- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.127
- 63
Otoimmunute vucudun bir nedenle kendine savas acmasi demektir. (burasi cok uzun bir hikaye topigi yormayayim) Ama esinizdeki sperm hasari da elbette uzman bir urolog tarafindan ayrica degerlendirilmelidir. Esinizin sperm morfolojisindaki sorunlar onun metabolik rahatsizliklari, bizzat soerm kanallarindaki sorunlar, radyoaktivite ya da plastik maruziyeti, Testosteron degerleri, fsh degerleri gibi bir cok parametre ile de alakalidir.Eşim Wegener Şüphesiyle tedavi gördü, şimdi anca değeri hala pozitif çıkıyor. Yanı bu değere göre vücut kendi kendiyle savaş halinde hâla. Şimdi spermdeki sorun da spermin baş kısımları yok, doktor bir benzetme yaptı fabrikadan bozuk çıkıyor dedi. Sizce bu ikisi arasında bir ilişki olabilir mi ? Bağışıklık Sistemi savaş halinde olduğu için spermleri de öldürebilir mi
Teşekkür ederimOtoimmunute vucudun bir nedenle kendine savas acmasi demektir. (burasi cok uzun bir hikaye topigi yormayayim) Ama esinizdeki sperm hasari da elbette uzman bir urolog tarafindan ayrica degerlendirilmelidir. Esinizin sperm morfolojisindaki sorunlar onun metabolik rahatsizliklari, bizzat soerm kanallarindaki sorunlar, radyoaktivite ya da plastik maruziyeti, Testosteron degerleri, fsh degerleri gibi bir cok parametre ile de alakalidir.
Sizin rahminizde ise Cd 56 hucreleri mesela tam da bunu yapar spermleri oldurur ve eger spermler cok sayica fazla ya da hizli degilse tuplere ilerleyemez bile. Cd 56 yuksek oldugu halde dogal yolla gebe kalan annelerde genelde eslerin spermlerinin hem sayisi cok hem hizi yuksektir. Mesela e2 degerinin cok yuksek cikmasi rahimde ve tuplerde asidik ortam demektir o da spermlerin yasamasini zorlastirir.
Allah korusun kuzum benim yaaa yarın değil bir güne insallah degerin kat kat yükselerek artmış olur duam seninle canımEvet canım 11 gün ama çok moralim bozuldu kimyasal mi acaba
Korktuklarımızdan emin kılsın Rabbim inşaAllah güzel haberlerle gelirsin canımAynı canım Sabırsızlanıyorum işte yarın son günüm 25 inde gidip verecegim kanımı. Bir yandan korkuyorum negatifi göreceğim diye
Moraliniz icin çok teşekkür ederim kendime hakim olamadım benim gibi değeri düşük olup sonra yükselen var mı acaba ? O kadar çok kasik ağrım var ki korkmaya basladimBunlar ayni zamanda gebe kalan anne adaylarinin da belirtileri. Neden olumsuz olsun. Biraz temiz hava alip olumlu seyler dusunebilir misiniz? Bu moralle kendinize de ufakliga da guzel sinyaller gondermiyorsunuz. Sevdiginiz bir dizi var mi? Onu acsaniz? Belki caninizin cektigi bir yemek. Ağlayıp uzulmeniz onun tutunmasini da etkiler.
İns canim pazar günü tekrar vereceğim umarım yükselir benim gibi sonradan yükselen var mı kiAllah korusun kuzum benim yaaa yarın değil bir güne insallah degerin kat kat yükselerek artmış olur duam seninle canım
Ben yükseleni daha dün okudum hatta ikinci de %60 yükselmemişken üçüncüde iki katına çıkmış ve sağlıkla doğum yaptığını yazmıştıMoraliniz icin çok teşekkür ederim kendime hakim olamadım benim gibi değeri düşük olup sonra yükselen var mı acaba ? O kadar çok kasik ağrım var ki korkmaya basladim
Gerçekten mi buna çok sevindim çünkü çok üzülüyorum bir saattir kendimi yedimBen yükseleni daha dün okudum hatta ikinci de %60 yükselmemişken üçüncüde iki katına çıkmış ve sağlıkla doğum yaptığını yazmıştı
İnsan düşünmeden duramıyor ama siz olumlu düşünmeye gayret gösterinGerçekten mi buna çok sevindim çünkü çok üzülüyorum bir saattir kendimi yedim
Moraliniz için teşekkür ederimİnsan düşünmeden duramıyor ama siz olumlu düşünmeye gayret gösterin
Güzel haberlerinizi bekliyor olacağım. Hayırlısı ile inşallahMoraliniz için teşekkür ederim
Çok sağolun ins o güzel haberi vermek nasip olurGüzel haberlerinizi bekliyor olacağım. Hayırlısı ile inşallah
Neden canım ya, dur bakalımCanim sonucum çıktı ama 64.9 az değil mipozitif görünüyor ama sevinemedim
Nolur üzme kendini kolay değil biliyorum ama, inşirah suresi okuyun gönlünüze ferahlık versinGerçekten mi buna çok sevindim çünkü çok üzülüyorum bir saattir kendimi yedim
Ben bir doktordan duymuştum 10.gun degeri 15 olan hastamın kızı kucağında demişti hadi arrtık kendini ve bebeklerini üzmeyi bırak kuzumİns canim pazar günü tekrar vereceğim umarım yükselir benim gibi sonradan yükselen var mı ki
Şimdi iki gün bol bol kuru yemiş ye su içİns canim pazar günü tekrar vereceğim umarım yükselir benim gibi sonradan yükselen var mı ki
Ben opudan 3 gün sonra olmuştum canım normal yaniKız daha transfer olmadımbebiklerim laboratuvarda hala dondurulacak. Ama bu kadar çabuk adet mi olcam acaba bilemedim
Allah razı olsunNegatif alan arkadaşlarım Allah size sabır versin geçmiş olsun, İnanın sizi çok iyi anlıyorum dile kolay 3 negatif aşılama 5 de tüp bebek tedavisinde negatif gördüm ve hiç bir zaman anne olamayacakmışım gibi geldi kocaman 8 negatif ama hiç vazgeçmedim sizde geçmeyin zamanı geldiğinde inanın oluyor bakın ben canlı bir örneğim 9 yıl önce 5. Tüp bebek tedavisinde gördüm pozitifi birde şimdi allahım güç kuvvet versin.
Pozitif gören arkadaşlar tebrik ederim inşallah sağlıklı bir şekilde kucaklarınız dolar
Elbette var o kadar var ki, ya 10lardan 20lerden yukselenler bile oluyor. Siz lutfen sakin olun. Kanamaniz lekelenmeniz var mi?İns canim pazar günü tekrar vereceğim umarım yükselir benim gibi sonradan yükselen var mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?