- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.127
- 63
Ben boyle yol arkadaslarimla karsilasinca oyle bir haksizlik duygusuna kapiliyorum ki. Oyle ofke doluyorum ki burada sizi hekiminize karsi doldurusa getiriyormus gibi gorunmemek, o hekimi zor durumda birakmamak, yanlis bir sey soylememek icin kendimi cok zor tutuyorum. Ama size bir sey soyleyeyim mi bunca yildir doktorlarla dolu bir ailede buyudum, doktorami hekimlerlw yaptim. Basta Turkiye sonra dunyada tıpta 2 sektor var ki umut tacirligine o kadar acik ki ve oyle savsaklaniyor ki... Biri kanser biri de tup bebek. Insanlar varini yogunu elini avucundakini dokuyor ve diyorlar ki neyimiz varsa alin ama bize bir tedavi ya da bir bebek icin umut verin. Bir muhendis size kopru yapacagim derse ve o kopruyu gereken ozeni gostererek yapmazsa o muhendis isinden olur. Ama bir hekim kendi alanindaki tum gelismeleri takip etmedigi kendini yenilemedigi elindeki imkanlari kullanmadigi icin tedavisi basarisiz olsa biz yine de donup Allah'in takdiri deriz. Elbette diyecegiz. Elbette bebek oyle bir mucizedir ki, tum gerekli kosullari saglasaniz bile o mucizenin gerceklesmesi icin garanti veremezsiniz. Ama iste o kosullari saglamak ve hastaya durust ve aciklayici olmak var ya...Hiç bakılmadı açıkçası. Bunu düşünen hekime daha denk gelemedim.
Hic uzulmeyin artisina bakacaksiniz 2 gun sonra test verin. Lutfen. Ben sizi tebrik etmek istiyorum.Cok da guzel.Canim sonucum çıktı ama 64.9 az değil mipozitif görünüyor ama sevinemedim
Bende şuan senin gibiyim şoktayım yeni yeni kendime geliyorum İnan sende öyle yarın daha cok sevineceksin şoktaısn suanAminnnnn inşallahhhhhhh canım inanamıyorum hâlâ kalp atışını duymadan da çok zor inanıcambugün 11.gun çift embriyo
Pazartesi kan tahliline gittiğimde hekimden isteyeceğim. Aydınlattığınız için teşekkür ederim.Ben boyle yol arkadaslarimla karsilasinca oyle bir haksizlik duygusuna kapiliyorum ki. Oyle ofke doluyorum ki burada yanlis bir sey soylememek icin kendimi cok zor tutuyorum. Bu sayfada bir yerlerde kendinizin avukati olmakla ilgili birseyler yazmistim. Rastlarsaniz lutfen okuyunuz. Tiroidinizin disfonksiyonu Pco ile ilgisiz diye dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz. Metabolik hastaliklar birbirine dusundugumuzden daha cok baglidir.
Hayırlı olsun öncelikle Bugun 11.gunmuydu senin kuzum benim dur bir sakin ol birden katlayabiliyor değer aldığın sonuçtan ziyade 2 kat artması önemli olan tekrar test yapılıyor her halükarda sağlıklı ilerlemesine bakılıyor stres sakin yapma şakın bebeklerin etkilenmesinCanim sonucum çıktı ama 64.9 az değil mipozitif görünüyor ama sevinemedim
Çok moralim bozuldu ya artmazsaHic uzulmeyin artisina bakacaksiniz 2 gun sonra test verin. Lutfen. Ben sizi tebrik etmek istiyorum.Cok da guzel.
