Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 7 temmuzda oldum transferimi sizinde mi 3.gün embriyosuydu kan sonucunuzu da yazar mısınız ona göre bende yaptırayım
Bende 6 temmuzda 3. Gün embriyosu trnasferi oldum 9.gun test yaptım baya çıktı kan verdim hemen 106 .30 cikti bugun 11 günümüz tekrar kan verdim geldim şimdi

Bende 6 temmuzda 3. Gün embriyosu trnasferi oldum 9.gun test yaptım baya çıktı kan verdim hemen 106 .30 cikti bugun 11 günümüz tekrar kan verdim geldim şimdi
Aaa ne güzel hayırlı olsun, inşallah bana da nasip olur bende vereyim o zaman bugün inşallah olumlu olur

Merhaba kalp atışlarını duyabildinizmi azda olsa

Teşekkür ederim hakkimizda hayirlisi olsun her daim...
Aşırı kanama ve pihti normal mi sizce ?
Sabretsen ? Lütfen kan gunune kadar bekle kana karismadan beta idrarda görünmez canini sıkma bunun icin birde .

Kızlar ben ilaçları dün bıraktım ama kanamam olmadı ne zaman başlıyor hiçbi belirtim de yok nasıl olacak
Ben ilac kullandigim halde kanamam vardi birakinca tam söküldü. Bi doktorunla gorus istersen

Cok deger verdigim iki hocanin canan karatay ve rahmetlik Ahmet Aydin'in kitabindan bir kisa bolumu suraya koyayim Omega 3 konusunda herkese bir soru isareti birakmis olayim.
Not: alintiyi ekleyemiyorum hemen ekleyecegim.
Kesinlikle cok doğru omeg-3 kapsul kullanıyorum her gün. Keske butun kadinlar kullansa eslerinide icirse.
Hayirlisi ile guzel haberlerle gelin inşallah kan testi yapinca bize de haber verin
Maalesef burdada böyle almanyadayim bende axile hastaneye bu nedenle gidilemiyor gitsen dahi en az 5 saat bekliyorsun.
Sağlıkla tutunsun annesine

remziye_06 omega-3 ile ilgili eklenti için teşekkür ederiz Peki hangi markanın ve kaç mg kullanmak gerek?
Öncelikle en güzelini hekiminiz bilir diyeyim ama uluslararası sağlık örgütlerince kabul edilen bazı ölçülerden de bahsedeyim burada. (İzinde olunca aile de parmağımı kıpırdatmama izin vermeyince tüm gün makale yazıp araştırma yapar oldum. Ne olacak benim halim.) Unutmayalım ki Balık Yağı içeriklerinin konsantrasyon, oksidasyon,kimyasal atıklar ve ağır metaller konusunda temiz olduğuna garanti verebilecek tek uluslararası kurum IFOS'tur üzerinde üzerinde sadece tarım bakanlığı, FDA onayı olan ürünlere şüpheyle yaklaşmak gerekir. Türkiye'de takviye denetimi yok denecek kadar az ne yazık ki...
Nasıl ki her balık yenmiyor, her balık yağı ya da her omega 3 tableti de yutulmamalı.

Peki sağlıklı bir anne adayı günde ne kadar omega 3 almalı, omega 3'ün iki kıymetli bileşiği var EPA ve DHA, bundan 2000mg içermeli toplam. Piyasada IFOS standardına üreten bir kaç güzel Türk markası var, azıcık bakıp bulabilirsiniz. 1 tabletinde 1000 yani toplamda 2 tablette 2000MG yani 2gr çok altındaki içerikler para tuzağıdır. Çok sevgilerle.

Son düzenleme:
Rahim duvarınızın kalınlaşmış olması oranında kanama tabii ki aşırı, pıhtı da ancak bu aşamada tek korkum kan değerlerinizin ve tansiyonunuzun etkilenmesi olur. Böyle aşırı kanama sonrasında benim hemoglobin değerim öyle düştü ki kan bileşiklerini serum olarak verdiler. Doktor randevunuzda belirtseniz de bir hemoglobin, ferritin, transferrin saturasyonu baksalar mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…