• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gün içinde tutınuyormus kendine cok dikkat et kuzum turunacagına inanıyorum senin minnoşların hislerim öyle söylüyor içimden gelen seni umutlandırmak icin demiyorum İnan belirtin var mı senin
Insallah canim benim. Dün sabah iste bir bulantim oldu. Ama doktor ilac ya da yedigin bir sey yapmis olabilir dedi. Onun harici hafif sanci giriyor bazen. Baska bir belirti yok. 🧐Senin durumun ne? Ben senin sürecini bilmiyorum.🥰

Merhaba arkadaşlar iyi bayramlar.... 4. Hafta itibariyle değerim düşmeye başladı. Kimyasal gebelik durumu mu sizce doktoruma yazdım ama dönmedi. Yükselişe geçmez artık değil mi😢
Kimyasal gebelik yaşıyorsun o halde canim
Degerlerin nasıldi

10. 07.105
12.07 402
17.07 473
20.07 316 şeklinde
İlk testin harika artmis sonrasındakiler problemli canim 2 kez kimyasal gebelik yasadim ben de cok üzücü:( kacinci tedavin kacincu gun embriyosuydu..insallah bir.mucize gerçekleşir birden fırlar degerin

Evet iğne hariç ilaçlara bayram sonuna kadar devam edelim dedi. Şaşırdık üzüldük.. Çok üzgünüm...
Hekiminiz ilaclariniza devam etmenizi soylediyse lutfen devam edin. Degerim dustu deyip birakmayin. Kimyasal gebelik olsa dahi sizin sagliginiz icin en dogru sekilde sureci geçirmeniz planlanmistir. Üzüntünuzu kalpten paylasiyorum. Sizin icin en hayirlisini diliyorum. Cok gereksiz bir teselli cumlesi gibi gelebilir ama siz de bilirsiniz ki erken gebelik kayiplari cogu zaman embriyoda olabilecek genetik bir sorunun da vucut tarafindan telafisi demektir. Yaptiginiz ya da yapmadiginiz hic bir sey bu duruma neden olmadi. Bazen boyle olur.

İlk testin harika artmis sonrasındakiler problemli canim 2 kez kimyasal gebelik yasadim ben de cok üzücü:KK43: kacinci tedavin kacincu gun embriyosuydu..insallah bir.mucize gerçekleşir birden fırlar degerin
Bu ilk
3. Gün embriyosu ve tek yumurta idi....
Öyle olduğu oluyor mu? ( birden fırlama)

Insallah canim benim. Dün sabah iste bir bulantim oldu. Ama doktor ilac ya da yedigin bir sey yapmis olabilir dedi. Onun harici hafif sanci giriyor bazen. Baska bir belirti yok. 🧐Senin durumun ne? Ben senin sürecini bilmiyorum.🥰
Ben 12 Temmuz’da transfer oldum bugun 8.günüm kuzum bende de 7.aksam fitilden sonra sulu pembe kan geldi cok korktum hemşireye haber verdim ilaçlara devam et dedi bakalım test günümü bekliyorum bana da iki embriyo konulmuştu öyle belirti cok arama sen benim gibi boş yere seyrede sokma kendini bende deli gibi aradım durdum herkese sordum günlerdir ve günler bir türlü geçmiyor şuan sanki zaman durmuş gibi bende eşim de yok yanımda telkim

Hekiminiz ilaclariniza devam etmenizi soylediyse lutfen devam edin. Degerim dustu deyip birakmayin. Kimyasal gebelik olsa dahi sizin sagliginiz icin en dogru sekilde sureci geçirmeniz planlanmistir. Üzüntünuzu kalpten paylasiyorum. Sizin icin en hayirlisini diliyorum. Cok gereksiz bir teselli cumlesi gibi gelebilir ama siz de bilirsiniz ki erken gebelik kayiplari cogu zaman embriyoda olabilecek genetik bir sorunun da vucut tarafindan telafisi demektir. Yaptiginiz ya da yapmadiginiz hic bir sey bu duruma neden olmadi. Bazen boyle olur.
Çok teşekkür ederim. Öyle iyi geliyor ki sözleriniz. Önümü göremiyorum ne hissedeceğim bilemiyorum. Fakat desteğiniz ve yapıcı sözleriniz için şükranlarımı sunarım.
Dilerim hem emekler hem istekler hepimiz için gerçekleşir..

Back