Evet canım 11 gün ama çok moralim bozuldu kimyasal mi acabaHayırlı olsun öncelikle Bugun 11.gunmuydu senin kuzum benim dur bir sakin ol birden katlayabiliyor değer aldığın sonuçtan ziyade 2 kat artması önemli olan tekrar test yapılıyor her halükarda sağlıklı ilerlemesine bakılıyor stres sakin yapma şakın bebeklerin etkilenmesin
İçinizi ferah tutun, benim 23 iken bile doktor umut var biri düşüyordur diğeri seninledir demişti. Güzel düşünelim güzel olsunEvet canım 11 gün ama çok moralim bozuldu kimyasal mi acaba
Embriyolarinizdan biri tutunmus olabilir, her gebeliginiz birbirinden farklidir, bir onceki gebeliginiz ve bu gebeliginizde ayni anne adayi degilsiniz, asla moralinizi bozmayin bu iki gun embriyonuza destek olun, tutunmus bence, siz de ona destek olun. Gelin 2 gun sonra kan verin. O zamana dek nesenize uykunuza yemeginize dikkat edin.Çok moralim bozuldu ya artmazsaerken gebelikte var gibiydi ama hemşireyi aradım düşük gibi tekrar deneyin iki gün sonra dedi bir de benim beşinci gün 2 embriyo değer çok düşük. İlk gebeliğim de 208 çıkmıştı
Umarım öyle olur çok ihtiyacım var sağolunİçinizi ferah tutun, benim 23 iken bile doktor umut var biri düşüyordur diğeri seninledir demişti. Güzel düşünelim güzel olsun
Umarım tutunmustur çok teşekkür ederim iki gün uyuyabilir miyim bilemiyorumEmbriyolarinizdan biri tutunmus olabilir, her gebeliginiz birbirinden farklidir, bir onceki gebeliginiz ve bu gebeliginizde ayni anne adayi degilsiniz, asla moralinizi bozmayin bu iki gun embriyonuza destek olun, tutunmus bence, siz de ona destek olun. Gelin 2 gun sonra kan verin. O zamana dek nesenize uykunuza yemeginize dikkat edin.
Oncelikle tebrik ederim, doktorunuza akintinizdan bahsettiniz mi? Cok anne adayinda goruluyor ama belki progesteron dozunuzu arttirabilir.Merhaba kizlar benim 12. Gün beta HCG değerim 357 çıktı pazartesi tekrar vereceğim umarım düzgün artararada kahverengi akıntı oluyor az az biraz korkuyorum
Evet endişe etmeyin dedi ama gözlemlediğim şey kendimi yordugum zaman olduğu.Oncelikle tebrik ederim, doktorunuza akintinizdan bahsettiniz mi? Cok anne adayinda goruluyor ama belki progesteron dozunuzu arttirabilir.
O zaman hem bebek hem de bedeniniz size bir sey soyluyor demektir. Duzenli araliklarla dinlenin.Evet endişe etmeyin dedi ama gözlemlediğim şey kendimi yordugum zaman olduğu.
Eşim Wegener Şüphesiyle tedavi gördü, şimdi anca değeri hala pozitif çıkıyor. Yanı bu değere göre vücut kendi kendiyle savaş halinde hâla. Şimdi spermdeki sorun da spermin baş kısımları yok, doktor bir benzetme yaptı fabrikadan bozuk çıkıyor dedi. Sizce bu ikisi arasında bir ilişki olabilir mi ? Bağışıklık Sistemi savaş halinde olduğu için spermleri de öldürebilir miBen boyle yol arkadaslarimla karsilasinca oyle bir haksizlik duygusuna kapiliyorum ki. Oyle ofke doluyorum ki burada sizi hekiminize karsi doldurusa getiriyormus gibi gorunmemek, o hekimi zor durumda birakmamak, yanlis bir sey soylememek icin kendimi cok zor tutuyorum. Ama size bir sey soyleyeyim mi bunca yildir doktorlarla dolu bir ailede buyudum, doktorami hekimlerlw yaptim. Basta Turkiye sonra dunyada tıpta 2 sektor var ki umut tacirligine o kadar acik ki ve oyle savsaklaniyor ki... Biri kanser biri de tup bebek. Insanlar varini yogunu elini avucundakini dokuyor ve diyorlar ki neyimiz varsa alin ama bize bir tedavi ya da bir bebek icin umut verin. Bir muhendis size kopru yapacagim derse ve o kopruyu gereken ozeni gostererek yapmazsa o muhendis isinden olur. Ama bir hekim kendi alanindaki tum gelismeleri takip etmedigi kendini yenilemedigi elindeki imkanlari kullanmadigi icin tedavisi basarisiz olsa biz yine de donup Allah'in takdiri deriz. Elbette diyecegiz. Elbette bebek oyle bir mucizedir ki, tum gerekli kosullari saglasaniz bile o mucizenin gerceklesmesi icin garanti veremezsiniz. Ama iste o kosullari saglamak ve hastaya durust ve aciklayici olmak var ya...
