Saç Uzatma Yöntemleri Hazirana kadar uzatmaya devam :)

selamlar,
belime kadar saçlarım vardı, boyadan yandı kestirmek zorunda kaldım :KK43:
yaklaşık 1 haftadır haftada 4 kere falan, her saçımı yıkamadan önce uçlarına ve saçlarıma hindistan cevizi yağı yediriyorum. kuru ve yanmış saçlarıma iyi geliyor. yumuşacık geliyor. ayrıca saç diplerime haftada bir hint yağı, hindistan cevizi yağı, zeytinyağı ve badem yağı karıştırıp yediriyorum. bir güzel diplere masaj yapıyorum. uzamasında etkiliymiş baya.

bakalım benim de hedefim yaza kadar baya ilerleme katetmek:KK55:
hadi bakalım kolay gelsin bol sabır diliyorum 😊şu saatten sonra hızlı uzar bence cunki ben havalar çok sıcak olunca günde iki kez duş alırım😁birde ben yaz kış farketmez saçlarımı fön makinesi ile kurutmam

Meraba kızlar. Bir saç uzatma serüvenine daha başladık tekrar. saçlarım çok kısa sayılmaz aslında ama belime kadar uzasın istiyorum. Uzun süredir bakım yapmıyordum. Üç hafta önce uçlarından aldırıp tekrar bakimlara başladım. Bayadir Maya nin methini duymuştum. Maya maskesine başladım şu an düzenli bı şekilde. Yaptığım bakimlar şunlar
* Her duştan önce maya maskesi yapıyorum. Haftada 3 defa falan yapıyorum bu maskeyi.
* Her gün bir su bardağı ılık sütün içine bir tatlu kaşığı maya katip içiyorum. Maya içmeye basladgimidan beri sadece saçım dwgil cildim de guzellesmeye başladı.
* Bazen unytsamda hatırladıkça saç diplerime bı kaç dk masaj yapıyorum.
* Saç uzatmak için yeni bir şampuan keşfettim. Manen tail isminde bir şampuan yabancilarin çektiği videolarda çok methini duydum internetten sipariş verdim. At kuyruğu şampuanı baya memnun kalan var. İki haftadır bu şampuanı kullanıyorum.
* İki haftada bir de Aloe Vera maskesi yapıyorum. Bunu da Gratis den Aloe Vera jel aldım. İçine biraz hindistan cevizi yağı katıp saç diplerime uyguluyorym. Pamuk gibi yumuşacık yapio. Uzun vadede saç uzamasinj da sağlıyor.
Maya maskesine gelince onu da bir csy bardağı sütu çok hafif ılıtiyorum. Çok sıcak olmaması gerekiyor. Daha sonra içine bir tatlı kaşığı maya ve elimdeki yaglardan birer kaşık koyuyorum. Bunlar zeytinyağı, Hint yağı, badem yağı, yılan yağı ve cam terebentin yağı. Siz başka yağlar da katabilirsiniz. Şimdilik bu bakımları yapıyorum. Bu mayaya Nisan ayına kadar devam etmeyi düşünüyorum. Hem maske yapıp hem içerek devam edicem. İlk bir ay bazı maskelee ise yaramiyomus gibi görünüp daha sonra uzamayi hızlandırıyor. O yüzden bu maskeyi uzun bı sure yapmayı düşünüyorum. Üç haftadır 1cn uzamis. Su an için biraz yavaş gibi. Saçımın şu an ki halini de aşağıya koyuyorum. Hedefim hazirana kadar dört ayda en az 8 cm uzatmak. Şu an saçlarım 48 cm.
At kuyruğu şampuan in resmini ekler misin cnm

slm🤗
Bende uzatıyorum saçlarımı benim de konum var 46cm 47cm arasi saçım bu ay bir uzama da durgunluk oldu ama geçicidır inş haziran ayına kadar göğüs altı na gelebilir saçlarınız ama bel işi hayal kırıklığı olabilir belinize doğru yaz ayini çıktıktan sonra gelebilir yani 8-9 aylık bir süre .
Uzaması dönemsel olarak degisio kesinlikle mevsimle alakali. Ben geçen yıl kış aylarında naoarsam yapıyım ekstra çok fazla bı uzama olmadi ama sonbahar yaz aylarında hicbisey yapmasam bile hızlı oluyo. Gene de bakimlara devam en azından sağlıklı uzar

At kuyruğu şampuan in resmini ekler misin cnm
Canım sampuan bu. İlk haftalarda biraz dökülme yaptı tabi şampuan degistirdigim için ama şu an saçım alışmaya basladi dökülme azaldı. Bı de saçı yumus yumus yapmio bu şampuan. Ben arkasından krem kuullaniyorum duzelio.

