- 13 Temmuz 2021
- 96
- 51
- 3
- 36
Neden öyle bi akıntı oluyoAkıntı başladı diye yazılmış genelde. Transferden önce ve sonraki 6 gün kadar su gibiydi. Sıklıkla çamaşır değiştirmek zorunda kalıyordum. Şimdi doğru düzgün ıslanmıyor bile
800 mg progestan kullanıyorum. O yapıyor diye düşünüyordumNeden öyle bi akıntı oluyo
Hayır fıtılım bıttıFitil kullanmayı mı buraktınız
Bana ilaçlar bitmese de alıp kullanmaya devam bırakmıyoruz dedilerHayır fıtılım bıttı
Bende varım bir iki gündür fitilde gelmiyor akintida yok denecek kadar az, normalde de benim akıntım hiç olmuyor şuanda da aynı genelde fazla akıntı olması lazım deniliyorAkıntı başladı diye yazılmış genelde. Transferden önce ve sonraki 6 gün kadar su gibiydi. Sıklıkla çamaşır değiştirmek zorunda kalıyordum. Şimdi doğru düzgün ıslanmıyor bile
Yani, birazcık öyle tabiBu olumsuzluklar ilişkiyi güçlendiriyor, o açıdan bakıp teselli bulalım
Transferden önce bile daha çok oluyordu. Anlam veremiyorum ben deBende varım bir iki gündür fitilde gelmiyor akintida yok denecek kadar az, normalde de benim akıntım hiç olmuyor şuanda da aynı genelde fazla akıntı olması lazım deniliyor
Malesef bende anlam veremiyorum hiç mi olmaz akıntı yok vallaTransferden önce bile daha çok oluyordu. Anlam veremiyorum ben de
Siz de başka belirti vs var mıMalesef bende anlam veremiyorum hiç mi olmaz akıntı yok valla
Siz de başka belirti vs var mı
Doktorum bilgisi dahılınde kullansım ve bıttı neden boyle bi akinti var iik defa yaşiyorumBana ilaçlar bitmese de alıp kullanmaya devam bırakmıyoruz dediler
Fitil ile akıntıya normal diyorlarDoktorum bilgisi dahılınde kullansım ve bıttı neden boyle bi akinti var iik defa yaşiyorum
Böyle şeyler yaşayıp hamile olan var mı merak ediyorumTransferden önce bile daha çok oluyordu. Anlam veremiyorum ben de
Leke tarzında akıntı demi bu benimki öyle oluyoFitil ile akıntıya normal diyorlar
Kusura bakmayın çok soru sordum ilk tüp bebek denemesi acemilik varLeke tarzında akıntı demi bu benimki öyle oluyo
Transferden sonraki ilk üç gün ara ara kasık ağrısı oldu çok hafif oda işlem gördüğünden rahim muhtemelen, onun dışında arada bir çok hafif sol kasık batması oluyor ama bunlar kayda değer belirtiler değil gibi çünkü herkesin dediği gibi öyle şiddetli adet ağrısı gibi ağrı yaşamadım. Sizin var mıSiz de başka belirti vs var mı
Leke tarzı akıntı derken kahverengi leke mi? Bugün kaçıncı günü transferinizinLeke tarzında akıntı demi bu benimki öyle oluyo
10 gün transferin ılk günü sayılıyo mu dün akşamdan beri var bu akintıLeke tarzı akıntı derken kahverengi leke mi? Bugün kaçıncı günü transferinizin
Bende de ara ara kasık ağrısı oldu ama onu gaz sakıncasına bağladım açıkçası. Ancak 5. Günden yavaş yavaş başlayan 7. Günde çok fazlalaşan göğüs ağrım vardı. Benim adetlerden önce olurdu. Ancak önceki iki transferimde olmamıştı göğüs ağrısı. Bu transfer daha farklı ilerliyor ondan farklı geliyorTransferden sonraki ilk üç gün ara ara kasık ağrısı oldu çok hafif oda işlem gördüğünden rahim muhtemelen, onun dışında arada bir çok hafif sol kasık batması oluyor ama bunlar kayda değer belirtiler değil gibi çünkü herkesin dediği gibi öyle şiddetli adet ağrısı gibi ağrı yaşamadım. Sizin var mı
Sayılmıyor10 gün transferin ılk günü sayılıyo mu dün akşamdan beri var bu akintı
Benim şeffaf yapışkan bir akıntı idi, artık yokLeke tarzında akıntı demi bu benimki öyle oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?