• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asla sıcak su değmesin vücuduna kabak çekirdeği ye ananas soru işaretidir kiminde düşük sebebi kiminde tutunmaya yardimci olmjs asla kabiz olma bol kayisi ye cabjn avakado ye cunku ben araştırdım avakado be çekirdeği anne ve karnındaki bebegini temsil ediyormus tutunmasina yardımcı onun dışında zaten bol bol yat süpürge falan acma esin falan yapsın prensesler gibi yat anı hareketler etme korku heyecan olmasın ilaçların için alarm kur vücut saatin ilaca alışsın özellikle en onemliler kan sulandirici ve progestan
Teşekkürler bilgiler için ♥️

Araştırılacak hastalığı göre değişiyordur belki ama benim bildiğim biyopsi olması için zaten 5. Güne gelmesi gerekiyor.Benim 3. Denemem bu doktorum o şekilde soylemisti.Diger sefer ısrar etmiştik erken çıksın diye öne aldirdik o zaman bile 10 gün sürmüştü
İki yer arasinda bu kadar fark olması şaşırtıcı bugün aradılar 3 tanesi dollenebilmis 5 gun beklenecekmiş sağlam kalırlarsa biyopsi alınıp genetiğe gidecekmiş malum genetikten de hasta olarak dönme ihtimalleri var elde ne kalırsa keşke daha çok olabilseydi ihtimal artardi😔 zaten genetige gittiği için maddi olarak zorluyor tutmazsa bir daha denemesi zor

Hayirli olsun canım. Oksapar kan sulandırıcı,pıhtılaşma olmasın diye önlem amaçlı veriyor. Kaç tane transfer ettiler,kaç yumurtan kaldı canım
Teşekkür ederim canım. 1 tane transfer ettiler 3.gün embriyosu geriye 5 embriyo kaldı

Teşekkür ederim canım. 1 tane transfer ettiler 3.gün embriyosu geriye 5 embriyo kaldı
Çok iyi canım. Yasin genç sanırım,1 tane transfer etmişler. Muhtemelen yine de riske atmamak için 3. Gün transfer yapmışlar,kalanları da 1 tane de kalsa 2 tane de kalsa 5. Gün dondurmak içindir. Sonuçta bekleseler ve kalmasa 5. Güne elin boş çıkardın

Yarım yiyorum ama bundan sonra tüm yerim sen evden henüz hiç çıkmadın dimi kuzum benim progestan bitti çıkıp almam gerek sağlık ocağı yazar mı acaba reçeteli reçetesiz fiyat farkı cok mudur
Arkadaşım progestan, estrofem,ecopirin, oksapar,prednol bunları sağlık ocağ, devlet hastanesindeki kadın doğum ve aile hekimi yazıyı bu ilaçları.En azından ben yazdirabildim bazı doktorlar yazmiyormus o yüzden sen şansını dene istersen.Zaten baya masraflı bir süreç o yüzden yazdirabildigim kadarını yazdırip alıyorum 🙂

Back