• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haziranda hamile kalmayı planlayanlar

Bişey daha öğrenmiş oldum demek ki ilk doğumla kurtuluyorsun benimde çok sancılı geçer adet dönemim yani resmen duvarı tırmalarım ama dr bana kist falan demedi. Etraftakiler bekarken evlenince geçer dedi hiç bir değişiklik olmadan ağrılar tam gaz devam ediyor. Şimdide dediğin gibi doğur geçer diyorlar o da normal doğum olursa :))) hepimiz doğuralım :49: mutlu mesut yaşayalım :66:

Bişey daha öğrenmiş oldum demek ki ilk doğumla kurtuluyorsun benimde çok sancılı geçer adet dönemim yani resmen duvarı tırmalarım ama dr bana kist falan demedi. Etraftakiler bekarken evlenince geçer dedi hiç bir değişiklik olmadan ağrılar tam gaz devam ediyor. Şimdide dediğin gibi doğur geçer diyorlar o da normal doğum olursa :))) hepimiz doğuralım :49: mutlu mesut yaşayalım :66:

aynen canim ben yurtdisindada turkiyedede hem sigorta hem ozel doktora gosterdim, ilk dogumla yumurtaliklarin tamamen temizlenecek diyolar.. iste bende o yuzden hemen calismalara basliyim diyorum :60: ama cok kotu oluyor yaa adet agrisi demi.. hos ben o agriyi kaldiramazken, dogum agrisini nasil kaldiricam onu da bilmiyorum ya.. ama Allahim insallah hepimize hayirli zamanda, hayirli evlatlar nasip eder. O biliyor ne zaman en dogrusu bizim icin.. ama tabi yardimci olmak icin bizde denemelere devam etsek hic fena olmaz :66:

Bizim çalışmalar yarından itibaren aksayacak elimizde olmayan sebeplerden dolayı :(( ama sağlık olsun dediğim gibi vardır bir hayır. Benim annemde sancılı geçirirmiş adet dönemlerini annem normal doğum yapmasına rağmen menapozdan sonra kurtuldu onlardan bende öyle olursam yandım, annem adet sancısı doğum sancısının bir kaç katı diyor :((. Ben sancılara dayanıyorum zorda olsa hiç ilaç kullanmam mesela ağrı kesici falan sıkarım dişi atlatırım. Doğuma gelince öyle ya da böyle çekeceksin bir de Allahtan epidural diye bişi var ya olmasaydı :))) iyi ki varsın Epidural :)))

Bizim çalışmalar yarından itibaren aksayacak elimizde olmayan sebeplerden dolayı :(( ama sağlık olsun dediğim gibi vardır bir hayır. Benim annemde sancılı geçirirmiş adet dönemlerini annem normal doğum yapmasına rağmen menapozdan sonra kurtuldu onlardan bende öyle olursam yandım, annem adet sancısı doğum sancısının bir kaç katı diyor :((. Ben sancılara dayanıyorum zorda olsa hiç ilaç kullanmam mesela ağrı kesici falan sıkarım dişi atlatırım. Doğuma gelince öyle ya da böyle çekeceksin bir de Allahtan epidural diye bişi var ya olmasaydı :))) iyi ki varsın Epidural :)))

ayyy biz kadinlar hep zaten "anneme boyle olmus ya bana da olursa" diye dusunuyoruz.. benim annemde 27 yasinda menapoza girmis canim beni dogurduktan sonra.. cok erken girmis.. bende simdi dusunuyorum ya bende girersem onun gibi erkencikten diye. yasim 22. senin misafirlerin varmis tatlim evde misafir varken hic calisma falan olmuyorr. artik 1 hafta baya bi ozlersiniz birbirinizi misafirler gittikten sonra hemen baslarsiniz calismalara :21:

Ay güzelim ben özlemekten geçtim çalışmaların aksamasına üzülüyorum. Daha sonra da kendi olmayacak :(( yumurtlama dönemi hesabına göre 23 ile 28 arası hamile kalabilirim. Ben en iyisi bu ay unutuyım temmuza kısmet olursa yoğunlaşırız diyecem ama diyemiyorum çünkü o zamanda senelik iznimizin bir kısmını kayınvalidemgilde bir kısmını annemgilde geçirmek zorundayız aaaaaaaay inanamıyorum yaa uzun bir süre bebiş hayal gibi :(((

Ay güzelim ben özlemekten geçtim çalışmaların aksamasına üzülüyorum. Daha sonra da kendi olmayacak :(( yumurtlama dönemi hesabına göre 23 ile 28 arası hamile kalabilirim. Ben en iyisi bu ay unutuyım temmuza kısmet olursa yoğunlaşırız diyecem ama diyemiyorum çünkü o zamanda senelik iznimizin bir kısmını kayınvalidemgilde bir kısmını annemgilde geçirmek zorundayız aaaaaaaay inanamıyorum yaa uzun bir süre bebiş hayal gibi :(((

O zaman misafir falan dinlemicen calismalari aksatmican canim. hehehe sonucta yarim saatlik is canimmmm butun geceni almicak yaa :60:

