• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haziranda hamile kalmayı planlayanlar

ıyı gecler kızlarr ınsallah canım senın guzel haberını alırızz senın sdafak az kalmıssss :))

kızlar herseyın hayırlısı artık bu ay olmadı obur ay var daha dımı moral bozmak yokk ınsallahhh yuce rabbım hayırlısıyla hamılelıgı nasıp eder hepımıze ve ısteyenleree

safak benım 13 kızlarrr bakalım :))

ALLAH hayırlısını nasip etsin ama bu aralar olması bizim için çok ii olacak ben öğretmenim bu aralar olursa doğum izni yaz tatili ile birleşiyor ve çocuğu bakıcıya 7 aylık bırakmış molacağız ek gıdaya falan geçmiş olacak. ama dediğimiz gibi nasip Allah hayırlısını versin

Bende varım arkadaşlar beni de alın aranıza bu ay hamile kalmak istiyorum Allah izin verirse benim sormak istediğim bişey var yumurtlama dönemlerinde sürekli birlikte mi olmak gerekiyor yoksa gün aşırı yeterli mi kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim bu arada Allah isteyen herkese nasip etsin.

Kızlar gunaydinnnnn nasilsinizzzz

Canım inşallah hayirlisiyla kalırsın hamıştı çalışanda zor oluyo dediğin gibi ek gıdaya başlayınca bırakmak çok iyi olur

Papatyam canım ne güldüm varya Allah'ta seni güldürsün tatlım durmak yok yola devammmmm

Kızlar gunaydinnnnn nasilsinizzzz

Canım inşallah hayirlisiyla kalırsın hamıştı çalışanda zor oluyo dediğin gibi ek gıdaya başlayınca bırakmak çok iyi olur

Papatyam canım ne güldüm varya Allah'ta seni güldürsün tatlım durmak yok yola devammmmm

Aminn tatlim benim.. ehhh Fatmagulun sucu ne bitti, persembe aksamlarini bos gecirmemek gerekiyor :60:

Kızlar ben 10.06.2011 de adet oldum. 17.06.2011 de bittiiii. Şimdi ne zaman hamiş kalma ihtimalim vardı acep :1: Ben bilemiyorum bu işi yaaa yumurtlama falan dönemleri anlamadım gitti.:59::79:

eliz117 nette yumurtalama dönemi hesaplama diye yazarsan hesaplayıcılara ulaşırsın son adet tarihin ve iki önce adet tarihlerinle hesaplıyorlar kaç günde bir olduğuna göre normalde 28 günde bir oluyorsan adet tarihinden 12 gün sonrası yumurtlama dönemine denk geliyor 12,14,16 . günler en verimli dönemler oluyor bildiğim kadarıyla böyle yine de yanlış biliyor alabilirim. Dediğim gibi aratırsan daha sağlıklı olur hatta 11. günden itibaren başlasan daha iyi olur. Benim takıldığım nokta ise yumurtlama döneminde gün aşırımı yoksa her gün mü birlikte olmak bu konuda kafam karıştı . umarım yardımcı olabilmişimdir.

ben de hamileyimmmmmmm.....
inşallah martta gelicek bebişim

Son düzenleme:
Back