Sorma canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ne kadarlik bebegin kiz mi erkek mi?aynı korku bende de var
benim paşam 30 haftalıkSorma canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ne kadarlik bebegin kiz mi erkek mi?
Oyy canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.. Sen yolu bitirmissin allahin izniyle benimde prensesim 24 haftalik oldu. Bende erkek hissediyordum:) Senin alta sancilarin.oluyor mu canim?benim paşam 30 haftalık
ben kız hissediyordumve emindim
ama erkek benim aşkım
bende hiç sancı yok hayatımOyy canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.. Sen yolu bitirmissin allahin izniyle benimde prensesim 24 haftalik oldu. Bende erkek hissediyordum:) Senin alta sancilarin.oluyor mu canim?
Normal dusunuyorsun dimi canim? demekki herkesde farkli oluyor benim ozellikle biraz is yaptigim zamanlar belim ve alta sancim oluyor sen gunluk islerini yapiyormusun canim?bende hiç sancı yok hayatım
bacak ağrısı aşırı var
yolu bitirdin diyosun da heyecandan ne yapacağımı bilmiyorum zaman geçmiyor
ben çok kilo aldığım için azda olsa spor yapmak istiyorum da en fazla 30 dakika yürüyüş yapabiliyorum. ev işlerim pek olmuyor kiNormal dusunuyorsun dimi canim? demekki herkesde farkli oluyor benim ozellikle biraz is yaptigim zamanlar belim ve alta sancim oluyor sen gunluk islerini yapiyormusun canim?
Gunde 30 dk yuruyorsan cok iyi canim sikma canini.bi 10 kilo dogumda gidiyor zaten sonrasinda uykusuz geceler emzirmeler tig gibi oluruz valla:) Biz de esimle tekiz de ben 2 gunde 1 supurge aciyorum ee.gunluk bulasik yika.yerlestir tuvalet temizle utu yapiyorum zararli.mi acababen çok kilo aldığım için azda olsa spor yapmak istiyorum da en fazla 30 dakika yürüyüş yapabiliyorum. ev işlerim pek olmuyor ki
eşim ve ben tekiz
tatlım benim kilo sorunum şuGunde 30 dk yuruyorsan cok iyi canim sikma canini.bi 10 kilo dogumda gidiyor zaten sonrasinda uykusuz geceler emzirmeler tig gibi oluruz valla:) Biz de esimle tekiz de ben 2 gunde 1 supurge aciyorum ee.gunluk bulasik yika.yerlestir tuvalet temizle utu yapiyorum zararli.mi acaba
valla ben hic korkmuyorum ama bazen bır korku sarıyor ister istemezMerhaba sevgili anne adaylari oncelikle allah hepimize kazasiz belasiz saglikla sihhatle hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin inss...
Cok kutsal bir mertebe olsa da annelik korkmuyo degiliz dogumdan zaman zaman hepimiz. Allahim hepimizi bir avazda kurtarsin ins...
Su an 23 haftalik hamileyim ve bebegim kiz normal dogum dusunuyorum allahim nasip ederse inss. Ama zaman zaman korkmuyo dusunmuyo degilim gelin birbirimizi doguma motive edelim atlatalim allahin izniyle..
bende 8 kilo akmışım yaatatlım benim kilo sorunum şu
kilo alıp vermem çok zor
şimdiden 12 kg aldım nasıl verecem...
Hîç korkma cnm adet sancısını düşün, onu yoğun yaşıycaksın hepsi bu.. Olup bîticek hemen ayağa kalkacaksın inşallah normal olur ben çok şanslı hissediyorum îyi ki kızımı normal yapmışım, şimdiki bebeğim de sağlıkla gelsin en güzel an onu kucağına aldığın an
Sancı Varken , kesiyi falan hissetmen imkansız. Çatı kontrolü de normal jinekolojik muayene yani açılma var mı diye bakıyor, 10 sn falan sürüyor hiç takmayın ya kendi başına doğum yapanları düşünün. O kontroller esnasında da sancım vardı benim umrunda bile olmuyo sana ne yaptıkları sancı çekerken, nefese odaklanıyorsun hepsi geçiyorah o adet ağrılarını çok iyi biliyorum onun için sancıyı değilde kesi atıp dikiyolar bide çatı kontrolü sürekli gelip gidip kontrol ediyolar ya ben en çok ondan korkuyorum hiç olumlu şeyler duymadım sürekli araştırıyorum eğer bunlar olmazsa normal olmayı istiyorum çünkü o anı yaşamayı çok istiyorum
Sancı Varken , kesiyi falan hissetmen imkansız. Çatı kontrolü de normal jinekolojik muayene yani açılma var mı diye bakıyor, 10 sn falan sürüyor hiç takmayın ya kendi başına doğum yapanları düşünün. O kontroller esnasında da sancım vardı benim umrunda bile olmuyo sana ne yaptıkları sancı çekerken, nefese odaklanıyorsun hepsi geçiyor
Valla cnm öyle diyenlerin Dr U iyi diildir, benim de 7-8 dikişim vardı, hemen de tuvalete çıktım sadece bactroban krem sürdüm kontrole bile gitmedim sezeryanda yok gaz çıkmadı, yok eğilme kalkma , dikiş sızısı, bi de anestezi alıyosun bebeğe boşuna kimyasal gidiyo, iyi bi Dr un olsun inan doğum operasyon falan olmamalı gayet doğal akışında herşey gerçekleşiyorhiç alttan muayene olmadım onun için biraz tedirginim haklısın sancı varken diğerleri hissedilmiyo da böyle duyunca hevesleniyorum sonra yok dikerken hepsini hissettim acıdan duramadım çok derin kesmiş dikişler iyileşmedi oturamıyorum şöyle böyle bunları duydukça da direk sezeryan olim en azından aşşağının ağrısından sa bi kaç gün karın ağrısı çekerim diyorum çünkü ben kist ameliyatı oldum 1 hafta içinde hiç bişe olmamış gibiydim ne iz kaldı ne ağrısı bu da öyledir diye düşünüyorum en azından böyle avutuyorum kendimi
Valla cnm öyle diyenlerin Dr U iyi diildir, benim de 7-8 dikişim vardı, hemen de tuvalete çıktım sadece bactroban krem sürdüm kontrole bile gitmedim sezeryanda yok gaz çıkmadı, yok eğilme kalkma , dikiş sızısı, bi de anestezi alıyosun bebeğe boşuna kimyasal gidiyo, iyi bi Dr un olsun inan doğum operasyon falan olmamalı gayet doğal akışında herşey gerçekleşiyor