Taze transfer değilse var gibi hayırlıolsun .taze ise çatlatma iğnesi etkisi geçmemiştir hemüz 9 cu gündeHayirli gunler hepinizide 2 tane 3. Gün embriyosu transferimizin bugün tarnsfee gününü saymazsak 9. Gün test yaptım bakarmisiniz
Benim de bugün 3,gun kuzum sizin tam 3.gun mu başladı yoksa 3 gun gittikten sonra mı iğnemi vurdum sabahEvet canım kesinlikle değişiyor, bende 3. Günden itibaren kasık ve alt karın ağrısı oldu belirgin şekilde, 9. Gün akşamı da pembe lekelenmem oldu. 10. Gün devam edince doktor kan vermemi istemişti, o şekilde pozitifi gördüm canım
Tesekkur ederim sadece 4. 5 gunler batmalar oldu ayakta duruncaHayırlı olsun kuzum sağlıkla kucağına al insallah belirtiniz oldu mu oldıysa neler ve be zaman başladı acaba
Taze transfer ama catlatma iğnesini üzerinde 15 gün gecti 1 temmuzda yaptim ignemiTaze transfer değilse var gibi hayırlıolsun .taze ise çatlatma iğnesi etkisi geçmemiştir hemüz 9 cu günde
Benimde 3. Gün bugün idrar tesetim pozitif çıktı kan verdimTransferim gerçekleşti kızlar 3.gün embriyosu taze transfer oldu 5.gün embriyosu istiyordum ama nasip. Var mı burda 3.gün embriyosu olup da pozitif sonuç alan?
İğne etkisi değil canım o çoktan geçmiştir öyle olsa bende bufüb iğne yaptım test tarihime 6 7 gün var pyle olsa doktor test tarihini daha geç verirdiTaze transfer ama catlatma iğnesini üzerinde 15 gün gecti 1 temmuzda yaptim ignemi
Kan sulandirici..pihtilasma sorunu varsa diye veriliyorOksapar ilacı ne işe yarıyor kızlar?
Yakiyor canim biraz ama onlar ne ki ben oksaparla öğrendim yakan ilac neymiş onlar ne ki ohooo bir oksapar oluyirum salya sümük ağlaya aglayaKızlar az önce çatlama önleyen iğneyi yaptım cetrotide.. canım çok yandı ya bide baya uğraştım şırıngaya çekmek için ve bi seferde hepsini çekmedi. Ayy ben mi yanlış yaptım acaba
İnşallah canım hepmiz güzel haberler alırızİğne etkisi değil canım o çoktan geçmiştir öyle olsa bende bufüb iğne yaptım test tarihime 6 7 gün var pyle olsa doktor test tarihini daha geç verirdi
Yaa ne güzel haber Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah. İnşaAllah benim de pozitif olur. Taze transfer miydi sizin?Benimde 3. Gün bugün idrar tesetim pozitif çıktı kan verdim
Kendiniz yapacaksanız cok yavaş yapmanızı öneririmOksapar ilacı ne işe yarıyor kızlar?
Insallah canım inşallah evet taze transferdi hepimiz güzel haberler alırız inşallahYaa ne güzel haber Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah. İnşaAllah benim de pozitif olur. Taze transfer miydi sizin?
İse yaradı mı kuzumİçtim çeyrek ölçü insallah işe yarar kuzum ya mahvoldum basa bela ya cidden bu yüzden günlerim kötü geçiyor
Ozaman kesin var . Bana çok umut oluyor 3 gün embriyolarının tutması . Bizdede 3 gün taze olacak .Taze transfer ama catlatma iğnesini üzerinde 15 gün gecti 1 temmuzda yaptim ignemi
Aynen suan göbeğine dokunamıyorum bileYakiyor canim biraz ama onlar ne ki ben oksaparla öğrendim yakan ilac neymiş onlar ne ki ohooo bir oksapar oluyirum salya sümük ağlaya aglaya
Ozaman kesin var . Bana çok umut oluyor 3 gün embriyolarının tutması . Bizdede 3 gün taze olacak .
Evet çok şükür yaradı kuzum ıkınmaktansa içmek mantıklı geldi bu şekilde daha cok zarar verir diye düşündümİse yaradı mı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?