- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
Her seyden endişe duyuyorum ben dayanamıyorum diyorum onlar nasıl dayansınTelaşını yesinler gunesten ne olacak ki kuzu
Ne desek bos su an içindeki o yangini biliyorum... Rabbim sabir versin ağla içine atma atmaki toparlanabilesin biz hep yanındayız ayni yaraya sahibiz anlariz seni❤
Ah evet bu redbull u dün okumuştum bi yerde hatta buraya da attım çok şaşırmıştımSevgili arkadaslarim, forumda takip ettigim kadariyla bilhassa transfer sonrasi hep belirti arayan, cok evhamli arkadaslar var, sakin olmak daha iyi olmaz mi?
Tabi ki temiz yiyecegiz, katkidan uzak duracagiz, sigara-kahve-cay-adacayi, fazla şeker gibi seylerden uzak duracagiz. Eger doktorunuzun bilhassa belirttigi bir gida var ise bilelim, ama siz de google ya da forumlardan okuduysaniz abartmayalim. Yok vucuduna su degmeyecek yok corbaya konmus azicik nane (1 kaseye cay kasiginin ucu gelmez) vb. diye. Kimyada bir tepkimenin meydana gelebilmesi icin bir eşik vardir, bu tolerans icerisinde kaldiginiz muddetce sorun olmaz, olasi zararlar bunye tarafindan yok edilir, kafanizi takmayin bence.
Hatta bazen mecbur oldugumuz durumda- mesela benim gibi bakacak kimseniz yoktur- ufak ufak iş gormekten, masabasi bir iste calisiyor olmaktan zarar gelmez. Biz sebat ettik, nasipse pozitif olur insallah.
OHSS teshisi konarak karni şisen birine doktorlar redbull veriyorlar, normalde biri hamileye ic dese "deli misin" deriz degil mi?? Ilaclarin icinde de yazdigi uzere hekiminiz fayda-zarar dengesini gozeterek dogru tedaviyi uyguluyordur, kimse bunu sorgulamiyor ama şahsim adına Remziye hanimin gidisine oldukca uzuldum, kurdugu cumlelerdeki ozenini fark etmemek elde degildi, umarim geri doner ve kendisi icin hersey guzel sonuclanir.
İlk 43 tü bugün düşmüş 10 a doktorum ilaçları bırak dediilk yüksekti düşmüş yanlış aklımda kalmadıysa canım
Yaaaa canım nasıl sevimdim anlatamamMerhaba arkadaslarr ben bugün doktora gittim proluton ignesi kullaniyorum onu vurdurmaya kan testimden bu yana tam 6 gün olddu doktora dedim lütfen US dan bakalim belki bisey görülür diye oda tabi dedii hayir daha cook erkenn simdi bisey görülmezse cok üzülürsün dedim en azindan bos kesemi deniliyor o görülür onu görsem bilee bana yeter dedimmsonra sagolsun kirmadi beni yaptii .. sonuc ikiz ama bebisler görünmedi yani söyle söyliyim göstermekde istemwdi sanki hizli hizli baktii benim gibi us yapip sadece bos kese gören oldumu ? Yani normalmi
Daha fazla çıkacaktır öyle oluyor çünkü o süreçte büyüyen Adanalı mısırız evet ya bende çıktım dışarı pişman oldum yanıyor Adana suan cok sıcak ya kabus gibi8 yumurta gördü doktor bugün daha küçük olanlarda var tabi iki tanesi 18mm , 17mm, 2 de 14 mm vardı aklımda kalan mm şer bunlar adananın sıcağı fena çarptıiyi mi size 3 gün daha 300ml vurucam dozu
Canım çok üzüldümİlk 43 tü bugün düşmüş 10 a doktorum ilaçları bırak dedi
Sakin olman lazm biliyosun dimiHer seyden endişe duyuyorum ben dayanamıyorum diyorum onlar nasıl dayansınşuraya aşırı heyecanlı bir anne adayı bırakıyorum
Cok haklisiniz agziniza sağlıkSevgili arkadaslarim, forumda takip ettigim kadariyla bilhassa transfer sonrasi hep belirti arayan, cok evhamli arkadaslar var, sakin olmak daha iyi olmaz mi?
Tabi ki temiz yiyecegiz, katkidan uzak duracagiz, sigara-kahve-cay-adacayi, fazla şeker gibi seylerden uzak duracagiz. Eger doktorunuzun bilhassa belirttigi bir gida var ise bilelim, ama siz de google ya da forumlardan okuduysaniz abartmayalim. Yok vucuduna su degmeyecek yok corbaya konmus azicik nane (1 kaseye cay kasiginin ucu gelmez) vb. diye. Kimyada bir tepkimenin meydana gelebilmesi icin bir eşik vardir, bu tolerans icerisinde kaldiginiz muddetce sorun olmaz, olasi zararlar bunye tarafindan yok edilir, kafanizi takmayin bence.
Hatta bazen mecbur oldugumuz durumda- mesela benim gibi bakacak kimseniz yoktur- ufak ufak iş gormekten, masabasi bir iste calisiyor olmaktan zarar gelmez. Biz sebat ettik, nasipse pozitif olur insallah.
