Kizlar Tunaydiiinnn
Karamsarlık yok bendede hiçbir belirti yok ilk bebegimdede olmamıştı ben dayanamayip kantahlili yaptiricam birazdan adetime 8 gün var daha hayırlısı artık bu ay olmadı önümüzdeki ay çalısmalara devamm
amaaaaaan tazecikmişsin tıpkı bizim gibi 20 ay oldu evleneli taptazeyiz :)))
yalnız sana çok erken başlamışlar bebiş yokmu sorularına artık bize baskı boyutuna geçtiler hadi artık ne bekliyorsun yaş kemale erdi torun sevmek istiyoruz demeler ooooooooo millete bakarsan işimiz yaş takma kafanı tadını çıkar bu güzel günlerin yakında bizimde bir bebişimiz olacak sen içini ferah tut
aynen kızlar bende 10 aylık evliyim ve sorular her geçen gün çoğalıyo:) bakalım kısmet bu ay olmadı öbür ay dediğiniz gibi karamsarlık yok bundan böyle... Allah sağlık versin her şey olur:) hepimiz kuzularımıza kavuşuruz inşallah:)
amiiiiiiiiiiinnnn:))
aysunayy dediğin gibi her geçen gün baskılar artıyor.Yazık geçen aylarda kayınvalidem gelmişti utana sıkıla bebek düşünüp düşünmediğimizi sordu yok anne şimdilik düşünmüyoruz kısmet bakalım dedim, kadıncağız durdu duramadı yavrum eğer olmuyorsa şimdi tıp ilerledi bir hal yolu bulunur dedikoptum ya artık anlattım planlı istemiyoruz anne ne bende ne eşimde sorun yok içini ferah tut vakti zamanı gelince inş kucağında olur torunun dedim rahat bir nefes aldı kadıncağız yazık o da olmuyor sanıyormuş hayır aileleri anladımda sağdan soldan da baskı geliyor iş yerinde hiç alakasız selam verip geçtiğim insanlar bile yok mu hadi artık düşünün neyi bekliyorsunuz sizle biliyoruz sanki ya Allah Allah millette bir tuhaf ...
iyi akşamlar
kızlar geldımmm :))
kan tahlılımı doktorum yapmadı yumurtlamanın son gununden 10 gun sonra bellı olur dedı sımdı yoksada moralın bozulmaın dedı yapmadı temmuz 1 de gel yapalım dedııı bende tamam dedımm hayırlısı bakalımmm
kızlar geldımmm :))
kan tahlılımı doktorum yapmadı yumurtlamanın son gununden 10 gun sonra bellı olur dedı sımdı yoksada moralın bozulmaın dedı yapmadı temmuz 1 de gel yapalım dedııı bende tamam dedımm hayırlısı bakalımmm
günaydiiinnn herkese ben de 2. bebeğimi sitiyorum inşallah 33 aylik bir kizim var 2.yide bu ay yada öbür ay tutturabilsek süper olacak
papatyam demek geldı( olsun canım bak her ıste bı hayır vardırrrrr tasındıktan sonra rahat rahat yaparsınnnnn uzme kendınııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?