda:)) ben de varım kızlarrr batt 6 hazirannn
Selam kızlar. ..
Bat 3 Haziran. ..
Bugun göğüs uclarimda hafif bi acı hissediyorum dokununca ve ara ara karnima ağrı giriyor.
Bakalım hamile miyim ? :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi insallahhh ilk hamisimiz olma yolunda ilerlersin ama batina bakarsak bunlar yumurtlama donemi belirtileri gibi
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Hoşgeldinnnn💐
Devam ediyor olabilirOvulasyon testi 4 gün önce pozitifti
Daha yeni mi yumurtluyorum acaba :)
Devam ediyor olabilir
benim bat 5 haziran canim bu.gunler kritik gunlerim corek otu bal tarcin karisimina basladim canim yaklasik on gundur onu yapiyorum sogan kurune baslicaktim ama icemem diye dusunuyorum daha once denemistim cunku..bu ay nedense bende umitsizim yaa sanki olmicak gibi bi his var icimde insallah hakkimizda hayirlisi olur bizler icin hayirli olacaksa Allah hayirli zamanda ins nasip eder..
Sent from my GT-S5570I using Kadınlar Kulübü mobile app
İnşallah size nasip olur canım.Benim eşimin spermlerinde sorun çıktı,baya baya azmış,üstelik bol miktarda lökosit çıktı.Hakkımızda hayırlısı
Slm kizlar drdan geldim 2 yumurtam varmis biri catlamak uzere 😁😁😁😁😁digeride carsamba persembe catlar dedi insallah tutarrr
Aynenn bende bu ay öyle denicem.gecen ay yumurtlama donemim gecti diye düşünerek bırakmıştım son zamanlar sonra öğrendim ki sonlara dogru da yumurtlama oluyormus.bu ay hic ara yok 2 gune bi surekli insallsh tutar canım :)
Selam kızlar. ..
Bat 3 Haziran. ..
Bugun göğüs uclarimda hafif bi acı hissediyorum dokununca ve ara ara karnima ağrı giriyor.
Bakalım hamile miyim ? :)
Sinir oldummm esim uyudu calisma fosladi yani gicikkkk cok cnm sikildi yaa ama soyledim dr kesinbolsun dedi diye naapcam cok sinirliyom