• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım hala belirti arıyorum ema yok bugun 4.gün sabah uyandım o kadar hafiftim ki sanki transfer olmamış gibi şu iğne yerleri agrıyor sadece üzüldüm ve ağladım 😢😢
Canım bu süreçte zor biliyorum ama belirti aramamaya çalış, kendini dinleme çünkü herkeste aynı belirtiler olacak diye bir şey yok. Benim yüzde yüz hamileyim sandığım zamanlar bile oldu. Hastaneye bebişimle konuşa konuşa gitmiştim bide🤣🤣 halbuki hep iğnelerin ilaçların etkisiymiş sonra öğreniyor insan. Belki sessiz sedasız gelecektir burdayım annecim diyecektir. İnşallah mübarek cuma yüzü suyu hürmetine Rabbim kimsenin emeğini geri çevirmesin. Senin Şuan çok çok keyifli olman lazım😍 stres yasak🥰

Aminnnnn insallah canımsın yaaaa Rabbim seni evladına kavuştursun insallah hamilesin ve burda bize moral veriyorsun bebegin cok şanslı 🍀 çünkü Harika bir annesi olacağına inanıyorum teşekkür ediyorum ben daha önce hiç gebelik geçirmedim her zaman adeti bekledim hep negatif oldu hep bir belirti aradım yumurtlamandan sonraları hiçbir zaman olmadı ondan bunda da olmayınca tabi erken cok haklısnız sabırla bekleyip dua etmeliyim şuan 🥰🙈🙈🙈🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Canım benim senin o güzel kalbinden öperim bu kadar tatlı insana allahim ins en güzel şekilde anneliği nasip eder 🤲🏻🥰 bende tecrübesizim bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum bende hiç hamile kalmadım ama allahima çok şükür nasip etti ins kucağıma almayı nasip eder🤲🏻🧿 bu kadar güzel kalbi olana ben inanıyorum Rabbım nasip edecek çifte bayramını yaşayacaksın ins 🤲🏻 bide allahim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın her zaman duamdasiniz 🥰💚

Canım benim senin o güzel kalbinden öperim bu kadar tatlı insana allahim ins en güzel şekilde anneliği nasip eder 🤲🏻🥰 bende tecrübesizim bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum bende hiç hamile kalmadım ama allahima çok şükür nasip etti ins kucağıma almayı nasip eder🤲🏻🧿 bu kadar güzel kalbi olana ben inanıyorum Rabbım nasip edecek çifte bayramını yaşayacaksın ins 🤲🏻 bide allahim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın her zaman duamdasiniz 🥰💚
Amin kuzum ne güzel dualar Rabbim bu kadar insanı bir araya getiriyorsa bir sebebi vardır, kimin duası kime geçer belli olmaz, Allah razı olsun, Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin, Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin, Rabbim evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻 🤲🏻 🤲🏻

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Ecmel-vera Ecmel-vera hanımlar ben transfer sonrası yarım saat yolculukla arkadasa gectım ıkı uc saat oturdum sonra 3 saatlık yola cıktım dogru muydu bılmem ama dr um sıkıntı gormemıstı nasipse transfer zamanınızda dr unuza sorarsanız embrıyo kalıtesıne gore vs belkı degısebılır durum birde bence asıl onemlı gıdecegınız yolların durumunun nasıl oldugu bu lar benı yaptıgım ve dusuncelerım doğru karar her zaman kendınızdedir 🥰

Amin kuzum ne güzel dualar Rabbim bu kadar insanı bir araya getiriyorsa bir sebebi vardır, kimin duası kime geçer belli olmaz, Allah razı olsun, Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin, Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin, Rabbim evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻 🤲🏻 🤲🏻
Bizi bizden başkası anlamaz çünkü kuzum bir evlat hasreti için ben maddiyati geçtim (gerçi kolay geçilmiyor ondan😑) maneviyatımiz zor sürecimiz zor en azından bunları bildigimden tüm annelere nasip etsindir duam o sevinci o mutluluğu hepimize nasip etsin allahim 🤲🏻 ayrıca o güzel dileklerin için teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun hayirlisiyla hepsi sanada nasip olsun inş 🥰🤲🏻

Kızlar siz transfer olduktan sonra hemen yolculuk yaptınız mı?
İlk denemem de 2-3 gün sonra çıktık yola doktorum cikabilirsin demişti olumsuz sonuclanadi.İkinci denemem de 6 gün sonra çıktık yine olumsuz sonuçlandı.Bu sefer test yapana kadar çıkmayı düşünmüyorum en azından acaba yolculuk yaptım diye mi olmadı dememek için bekleyecegim

Bende onu merak ediyordum canım ama 1-2 saatten fazla sürecekse yolculuk çıkma demişti arkadaşlar
Senin transfer oldu mu canım? Ben dün transfer oldum 1 saat hastanede dinlendikten sonra yola çıktım Muş'tan Diyarbakıra gidecektim baktım fazla sarsılıyorum hemen bi otele gittik kaldık gece sabah yola çıktık

