- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar herseyın hayırlısı artık bu ay olmadı obur ay var daha dımı moral bozmak yokk ınsallahhh yuce rabbım hayırlısıyla hamılelıgı nasıp eder hepımıze ve ısteyenleree
safak benım 13 kızlarrr bakalım :))
kizlar bu gece dogum kontrol hapimin son gunu.. icicem kurtulucam bundan sonra icmek yok!!!
süperrrrrrr
ben bu gece hemen calismalara basliyorumm heheh isim cokkk
Allah iyiliğini versin kız güldürdün beni ya
ALLAH kolaylık versin inş. ilk denemede tutar
tutana kadar calisicaz kuzucum.. pes etmek yok! temin kocise mesaj attim aksam hazir ol, yol calismasi var bizim evde dedim...
hahahaha. iyi yapmışsın cnm haberi olsun şimdiden
Kızlar gunaydinnnnn nasilsinizzzz
Canım inşallah hayirlisiyla kalırsın hamıştı çalışanda zor oluyo dediğin gibi ek gıdaya başlayınca bırakmak çok iyi olur
Papatyam canım ne güldüm varya Allah'ta seni güldürsün tatlım durmak yok yola devammmmm
senin bebis varmii? ya da durumlar nasill sen de mi istiyosunn?
2 tane var bnm. ücüncüyü çok istiyorum bu ya eşimle korunmasız birlikte olduk bakalım hayırlısı inş. tutar. adetime 6 gün var. inş olmam
ohh masallah Allah anali babali buyutsun insallahhh. Insalllah tutar o zaman canim sizinde planlar yapiverin bitanecik daha!
Aynen cnm çok istiyoruz bakalım. Hayırlısıyla inş. bizde 2012'de bebişlerimizi kucağımıza alırız
ben de hamileyimmmmmmm.....
inşallah martta gelicek bebişim