Transferden sonraki gün ilk gün sayılıyor. O zaman sizin 9. Gün kahve mi akıntı?10 gün transferin ılk günü sayılıyo mu dün akşamdan beri var bu akintı
dBenim şeffaf yapışkan bir akıntı idi, artık yok
Olabilir evet benim göğüslerde şişme yok aksine daha da söndüler gibiBende de ara ara kasık ağrısı oldu ama onu gaz sakıncasına bağladım açıkçası. Ancak 5. Günden yavaş yavaş başlayan 7. Günde çok fazlalaşan göğüs ağrım vardı. Benim adetlerden önce olurdu. Ancak önceki iki transferimde olmamıştı göğüs ağrısı. Bu transfer daha farklı ilerliyor ondan farklı geliyor
Açik renk gibiTransferden sonraki gün ilk gün sayılıyor. O zaman sizin 9. Gün kahve mi akıntı?
Tutunma akintisida olabilir genelde oluyorAçik renk gibi
Ben dün göğüslerime dokunamıyordum, bugün biraz daha normale dönmüş. Benim her adet dönemi göğüslerimde ağrı olduğu için hayır mı şer mi bilemedimOlabilir evet benim göğüslerde şişme yok aksine daha da söndüler gibiama uçları çok acıyor benim ilk transferimde bu dediklerimin hiçbiri olmamıştı evet bunlarda küçük şeyler ama beni mutlu ediyor yinede
İnşallah öyledir bugün 9 gün oluyo doğruTutunma akintisida olabilir genelde oluyor
İnşallahİnşallah öyledir bugün 9 gün oluyo doğru
Gerçekten zor süreçlerden geçiyoruz. Doktorların yanlış söylemleri yanlış yönlendirmeleri, bazı şeyleri sadece para için yapmaları bizi daha çok yıpratıyor. Allah yardımcınız olsun sizin ve hepimizinBenim eşime doktor tedaviyle bağışıklığı düşürebiliriz, 8 ay falan olur bu tedavi ama 1 ay içinde yeniden yükselebilir, o yüzden benim o 1 ay içinde hamile kalma ihtimalim az. Doktor 1% spermden doğal yolla hamile kalınabilir dedi ama öyle bir mucize olması neredeyse çook zor. Bizim başlama hikayemiz çok farklı, ben 22 yaşındayım rşim 26, eylülde evlendik, hemen çocuk yapmadık, ama eşim ekimde gidip test falan yaptırdı bir sürü eniştesiyle, eniştesinde sperm zayıf ve onlar da tüp bebek yaptırıcak diye öylesine testler falan vermek istedi, bizde gözü korkmuştu derler, o hesap yani. Eşimde her şey iyi, hızı falan, ama o mar test bağışıklık testi 98% yazılmış, ordaki doktor eşime sende her şey iyi demiş, biz de bilmiyoruz tabi, doktor iyi demişse iyidir diye. Neyse ocaktan bebek yapmaya başladık, ama kaç ay geçti olmadı, ovulasyon testi bile yaptım. Neyse bende de bir sorun yok tabi. Benim jinekolog eşimin de sonuçlarına bakmak istedi ve o mar testi söyledi, eşiniz kısır diye, kayınvalidemle gitmiştim, neyse kayınvalidem olayı hazmedemedi kavga falan bile etti benle. Neyse eşime söyledim jinekoloğun söyledğini, başka doktora gitti, o da bize mar testin sizin uyumunuzu gösteren test olduğunu söyledi, yani sizin 98% çocuğunuz olamaz beraber, senin başka kızdan çocuğun ola bilir, ama o kızdan olmayacak dedi, ruslar da hristıyan ya, eşime sormuş siz müslümanlar boşanamaz mısınız diye? Sizin çocuğunuz olmayacak, sadece elinizi açıp Allaha dua edin, belki o zaman olur demiş. kaç gün depresyon geçirdim o yüzden. Sonra eşim moskovada en iyi hastaneye gitti, orda öğrendik bende bir sorun olmadığını ve tüp bebekle eşimin sorunun çözülebileceğini. Eşim varikosel ameliyyatı olursa doğal yolla bebeğimiz olabilirmiş, ama 1-2 sene lazımmış, eşim de vakit kaybetmek istemedğini için ilk çocuğu tüp bebekle yapıcaz, o büyüyene kadar eşim ameliyyat falan olucak
Canim çıktı mı sonucun
İnşallah hayırlısı ile hamileyizdir ve bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz. Ne zaman tahlil gününüz ?İnşallah belirtidirkeşke benimkide şişse
Ayın 24 ünde ama ben bir gün önce yani persemde evde erken gebelik testi yapıp sonra da kan testi veririm çıkan zaten az çok 9. Günde de çıkar sizin ne zamanİnşallah hayırlısı ile hamileyizdir ve bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz. Ne zaman tahlil gününüz ?
Benim 13ünde saat 16’da oldu transferim 3. Gün 2 embriyo. Doktor 26sı test günü dedi. Ancak bekleyemem gibi geliyor o zamana kadarAyın 24 ünde ama ben bir gün önce yani persemde evde erken gebelik testi yapıp sonra da kan testi veririm çıkan zaten az çok 9. Günde de çıkar sizin ne zaman
Ooo baya varmış sizinBenim 13ünde saat 16’da oldu transferim 3. Gün 2 embriyo. Doktor 26sı test günü dedi. Ancak bekleyemem gibi geliyor o zamana kadar
Hayırlısıyla güzel haberler inşallahOoo baya varmış sizinvalla bende dayanamayacagimi bildiğimden 1 gün önce yapicam
Bana oscapar daha çok ağrı yaptı. Biraz şişlik bende de. Bugün forumda alkollü pamuğu şişlik morluk üzerine koyup bekletin rahatlatır yazmışlardı. Okuduktan sonra yaptım. Şuan için bir fark yok ama düzenli yapcam çok morardı çünküKızlar aranızda prolutex iğne kullanan varmı ?
karnımda şişlik ve ağrı var, iğneyi vurduğum yerler sanki ödem oluyor!
Hiç sevmedim bu iğneyi hiç 3 hafta daha kullanmam gerekiyor
Siz de de oldu mu bu tür yan etkiler?
Evreniz aslında senle aynıyız sende yarın versene bana test tarihi olarak 22 Temmuz vermişlerAmin ins canim sen yarın mi verecektin test
Kuzum sen kanı nerde verdin devlet mi özel mi bendem 100 tl istiyorlarAmin inşallah 3 defa kan verdim ben test günümde tekrar istedi Dr tekrar verdim ilki 106 2. 352 3 950 lerde çıktı çok şükür Amin darisida sana tüm.isteyenlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?