- 8 Şubat 2020
- 636
- 1.106
- 63
Günde 3 kere estorfem, sabah akşam progestan fitil ve yine sabah akşam prolutex iğne, decavit, coraspin canım. Şimdi de lekelenmelerim oluyor diye her hafta proluton Depot. Kan verdim sonuç bekliyorumHangi ilacları kullanıyordun canım
Umarım sizin için en güzeli olur, bazen negatif sonrası ikinci deneme daha iyi oluyormuş, demek ki doktorunuz da öyle düşünmüş, iki embebek de sizinle kalır inşallah :)Kızlar bugün negatif sonrası adetin 3.günü kontrole gittim doktor rahim gayet güzel istersen hazırlıklara başlayalım transferi bu ay yapalım dedi yani ağustos başına denk gelicek kan tahlillerini yaptı onlar da güzel çıktı. Çok mu erken oldu bilmiyorum 2 tane 6.gün transfer edilecek kaliteleri pek iyi değil ama bi umut koydurucam olmazsa en baştan opu işleri
Ekledim tabi guzel haberlerle gel inşallah
Gelir niye gelmesin kullanmaya devam et.Teşekkür ederim kızlar. Bende kullanıyorum omega-3 ama her gün alıyorum dersem yalan oluropu olmadan 2 ay önce başladım opu sonrası bıraktım demek ki bırakmamak gerekiyormuş. Kullandığım bu bilmiyorum yeterli gelir mi
Dene bencede belki de bu kez olacakKızlar bugün negatif sonrası adetin 3.günü kontrole gittim doktor rahim gayet güzel istersen hazırlıklara başlayalım transferi bu ay yapalım dedi yani ağustos başına denk gelicek kan tahlillerini yaptı onlar da güzel çıktı. Çok mu erken oldu bilmiyorum 2 tane 6.gün transfer edilecek kaliteleri pek iyi değil ama bi umut koydurucam olmazsa en baştan opu işleri
Umarım sizin için en güzeli olur, bazen negatif sonrası ikinci deneme daha iyi oluyormuş, demek ki doktorunuz da öyle düşünmüş, iki embebek de sizinle kalır inşallah :)
İnş kızlar bakalım hayırlısı neyse o olsunEkledim tabi guzel haberlerle gel inşallah
Gelir niye gelmesin kullanmaya devam et.
Dene bencede belki de bu kez olacak
Bekliyorum canım 2 de kan sonucum çıkacak ama doktor 12 de çıkmış, nöbetçi doktor gelirse muayene olacağım gelmezse kan sonucum güzel çıkarsa bayramdan sonrasını bekleyeceğim yineTamam canım haber verirsen seviniriminşaallah güzel haberlerle gelirsin
5. Gün embriyosu cift transfer 8 temmuzda yapılmıştı. 18inde test yaoacaktim ama dayanamayip bugun yaotirdim. 9. Gunde sonuc 229 çıktı çok şükürEkledim hamileyim demek nasip olur inşallah
Belirtileriniz nelerdı yazarmısınız acaba benimde transferimin 6 günü şuan hiç bır belirtim yokKan sonucum çıktı 106.30 3.gun embriyosu ve 9.gune göre değerin çok iyi dedi Dr aradım cu.rtesi tekrar vericem 10 gün sonra kese görmeye cagirdi
Tam da şimdi rahat uyumanız, kendinize iyi bakmanız, güzel şeyler düşünmeniz gereken zamanlar, tebrik ederim.5. Gün embriyosu cift transfer 8 temmuzda yapılmıştı. 18inde test yaoacaktim ama dayanamayip bugun yaotirdim. 9. Gunde sonuc 229 çıktı çok şükürinşallah hepimizin degerleri katlanarak artar keseyi ve kalp atışını da sağlıkla duyarız hepimiz ilk denememde pozitif sonuç almıştım ama kimyasal gebelik çıkmıştı. Keseyi görene kadar rahat uyku yok
Sadece 4. 5. Gün hafif kasik batmalarim oldu onun dışında bisey olmadi bendeBelirtileriniz nelerdı yazarmısınız acaba benimde transferimin 6 günü şuan hiç bır belirtim yok
İnşallah canım inşallah sanırım ne kdr gecikirse o kdr sancılı olacak gibi hayırlısı dün hep ağladım bugün daha iyiyim ara vermeyi düşünmüyorum tekrar denicemCanım ben ilaçları bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum doktorum 1 hafta 10gün içinde olursun demişti
Çok teşekkür ederimTam da şimdi rahat uyumanız, kendinize iyi bakmanız, güzel şeyler düşünmeniz gereken zamanlar, tebrik ederim.
Saglikla kucagina al inşallahBugün 2 kanı verdim sonuç 352 olmuş çok şükür
Ağlamak sanırım iyi geliyor ilk gün çok ağlayınca daha kolay kabullendim sonucu inş bundan sonrası hepimiz için hayırlısı olur pesetmek yokİnşallah canım inşallah sanırım ne kdr gecikirse o kdr sancılı olacak gibi hayırlısı dün hep ağladım bugün daha iyiyim ara vermeyi düşünmüyorum tekrar denicem
TebrıklerBugün 2 kanı verdim sonuç 352 olmuş çok şükür
Güncelledim gozun aydin saglikla kucagina al inşallah5. Gün embriyosu cift transfer 8 temmuzda yapılmıştı. 18inde test yaoacaktim ama dayanamayip bugun yaotirdim. 9. Gunde sonuc 229 çıktı çok şükürinşallah hepimizin degerleri katlanarak artar keseyi ve kalp atışını da sağlıkla duyarız hepimiz ilk denememde pozitif sonuç almıştım ama kimyasal gebelik çıkmıştı. Keseyi görene kadar rahat uyku yok
Ne için bu ??Arkadaşlar eczacım bu iğne ucunu önerdi ve gerçekten çok sevdim sizinle de paylaşmak istedim. Çok kolay giriyor hiç acımıyor sanırım digerlerinden daha ince, bulabilirseniz alın kesinlikle
Tamam canım inşallah. Hayırlısı artıkTamam işte simdi güzelce test gününü bekleyeceğiz canm bunlari dusunme şimdi yalan soyleyecek degiller ya. Evine gidince dinlen biraz kendine gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?