Son düzenleme:
Ben işin gerçekleşme safhasında değilim sonuçta iki dk olacak bişi amaç belli bütün her şey bebiş için :)))) amma velakin banyo kısmı düşündürüyor ki çok kalabalık gelecekler gerçi kalabalık olmayıp bir kişi de olsa yapamam ben belki geri kafalı diyeceklerdir ama utanıyorum napayım :44:

merhaba kızlar sürekli okuyorum yorumlarınızı artık yazayım dedim:) 10 aylık evliyim 28 yaşındayım ve artık anne olmak istiyorum..sat 4 hazirandı ve 13-21 arası gün aşırı ilişkiye girdik.İnşallah tutar bu ay hamile kalmayı çok istiyorum:..Allah hepimize anneliği nasip eder inşallah...:46:

Ben işin gerçekleşme safhasında değilim sonuçta iki dk olacak bişi amaç belli bütün her şey bebiş için :)))) amma velakin banyo kısmı düşündürüyor ki çok kalabalık gelecekler gerçi kalabalık olmayıp bir kişi de olsa yapamam ben belki geri kafalı diyeceklerdir ama utanıyorum napayım :44:

yok canim haklisin olmuyor evde 1 kisi bile olsa ayip geliyor.. benimde ailem geldi 1 hafta kaldilar.. ben boyel tesadufen esimle arka arkaya banyo bile yapmamaya calistim akillarinin ucundan gecer diye

merhaba kızlar sürekli okuyorum yorumlarınızı artık yazayım dedim:) 10 aylık evliyim 28 yaşındayım ve artık anne olmak istiyorum..sat 4 hazirandı ve 13-21 arası gün aşırı ilişkiye girdik.İnşallah tutar bu ay hamile kalmayı çok istiyorum:..Allah hepimize anneliği nasip eder inşallah...:46:

insallllaaahhhhh canimmmm

a.s aysunayy
hoşgeldin ben kendimden ümidi kestim sizin hayırlı haberleriniz gelir inşallah :))
papatyam2011
Bende aynı şekilde yapıyorum bir misafirliğe gittiğimizde ya da bize yatılı bir misafir geldiğinde özen gösteriyorum.Yanlış anlaşılmaktan korkarken birlikte olmayı düşünemiyorum :))

inşallah canım..umarım hamilesindir..
beklemek zor..bakalım Allah hayırlısını versin inşallah.

a.s aysunayy
hoşgeldin ben kendimden ümidi kestim sizin hayırlı haberleriniz gelir inşallah :))
papatyam2011
Bende aynı şekilde yapıyorum bir misafirliğe gittiğimizde ya da bize yatılı bir misafir geldiğinde özen gösteriyorum.Yanlış anlaşılmaktan korkarken birlikte olmayı düşünemiyorum :))
canım sakın ümidini kesme..yüce rabbim yeterki istesin..
ben senin yerinde olsam yanlış anlaşılmayı falan düşünmezdim...yatak odan ayrı nasılsa canım....bence riske atma..farketmezler bile:1:

yumak01
Keşke yapabilsem ama elimde değil işte saçma gelebilir ama yapamam ki neyse bakalım hayırlısı olsun ben çıkıyorum arkadaşlar hepinize iyi akşamlar , iyi haftasonları, pazartesi görüşmek dileğiyle hoşçakalın .
Çalışmalara tam gaz devam :32:

aminnnnnn inşallah benimde sat 3 haziran benimde yaş 28 :74:

Kızlar Mrb nasilsiniz

Canım daha çok yeni merak etme hamile kalırsın inşallah benimde sat 7 hazirandi 16 ile 21 arası yumurtlama gunumdu çalısmalar yapıldı hayirlisiylA yüce Rabbim nasip eder hepimize ins

Kızlar Mrb nasilsiniz

Canım daha çok yeni merak etme hamile kalırsın inşallah benimde sat 7 hazirandi 16 ile 21 arası yumurtlama gunumdu çalısmalar yapıldı hayirlisiylA yüce Rabbim nasip eder hepimize ins

selam canım..inşallah çalışmalar sonuç verir..bekliyoruz bakalım..inşallah güzel haberleri burdan veriririz. benim şafak 8 kaldı..

yumak ınsallah canımmm burdan verırız haberlerı bu ay olmasada uzulme yokkkk onumuz acık ne de olsaaa :))

senın safak az kalmıs kan tahlılı yaptırsan cıkarrr yaptırsana

benım safak 10 :((( gec gunler gecccc

merhaba kızlar benim en son sat 14 haziran su günlerde bolbol calısıyoruz ama bakalım hayırlısı:17:..2, sat günüme cok var nasıl beklicem o kadar zaman bilmiyorum :18:

selam arkadaşlar bende bir yıllık evliyim hayırlısıyla 3 aydır da bi evlat istiyoruz günleri iyi değerlendirmeye çalışıyoruz bakalım bu ay ne olacak BATım 28 haziran hiç bi belirti yok ama inşallah bu ay bize rabbim bi melek gönderir. rabbim cümlemize bu güzel duyguyu yaşatır inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::71::71:

Back