Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
remziye_06 omega-3 ile ilgili eklenti için teşekkür ederiz Peki hangi markanın ve kaç mg kullanmak gerek?
Canm ben bunu kullanıyorum. Gunde iki kapsul yemeklerle alinmasi gerektigi yaziliyor. Alacagin ürün de yazar zaten sen al kullan her halükarda faydasini gorursun

Kızlar benim değer 91.5 dan 84.5 düşmüştü 2 gün sonra kan verdim değer 103.5 olmuş artmış
Daha da artar inşallah ne güzel bir haber
Ikimizde negatif sonuc.
Ben su an adet donemindeyim agir geciyo yogun kanama pihtili sekilde negatifin acisini yasayamadan sancilarla uğraşıyorum canm sen nasılsın yoktun hic nerelerdesin

Ikincil infertilite hala infertilitedir. Bir evladi olan anne adaylarina ikinci bebegine kavusamadi diye sanki daha az acisi olmasi gerekirmis gibi davranmak bence ciddi empati yoksunlugu demektir.
Ne guzel soylemissiniz..Bana burdan en azindan bir tane varmis diyenler oluyordu..Cok sukur Allah eksikligini gostermesin.. 2.yi istedim olmuyor iste defalarca denedim..maddi manevi cok kötü oldum..Cektigim krediler gel gitler bunlar bir yana bu 4.negatif iyice içimi acıttı çünkü tam 4 tane opu sonrasinda transfer sansini yakalamistim..

Yarinda devam ederse kadin dogum doktoruma gidip kan degerlerime baktirmam lazm sanirim haklısınız. Fazlasıyla kan kaybettim ve agri yasadim halende yasiyorum.
Dikkat etmek lazm bu süreçte degeler önemli tabi.

X xnobodyx Çok haklısınız, Tüp bebek öncesinde mesela hep anneye folik asit verilir, oysa baba da almalı. Omega 3 de sadece gebelik hazırlığı ya da gebelik için değil, hayat boyu çok kıymetli bir içerik, sağlıklı aile hem anne hem babanın sağlığı ile olur. En son çalışma (Nature Communications Nisan 2021 araştırması) omega 3'ün erken ölüm riskini azalttığını da buldu.

Ne diyim bilemiyorum. Geçmiş olsun canım. Ben kötü bir dönem geçirdim. Bu dondurulma olayından sonra ben mecbur olarak Türkiyede kaldım. Biraz tatil yapayım transfere kadar diyordum biliyorsun. Orada da rahatsızlandım baya. Dün de transfer oldu şu an bir otelde kalıyorum. Yarın dönücem artık. Ama bilmiyorum keyfim yok. Sizleri de duyunca daha da üzüldüm.

Maalesef ki kullanimi pek yaygin değil. Ben de tedavi oncesi arastirip kullanmaya başladım ne kadar onemli olduğunu anlayip.

Hayir üzülmek yok Transfer olmussun sakın stres yapma. Test gunun ne zaman ? Kac embriyo ?

Hayir üzülmek yok Transfer olmussun sakın stres yapma. Test gunun ne zaman ? Kac embriyo ?
27 si dediler. 2 tane çözmüşler ikisini de transfer ettiler. Şansı artırmak içinmiş. Benim de canım sıkıldı acaba kalitesi iyi değildi de embriyoların , ondan mı iki tane transfer ettiler diye.

Hiçbi ağrım yok var ama çok deil anlamadım hiç adet olacak gibi deilim ilginç çok ağrılı olmasın da
Ilac dozuna da bağlı dün bıraktın belki de gelir bugün yarin sumdi buni düşünüp stres yapman da geciktirir kafani rahat birak

27 si dediler. 2 tane çözmüşler ikisini de transfer ettiler. Şansı artırmak içinmiş. Benim de canım sıkıldı acaba kalitesi iyi değildi de embriyoların , ondan mı iki tane transfer ettiler diye.
Embriyo transferinde gostermediler mi embriyolarini ? Kalite durumunu gostermediler mi ? Orda işleyiş nasil ki

Embriyo transferinde gostermediler mi embriyolarini ? Kalite durumunu gostermediler mi ? Orda işleyiş nasil ki
Embriyolog geldi 2 tane ve sorunsuz çözüldü dedi. Orta kaliteymiş. Transfer sırasında izledim zaten ikisinin de verilişini ve transfer çok başarılı geçti dediler. Burdan sonrası şans bölümü dediler.

Tamam işte simdi güzelce test gününü bekleyeceğiz canm bunlari dusunme şimdi yalan soyleyecek degiller ya. Evine gidince dinlen biraz kendine gelirsin

Teşekkür ederim kızlar. Bende kullanıyorum omega-3 ama her gün alıyorum dersem yalan olur opu olmadan 2 ay önce başladım opu sonrası bıraktım demek ki bırakmamak gerekiyormuş. Kullandığım bu bilmiyorum yeterli gelir mi

Eklentiler

• 4D4F72A5-2638-4C8E-BF47-C7B73AB7ED12.png
    449,4 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…