- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.128
- 63
Ben bir sure beklettim, avucunuzda biraz isitsaniz yeter, vucut isisina yaklastikca ignenin enjektor ucundan gecmesi ve dagilmasi kolaylasir.Merhaba arkadaşlar ovitrelle çatlatma iğnesi dolaptan çıkarılır çıkarılmaz mı vurulacak yoksa Bi süre bekletilecek mi Cetrotide gibi
Rabbim acil şifalar versinEklerim canm sonra simdi cikiyorm asiri sancim.var :/
Maşallah sana o zamanEstağfurullah ...4 ay bitti benim canımsenin de sağlıklı ilerlesin inşaallah
Estağfurullah ...4 ay bitti benim canımsenin de sağlıklı ilerlesin inşaallah
Transferden sonra bAna estoferm verilmedi. Arayıp hemşireyi sordum 3. Gün olanlara vermiyoruz dedi. Daha önce başka merkezde yine 3. Gün transferine verilmişti. Kafam karıştı bu konuda bir şey biliyo musunuzBen bir sure beklettim, avucunuzda biraz isitsaniz yeter, vucut isisina yaklastikca ignenin enjektor ucundan gecmesi ve dagilmasi kolaylasir.
13.haftada kıza benziyor dedi ama daha bu ayın sonunda gitcem büyük ihtimalle de kızdırMaşallah sana o zamancinsiyette bellidir dimi
Doktorum alman haftasonu olduğu icin ya cevap vermeyecek yada gec cevap verecek.. bekliyorum..Bizi habersiz birakmayin olur mu, aklim sizde.
O bir piremsessssssssssws13.haftada kıza benziyor dedi ama daha bu ayın sonunda gitcem büyük ihtimalle de kızdırtesekkur ederim canım seninkini de öğrenmek nasip olsun
Canım sabır lütfen, benım adetim genelde 4 gun biter 5.gün lekenme bazen olur bazen olmaz.. Negatif aldığımda aynı seninki gibi oldu, ve 7 gün sürdü. Fazladan kalinlasan rahım duvarı yuzunden, ilaclar ile ekstra kalınlastı..Çarşamba aksamindan itibaren duphaston içmeyi bıraktım perşembeden beridir pihtili yogun kanamam devam etmekte ağrıları da cabası. Ne zaman biter nden bu kadar uzadi bu pihti durumu ? Bilginiz varmi acaba ?
Gercekten kan görmekten agri cekmekten biktim
Sohrab
@teolog8579
remziye_06
Tam olarak ne kadar bekleyeyimBen bir sure beklettim, avucunuzda biraz isitsaniz yeter, vucut isisina yaklastikca ignenin enjektor ucundan gecmesi ve dagilmasi kolaylasir.
Yaa yerimmm13.haftada kıza benziyor dedi ama daha bu ayın sonunda gitcem büyük ihtimalle de kızdırtesekkur ederim canım seninkini de öğrenmek nasip olsun
Hadi gözün aydın canım Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin çok sevindim,Kızlar, çok şükür kan sonucum çıktı 6150proluton Depot iğne vuruldum lekelenmem de kesildi şimdilik, herkese destekleri çok teşekkür ederim. Kese ve kalp atışı için bayramdan sonra gideceğim, nöbetçi doktor olmadığı için keseye bakamadık
Çok teşekkür ederim canım hepimize inşallahHadi gözün aydın canım Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin çok sevindim,
Hayirlisi olsunSohrab benim transfer de ikinci adete kaldı adet oldum gittim doktora. Değerlerim yüksek çıkmış bu dönem de bekleyelim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?