Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Otoimmunute vucudun bir nedenle kendine savas acmasi demektir. (burasi cok uzun bir hikaye topigi yormayayim) Ama esinizdeki sperm hasari da elbette uzman bir urolog tarafindan ayrica degerlendirilmelidir. Esinizin sperm morfolojisindaki sorunlar onun metabolik rahatsizliklari, bizzat soerm kanallarindaki sorunlar, radyoaktivite ya da plastik maruziyeti, Testosteron degerleri, fsh degerleri gibi bir cok parametre ile de alakalidir.
Sizin rahminizde ise Cd 56 hucreleri mesela tam da bunu yapar spermleri oldurur ve eger spermler cok sayica fazla ya da hizli degilse tuplere ilerleyemez bile. Cd 56 yuksek oldugu halde dogal yolla gebe kalan annelerde genelde eslerin spermlerinin hem sayisi cok hem hizi yuksektir. Mesela e2 degerinin cok yuksek cikmasi rahimde ve tuplerde asidik ortam demektir o da spermlerin yasamasini zorlastirir.

Teşekkür ederim

Moraliniz icin çok teşekkür ederim kendime hakim olamadım benim gibi değeri düşük olup sonra yükselen var mı acaba ? O kadar çok kasik ağrım var ki korkmaya basladim

Moraliniz icin çok teşekkür ederim kendime hakim olamadım benim gibi değeri düşük olup sonra yükselen var mı acaba ? O kadar çok kasik ağrım var ki korkmaya basladim
Ben yükseleni daha dün okudum hatta ikinci de %60 yükselmemişken üçüncüde iki katına çıkmış ve sağlıkla doğum yaptığını yazmıştı

Negatif alan arkadaşlarım Allah size sabır versin geçmiş olsun, İnanın sizi çok iyi anlıyorum dile kolay 3 negatif aşılama 5 de tüp bebek tedavisinde negatif gördüm ve hiç bir zaman anne olamayacakmışım gibi geldi kocaman 8 negatif ama hiç vazgeçmedim sizde geçmeyin zamanı geldiğinde inanın oluyor bakın ben canlı bir örneğim 9 yıl önce 5. Tüp bebek tedavisinde gördüm pozitifi birde şimdi allahım güç kuvvet versin.
Pozitif gören arkadaşlar tebrik ederim inşallah sağlıklı bir şekilde kucaklarınız dolar

Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…