Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir evet benim göğüslerde şişme yok aksine daha da söndüler gibi ama uçları çok acıyor benim ilk transferimde bu dediklerimin hiçbiri olmamıştı evet bunlarda küçük şeyler ama beni mutlu ediyor yinede

Ben dün göğüslerime dokunamıyordum, bugün biraz daha normale dönmüş. Benim her adet dönemi göğüslerimde ağrı olduğu için hayır mı şer mi bilemedim

Gerçekten zor süreçlerden geçiyoruz. Doktorların yanlış söylemleri yanlış yönlendirmeleri, bazı şeyleri sadece para için yapmaları bizi daha çok yıpratıyor. Allah yardımcınız olsun sizin ve hepimizin

İnşallah hayırlısı ile hamileyizdir ve bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz. Ne zaman tahlil gününüz ?
Ayın 24 ünde ama ben bir gün önce yani persemde evde erken gebelik testi yapıp sonra da kan testi veririm çıkan zaten az çok 9. Günde de çıkar sizin ne zaman

Ayın 24 ünde ama ben bir gün önce yani persemde evde erken gebelik testi yapıp sonra da kan testi veririm çıkan zaten az çok 9. Günde de çıkar sizin ne zaman
Benim 13ünde saat 16’da oldu transferim 3. Gün 2 embriyo. Doktor 26sı test günü dedi. Ancak bekleyemem gibi geliyor o zamana kadar

Kızlar aranızda prolutex iğne kullanan varmı ?
karnımda şişlik ve ağrı var, iğneyi vurduğum yerler sanki ödem oluyor!
Hiç sevmedim bu iğneyi hiç 3 hafta daha kullanmam gerekiyor
Siz de de oldu mu bu tür yan etkiler?

Bana oscapar daha çok ağrı yaptı. Biraz şişlik bende de. Bugün forumda alkollü pamuğu şişlik morluk üzerine koyup bekletin rahatlatır yazmışlardı. Okuduktan sonra yaptım. Şuan için bir fark yok ama düzenli yapcam çok morardı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…