Ebeyle doğurma ama Dr girsin doğuma mutlaka Allah korusun normal doğumda Dr un en ufak müdehalesi bile çok öenemli Allah kurtarsın şimdiden ben de eylülü bekliyorumben özele gidiyorum doktorla hiç konuşmadım ama ama sürekli haziran sonu alalım bebeği diyo demek ki adam sezeryan meraklısı eğer herşey yolunda giderse normal doğum için devlete gidecem hem babam da kadın doğum hastanesinde anestezi doktoru en azından benimle daha yakından ilgilenirler diye düşünüyorum
valla hayatım iyi moral oldu bu...Hîç korkma cnm adet sancısını düşün, onu yoğun yaşıycaksın hepsi bu.. Olup bîticek hemen ayağa kalkacaksın inşallah normal olur ben çok şanslı hissediyorum îyi ki kızımı normal yapmışım, şimdiki bebeğim de sağlıkla gelsin en güzel an onu kucağına aldığın an
Ama gerçekten öyle, abartmanın alemi yok oluyo bitiyo her kadın yapıyo hiç kafanıza takmayınvalla hayatım iyi moral oldu bu...
doktordan bile daha sakinleştirici
ne bilelim yaAma gerçekten öyle, abartmanın alemi yok oluyo bitiyo her kadın yapıyo hiç kafanıza takmayın
ah ah sadece o sonuca bi odaklanabilsem ne tasa kalıcak ne korku da işte..korkudan çok doğum anindan çok sonuca odaklanın kızlar. .hayalinizde doğum değil doğum sonrası bebeginizi emzireceginiz koklayacaginizi canlandirin.
ay yok ya o epizyotomi kesisini ben hiç düşünmüyorum bile o anki acıdan sanki hissederiz de
Canım su zamanın sartları cok ıyı artık kesıp dıkerkende uyusturuyolardır yoksa nasıl dayanıcak ınsanlar dıye dusunuyorum ama evhamlıyız:)bende sancıdan doğumdan çok o kesiyi ve dikişten korkuyorum herkes hisstmiyosun diyo ama ben özellikle hissederim yaa ama uyuşturuyolarmış
Canım su zamanın sartları cok ıyı artık kesıp dıkerkende uyusturuyolardır yoksa nasıl dayanıcak ınsanlar dıye dusunuyorum ama evhamlıyız:)
Kac haftalıksın canım?gerçekten böyleyse eğer yani dedikleri gibi uyuşturuyolarsa o zaman gönül rahatlığıyla doğurrum ama kimi uyuşturuyo kimi uyuşturmadan kesip dikiyo kimi hissettim kimi hiç hissetmedim diyo böyle olunca evhamlanıyorum tereddütte kalıyorum
Hemen hemen aynıyız canım bende 27 prensesım olucak benımde:)
Hemen hemen aynıyız canım bende 27 prensesım olucak benımde:)