Cok duygulandırdın beni İnan sende melek kalplisin bütün anne adaylarının ve senin kalbinden de ben öpüyorum 😘😘 nasıl güzel yüce bir duygu annelik sen insallah sağlıkla sıhatle yavrunu kucağına al canım benim güzel duan dileklerin icin sonsuz teşekkür ediyorum bizler aynı yolun yolcusuyuz ne bir eksik ne bir fazla annelik duygusu suan baskın gelen Rabbim evlat hasretiyle yanan yüreklerimize tez vakitte mutlu haberi almayı ve müjdelemeyi nasip etsin insallah kuzum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰🥰♥️♥️♥️

Dün gece cok sevimsiz tartışmalar yaşanmış çok üzüldüm 🤦🏻‍♀️
Bibririnizle sorununuz varsa özelden konuşun burasi tartışmak için açılmış bir topik değil. Dertleşmek, bilgi alışverişi yapmak, heyecanimizi paylaşmak için açılmış bir topik.

Burda kaos yaratmak kime neyi sağlayacak?? Zaten hepimiz gerginiz ilaçlar hormonlar vs bunaltiyor.
Kimi pozitif kimi negatifi görüyor anlayış gerekirken...

LadyNurr LadyNurr evet burda herkes tecrübelerini yazabilir doktor olmaya gerek yok. Burda hızını alamayıp ana sayfada laf sokmak asıl çocukça olan hic kusura bakma. Benimle de tartışmaya girdin ama alttan aldim kapattim konuyu. Burda rahatsiz oluyorsan başka topik açabilirsin seni tutan yok. 🤷🏼‍♀️

remziye_06 remziye_06 Bu topikteki hemen hemen herkese önerilerde bulundun tecrübelerini aktardın burda herkes memnun senden topikten uzaklaşmana gerek yok biz senden rahatsiz değiliz.
Tecrübelerini bildiklerini anlattığın için teşekkür ederiz topik sana her daim açık.

İlk denemem de 2-3 gün sonra çıktık yola doktorum cikabilirsin demişti olumsuz sonuclanadi.İkinci denemem de 6 gün sonra çıktık yine olumsuz sonuçlandı.Bu sefer test yapana kadar çıkmayı düşünmüyorum en azından acaba yolculuk yaptım diye mi olmadı dememek için bekleyecegim
Bence yolculukla bi alakası yoktur ya negatifin öyle olsa doktor neden sıkıntı yok yolculuk yapmakta desin ki

Cok duygulandırdın beni İnan sende melek kalplisin bütün anne adaylarının ve senin kalbinden de ben öpüyorum 😘😘 nasıl güzel yüce bir duygu annelik sen insallah sağlıkla sıhatle yavrunu kucağına al canım benim güzel duan dileklerin icin sonsuz teşekkür ediyorum bizler aynı yolun yolcusuyuz ne bir eksik ne bir fazla annelik duygusu suan baskın gelen Rabbim evlat hasretiyle yanan yüreklerimize tez vakitte mutlu haberi almayı ve müjdelemeyi nasip etsin insallah kuzum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰🥰♥️♥️♥️
Canım benim allahim bin kere razı olsun senden 💚 Rabbım gönlünden gecen ağzından dökülen tüm bu güzel sözlerin hepsinin en güzelini hayirlisiyla sana versin tabi tüm isteyenlere 🤲🏻🥰🥰 bunların hepsi ins geçecek hasretle bekledigimiz evlatlarımıza kavuşacağız ins canım benim hayirlisiyla guzelikle kolaylıkla allahim nasip etsin inş 🤲🏻🤲🏻🥰🥰💚💚

Son düzenleme:
Hamile olan arkadaşlar rabbim saglikla hayirlisi ile kucaginiza versin inşallah ❤ tek tek etiketleyemedim cok ağır bir adet dönemi geçiriyorum maalesef negatif kan değerim de sıfırdı. 3 gündür cok ağır sancilar cekiyorum bu normal mi negatif görenler ilk adetininiz boyle mi gecti ??

Tedaviye baslayanlara da bol şans diliyorum 💚

Benim gibi negatifi görenlere de sabir ve güç diliyorum umarim ustesinden geliriz umudumuzu tazeler yeniden bu yola koyuluruz 🤲🏼

Canım bu süreçte zor biliyorum ama belirti aramamaya çalış, kendini dinleme çünkü herkeste aynı belirtiler olacak diye bir şey yok. Benim yüzde yüz hamileyim sandığım zamanlar bile oldu. Hastaneye bebişimle konuşa konuşa gitmiştim bide🤣🤣 halbuki hep iğnelerin ilaçların etkisiymiş sonra öğreniyor insan. Belki sessiz sedasız gelecektir burdayım annecim diyecektir. İnşallah mübarek cuma yüzü suyu hürmetine Rabbim kimsenin emeğini geri çevirmesin. Senin Şuan çok çok keyifli olman lazım😍 stres yasak🥰
Allah rası olsun yaaaa güzel yüreğin icin cok cok teşekkür ediyorum insallah dediğiniz gibi olur 🥰🥰🤲🏻🤲🏻

Back