OHSS teshisi konarak karni şisen birine doktorlar redbull veriyorlar, normalde biri hamileye ic dese "deli misin" deriz degil mi?? Ilaclarin icinde de yazdigi uzere hekiminiz fayda-zarar dengesini gozeterek dogru tedaviyi uyguluyordur, kimse bunu sorgulamiyor ama şahsim adına Remziye hanimin gidisine oldukca uzuldum, kurdugu cumlelerdeki ozenini fark etmemek elde degildi, umarim geri doner ve kendisi icin hersey guzel sonuclanir.
Buyur merak etmeyin8 yumurta gördü doktor bugün daha küçük olanlarda var tabi iki tanesi 18mm , 17mm, 2 de 14 mm vardı aklımda kalan mm şer bunlar adananın sıcağı fena çarptıiyi mi size 3 gün daha 300ml vurucam dozu
Siginacagin bir yavrun varmis bak çok şükürCanımmmm çok teşekkür ederim güzel kalbin için ağladım ama toparlıcam bi yavrum var zaten aynı duyguları yaşıyoruz seninle kalbimiz aynı hislerde geçicek ama doktorumla konuştum iyi geldi konuşmak sen tekrar ne zaman deniceksin
Cok tsk ederim bende cok mutluu oldummmYaaaa canım nasıl sevimdim anlatamamAllahım nasıl tatlılar daha çok erken bu sebeple boş olması çok normal. Tebrik ederim
Yok canım Osmaniyeliyim tedavi Adana’ya gidiyorum sabah iyiydi ama klinikten bir çıktım ay yanıyor heryer eve geldim şimdi başım fena ağrıyorDaha fazla çıkacaktır öyle oluyor çünkü o süreçte büyüyen Adanalı mısırız evet ya bende çıktım dışarı pişman oldum yanıyor Adana suan cok sıcak ya kabus gibi
Aminnnnn aminnnnnCok tsk ederim bende cok mutluu oldummmallahim isteYen herkese nasip etsin insallah ..
Allah sabir versin kardesim, pozitif olduguna hep birlikte cok sevindik, degerin dusmesine de ayni nispette uzulduk. InsAllah bir sonraki denemenizde nasip olurİlk 43 tü bugün düşmüş 10 a doktorum ilaçları bırak dedi
canım ben de transfer olamadım biliyorsun aynı gün opu olmuştuk, benim de aynı oldu bir hafta erken geldi, normalde bir gün yoğun toplam beş gün olur, bu defa üç gün aşırı yoğun ve su an yedinci gün, hala leke şeklinde devam ediyor. bi ara endişelendim ama lekeye dönünce normaldir bişey olmaz dedim ama kimseye sormadım bilemiyorum.Hamile olan arkadaşlar rabbim saglikla hayirlisi ile kucaginiza versin inşallah ❤ tek tek etiketleyemedim cok ağır bir adet dönemi geçiriyorum maalesef negatif kan değerim de sıfırdı. 3 gündür cok ağır sancilar cekiyorum bu normal mi negatif görenler ilk adetininiz boyle mi gecti ??
Tedaviye baslayanlara da bol şans diliyorum
Benim gibi negatifi görenlere de sabir ve güç diliyorum umarim ustesinden geliriz umudumuzu tazeler yeniden bu yola koyuluruz
Canım aslında başından beri topiği takip ediyorum.Ben Mayıs ayında bir negatif aldım.Sonra yumurta toplamalar başladı.Ben her ay anca 1 yumurta yapabiliyorum.Pazartesi günü opu olmuştum fakat döllenme olmadı.Bakalım bayram sırasında bir opu daha olacağım.Eğer 2 tane olursa taze transfer yapar.Olmazsa daha önceden 1 donmuş embriyom var ve bu seferkiyle belki birlikte koyar.Daha tam belli değil benim durumlar.Benim 3. denemem olacak aslında.İlki tuttu ama kalp atışı olmadığı için 9. hafta kürtaj yaptılar.İkincisi tutmadı.Şimdi bir kere daha deneyeceğiz.Rabbim bu yolda oyalanan tüm kardeşlerime yardım etsin.İnşallah canmsen ne durumdasin daha once topikte varmiydin
Allah sabir versin kardesim, pozitif olduguna hep birlikte cok sevindik, degerin dusmesine de ayni nispette uzulduk. InsAllah bir sonraki denemenizde nasip olur
Sakin olman lazm biliyosun dimi
Cok haklisiniz agziniza sağlıkremziye_06 hanim gercekten bilgili bir insan herkese yardimci oluyordu bence bizi birakmaz bani kalkınca gelir.
Buyur merak etmeyin
Siginacagin bir yavrun varmis bak çok şükürtoparlayacagiz inşallah eylülde dusunuyoruz canm
benim de ancak o zaman olur sanırım canım. Taşınma durumum var, taşınıp sakin kafayla başlarımTürkiyeye gidicez inşallah. 9 Agustosda obur adetim o zaman da turkkyede olcam bi sonrakine kaliyo yani Eylül ayi düşünüyoruzsen ne zaman istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?