Bu sayfada bir yerlerde kendinizin avukati olmakla ilgili birseyler yazmistim. Rastlarsaniz lutfen okuyunuz. Tiroidinizin disfonksiyonu Pco ile ilgisiz diye dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz. Metabolik hastaliklar birbirine dusundugumuzden daha cok baglidir.
Evet ultrasonla da bakılmıştı doktorum yılda bir bu ultrasonu tekrarlıcaz dedi. En son geçen hafta ölçtürdüm t3 2,79 t4 1,06 çıktı t3/t4 bu durumda 2.63 çıkıyor 2,78 den yksek mi olmalıLutfen oncelikle bir endokrinologda tiroid ultrasonu bakilsin, tiroid gorunumunuz hashimato teshisi icin bir diger kiymetli gostergedir. Eger t3/t4 donusumunuz (ft3 ft4 ya da st3 degil t3/t4 orani 2,78 degilse tiroidiniz gerekli donusumu saglayamiyor demektir. Bizim lab testlerimiz tek basina tsh tek basina t3 t4 bakar kisinin tiroidi iflas edene dek de uyari vermez. Ankarada iseniz iyi endocrinologistler tavsiye edebilirim.
Kasık ağrım bel ağrım ve karın ağrım var çok fazla bunlar kimyasal gebelik belirtisi mi acaba düşecek miEmbriyolarinizdan biri tutunmus olabilir, her gebeliginiz birbirinden farklidir, bir onceki gebeliginiz ve bu gebeliginizde ayni anne adayi degilsiniz, asla moralinizi bozmayin bu iki gun embriyonuza destek olun, tutunmus bence, siz de ona destek olun. Gelin 2 gun sonra kan verin. O zamana dek nesenize uykunuza yemeginize dikkat edin.
Bunlar ayni zamanda gebe kalan anne adaylarinin da belirtileri. Neden olumsuz olsun. Biraz temiz hava alip olumlu seyler dusunebilir misiniz? Bu moralle kendinize de ufakliga da guzel sinyaller gondermiyorsunuz. Sevdiginiz bir dizi var mi? Onu acsaniz? Belki caninizin cektigi bir yemek. Ağlayıp uzulmeniz onun tutunmasini da etkiler.Kasık ağrım bel ağrım ve karın ağrım var çok fazla bunlar kimyasal gebelik belirtisi mi acaba düşecek miçok moralim bozuldu
Hayir 2.78e yakin. 2.78 den cok yuksek olmasi da hipertiroid demektir onun da baska zararlari var. 2,78 altin oran kabul edilir. Ne kadar yaklassak o kadar iyi. O zaman t3/t4 donusumunuz hic fena degil. Anti tpo degerinizle beraber tiroid usg de bakilirsa en azindan bu ihtimali elersiniz.Evet ultrasonla da bakılmıştı doktorum yılda bir bu ultrasonu tekrarlıcaz dedi. En son geçen hafta ölçtürdüm t3 2,79 t4 1,06 çıktı t3/t4 bu durumda 2.63 çıkıyor 2,78 den yksek mi olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?