Eklentiler

• images (5).jpeg
    images (5).jpeg
    13,5 KB · Görüntüleme: 69
selamlar,
belime kadar saçlarım vardı, boyadan yandı kestirmek zorunda kaldım :KK43:
yaklaşık 1 haftadır haftada 4 kere falan, her saçımı yıkamadan önce uçlarına ve saçlarıma hindistan cevizi yağı yediriyorum. kuru ve yanmış saçlarıma iyi geliyor. yumuşacık geliyor. ayrıca saç diplerime haftada bir hint yağı, hindistan cevizi yağı, zeytinyağı ve badem yağı karıştırıp yediriyorum. bir güzel diplere masaj yapıyorum. uzamasında etkiliymiş baya.

bakalım benim de hedefim yaza kadar baya ilerleme katetmek:KK55:
Canım yanıp yıpranmış saçlara gliserin yağı da çok iyi gelio. Saçlarım uzun ve yipranikken kullanmıştım. Baya canlandırıp parlatio saçı bide nemlendrio

hadi bakalım kolay gelsin bol sabır diliyorum 😊şu saatten sonra hızlı uzar bence cunki ben havalar çok sıcak olunca günde iki kez duş alırım😁birde ben yaz kış farketmez saçlarımı fön makinesi ile kurutmam

çok teşekkür ederim :) peki düzleştirici kullanır mıısnız? fön ile kurutmadıysanız havluya sarıp bekleyip öyle mi kurutuyorsunuz peki. ben muhakkak fön ile kuruturum, çok zor kuruyan saçlarım var

çok teşekkür ederim :) peki düzleştirici kullanır mıısnız? fön ile kurutmadıysanız havluya sarıp bekleyip öyle mi kurutuyorsunuz peki. ben muhakkak fön ile kuruturum, çok zor kuruyan saçlarım var
vallahi fon düzleştirici hepsini bıraktım 6 yıldır lise ve sonraki yıllarda asla düzleştirmeden dışarı çıkmazdım ve saçlarım hiç uzamazdı evlendikten sonra bıraktım sadece özel günler işte eğer eşimle dışarda vakit geçireceksem fön yada düzleştirici kullanıyorum tabi sık değil bu yüzden kırılma vs yok 5 ay oldu saçlarımı keseli sanki yeni kesilmiş gibi uçları sağlıklı uzuyor havluya sarıp bekliyorum nemini alıyor iyice sonrada kendi haline😉

Canım sampuan bu. İlk haftalarda biraz dökülme yaptı tabi şampuan degistirdigim için ama şu an saçım alışmaya basladi dökülme azaldı. Bı de saçı yumus yumus yapmio bu şampuan. Ben arkasından krem kuullaniyorum duzelio.
Teşekkür ederim😍

Kızlar Asprinin içindeki salisilik asit saç uzarmaya ve çıkarmaya yardımcı oluyormuş. O yüzden ben genelde kullandım şampuanların içine aspirin ezip katıyorum gerçekten faydası oluyor. Yaz döneminde tüm bakımları bırakıp sadece aspirinli sampuanimla saçlarımı yıkadı m ona rağmen bakım yaptığım zamanlardaki gibi uzama sağladım. Şu an kulladgim at kuyruğu şampuanımin içine de kattim.

Yalnız aspirin saç cikarmada da etkili. Eğer şampuana aspirin katarsanız kesinlikle vücudunuza degdirmeden yıkamaya çalışın. Ben ilk zamanlar bilmeden degdirmisim. Sırtımda bı kac tane kıl çıktı sonradan basimi eğerek yıkamaya başladım. Ama uzamaya cidden faydası oluyo

Yalnız aspirin saç cikarmada da etkili. Eğer şampuana aspirin katarsanız kesinlikle vücudunuza degdirmeden yıkamaya çalışın. Ben ilk zamanlar bilmeden degdirmisim. Sırtımda bı kac tane kıl çıktı sonradan basimi eğerek yıkamaya başladım. Ama uzamaya cidden faydası oluyo
canim ciddenmi? bu bahsettigin hangi aspirin onun bir kaç cesidi vardi. eğer oyleyse yarin alıp katayim ben. ezerek atiyoruz dimi? kac ml şampuan kaç adet

canim ciddenmi? bu bahsettigin hangi aspirin onun bir kaç cesidi vardi. eğer oyleyse yarin alıp katayim ben. ezerek atiyoruz dimi? kac ml şampuan kaç adet
Bildiğimiz klasik aspirinden her 100 ml için bir aspirin katiyoz. Benim sampuanim büyük 946 ml. 9 tane kattım ben. Cidden etkinlio uzamayi. Ama dikkat et vücuduna değdirme. Ben iyice ezip toz haline getirdim şampuana kattm her kullanımda calkalayip kullaniyorum

Bildiğimiz klasik aspirinden her 100 ml için bir aspirin katiyoz. Benim sampuanim büyük 946 ml. 9 tane kattım ben. Cidden etkinlio uzamayi. Ama dikkat et vücuduna değdirme. Ben iyice ezip toz haline getirdim şampuana kattm her kullanımda calkalayip kullaniyorum
bugün alıp 3 tane katayim o zaman
sen hangi sampuani kullaniyorsun?

X