Haziranda dogum yapacak dogum korkusu yasayan anne adaylari gelin doguma birbirimizi motive edelim!!

ben özele gidiyorum doktorla hiç konuşmadım ama ama sürekli haziran sonu alalım bebeği diyo demek ki adam sezeryan meraklısı eğer herşey yolunda giderse normal doğum için devlete gidecem hem babam da kadın doğum hastanesinde anestezi doktoru en azından benimle daha yakından ilgilenirler diye düşünüyorum
Ebeyle doğurma ama Dr girsin doğuma mutlaka Allah korusun normal doğumda Dr un en ufak müdehalesi bile çok öenemli Allah kurtarsın şimdiden ben de eylülü bekliyorum

Hîç korkma cnm adet sancısını düşün, onu yoğun yaşıycaksın hepsi bu.. Olup bîticek hemen ayağa kalkacaksın inşallah normal olur ben çok şanslı hissediyorum îyi ki kızımı normal yapmışım, şimdiki bebeğim de sağlıkla gelsin en güzel an onu kucağına aldığın an
valla hayatım iyi moral oldu bu...
doktordan bile daha sakinleştirici

Bende doğum korkusu falan baslamadi nasıl bişeyle karsilasacagimi bilmediğim için belkide.ama sezeryan olursa diye tedirginm sadece. Sonuçta ameliyat ve eve dönüşte asıl agrisi başlıyor bebekle kaliteli vakit geciremem diye düşündürüyor. Suni sancisiz normal seyrinde istiyorum inşallah rabbim böyle bir emanet bahsetmis bize. .yine kadınlara verdiği böyle mucize anı yaşamak istiyorum inşallah. .korkudan çok doğum anindan çok sonuca odaklanın kızlar. .hayalinizde doğum değil doğum sonrası bebeginizi emzireceginiz koklayacaginizi canlandirin. Herkese güzel muhteşem sağlıklı dogumlar

Bnde temmuz başı doğum yapcm Allah izin verirse ve benimde kızım olcak inş :KK37: doğumdan çok korkuyrm smdiden çok su iciyrm fazlaca hareket etmeye çalışyrm esimde bende normal doğum istyrz çünkü :KK73: umarım hersey yolunda giderde suni sancıya sezeryana gerek kalmadan dünyaya gelir bebeğim :KK36:

ınss canım ya bende hazıran sonu hemen hemen aynı gıbı dogurucaz:)

herkese slm bende haziran annesiyim oğlum olacak doğumu çok düşünüyorum ilk hamileliğim ve tedirginim sezeryan istemiyorum normal istiyorum kısmetse inşallah kolay bi doğum yaparız hepimiz

Ben kuzumu oglan hissettim ama prensesim oluyor haziranin ortasi tahmini dogum tarihimiz rabbim yardimcimiz olsun insallah beklemedigimiz bi anda plansiz gelmez kuzular en buyuk korkum o :)

Korkma allahın ıznıyle bısey olmaz canım dualarını eksık etme cok yorma.kendını

korkudan çok doğum anindan çok sonuca odaklanın kızlar. .hayalinizde doğum değil doğum sonrası bebeginizi emzireceginiz koklayacaginizi canlandirin.
ah ah sadece o sonuca bi odaklanabilsem ne tasa kalıcak ne korku da işte.. :KK51:
annem çok soğukkanlıdır benim, accık naz yapıyım anne korkuyorum beni sakinleştir telkin et bişey olmıycak hemen biticek falan de diyorum, niye korkuyosun kadın olarak doğurmaya kodlanmışız yapamam deme döve döve doğum yaptırırım sana diyo :KK70: ağız tadıyla nazlanamıyorum bile ayol :KK54:
yani sonuçta sezeryan bir doğum çeşidi değil, ameliyat. Rabbim hayırlısıyla en normal yoldan meleklerimizi kucağımıza almayı nasib etsin inşallah. :anneadayı:

Amın canım sanırım ılk dogumlarımız oldugu ıcın boyleyız ıkıncı kez dogurucak olan hangı kadına sorsam gayet ıyı ve sakın. Anneme soruyorum o da gayet sakın karnın agrıyo sadece sancı degıl hem o agrı senın 5 dk da bır dınlenmene bıle ızın verıyo acılman.olana kadar butun agrı acılman olduktan sonra nasıl dogdu nasıl yatagına gectın anlamıyosun dedı. Yoksa hıc bır kadın ıkıncıyı dogurmaya cesaret edebılırmıydı Kesıye gelınce oyle nester flan degıl bır.makasın ucuyla 2 3 cm lık elını cam kesmıs gıbı bebegın kafası rahat cıksın dıye o da agrıdan orayı duymuyosun bıle dıktıgını flan anlamadım dedı. Mıllet 7 8 tane dogurmus evlerde bız hastahanede dogururuz allahın ıznıyle:)

ay yok ya o epizyotomi kesisini ben hiç düşünmüyorum bile o anki acıdan sanki hissederiz de :KK53:

bende sancıdan doğumdan çok o kesiyi ve dikişten korkuyorum herkes hisstmiyosun diyo ama ben özellikle hissederim yaa ama uyuşturuyolarmış
Canım su zamanın sartları cok ıyı artık kesıp dıkerkende uyusturuyolardır yoksa nasıl dayanıcak ınsanlar dıye dusunuyorum ama evhamlıyız:)

Canım su zamanın sartları cok ıyı artık kesıp dıkerkende uyusturuyolardır yoksa nasıl dayanıcak ınsanlar dıye dusunuyorum ama evhamlıyız:)

gerçekten böyleyse eğer yani dedikleri gibi uyuşturuyolarsa o zaman gönül rahatlığıyla doğurrum ama kimi uyuşturuyo kimi uyuşturmadan kesip dikiyo kimi hissettim kimi hiç hissetmedim diyo böyle olunca evhamlanıyorum tereddütte kalıyorum

gerçekten böyleyse eğer yani dedikleri gibi uyuşturuyolarsa o zaman gönül rahatlığıyla doğurrum ama kimi uyuşturuyo kimi uyuşturmadan kesip dikiyo kimi hissettim kimi hiç hissetmedim diyo böyle olunca evhamlanıyorum tereddütte kalıyorum
Kac haftalıksın canım?

X