Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bagisiklik serumu ve cd 56 testi farkli seyler.

Her tiroit hastasi hashimato degildir, lutfen yanlis anlasilmasin, ustelik tsh oyle yanilticidir ki, t3/t4 donusumu daha onemlidir. Hipotiroid ya da hipertroid ile otoimmun tiroid hastaliklari cok farklidir.
Evet ben 2016da ameliyat oldum ve o zaman anti tpo negatif çıkmıştı. Testi tekrarlamadılar. Ancak ameliyattan sonra tüp bebeğe kadar yerinde olan değerlerim tedavi ile alt üst oldu.

Benim içinde bu geçerli seçenek görmek ve yorum duymak istiyorum ama bazen kafamda soru işaretleriyle yola devam ediyorlar buda canımı sıkıyor ve sonuç tam da tahmin ettigim gibi negatif oluyor. Bu vücut hamile kalamiyor iki transferde de bunun bir sebebi olmalı ve sebebi üçüncüye değil aslında ikinci transferde bulunmaliydi diye düşünüyorum

O kadar iyi anlıyorumki sizi. Tüm transferlerim çift embriyo idi. Elde kaldı sıfır.
Madem net değildi bari tek tek yapılsaydı diyorum. Ama geçmişe çare yok. Gelecek için daha çok araştırmam lazım demekki.

Funda Göde ye gidiyorum ben medicalpark. Tsh değerlerime bakıyor hep belki de doktorluk bişey değil onu da bilemiyorum insanın kafası çok karışıyor bu dönemde hep bi sebep arıyor

Funda Göde ye gidiyorum ben medicalpark. Tsh değerlerime bakıyor hep belki de doktorluk bişey değil onu da bilemiyorum insanın kafası çok karışıyor bu dönemde hep bi sebep arıyor
Kaç yumurtanız toplanmıştı kaç embriyo oluştu embriyologlardan memnun kaldınız mı? Ben de İsmail küçük ile Funda göde arasında kararsızım

Bende öyle düşünüyorum canım ama inşallah senin araştırma yapmana gerek kalmaz artık

Kaç yumurtanız toplanmıştı kaç embriyo oluştu embriyologlardan memnun kaldınız mı? Ben de İsmail küçük ile Funda göde arasında kararsızım
15 yumurta toplandı 14 ü olgun çıkıp 14ü de döllendi ancak 3üncü gün 1, 5.gün 1, 6.gün 2 embriyo donduruldu 3.günü transferden önce çözdürüp 5.güne gitmesini beklediler ama gitmedi o yüzden direk 5.gn transfer edilmişti. Embriyolog ve labaratuvarı iyi diye duymuştum aslına bakarsanız ama bu kadar az dondurulması embriyolog ya da labaratuvar mı yoksa sperm ya da yumurta kaynaklı mı bilemiyorum

Evet az olmuş. Benim de 20 taneden 4 tane 3. Gün, 2 tane 5. Gün. 20 tanede 6 tane banada az gelmişti. Keşke sebebini de açıklasalar.

Benim 3 transferimde de aynısıydı. İzmir de dinlendiren var mı? İrenbe çok seri çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…