• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirli gunler hepinizide 2 tane 3. Gün embriyosu transferimizin bugün tarnsfee gününü saymazsak 9. Gün test yaptım bakarmisiniz
Taze transfer değilse var gibi hayırlıolsun .taze ise çatlatma iğnesi etkisi geçmemiştir hemüz 9 cu günde

Son düzenleme:
Evet canım kesinlikle değişiyor, bende 3. Günden itibaren kasık ve alt karın ağrısı oldu belirgin şekilde, 9. Gün akşamı da pembe lekelenmem oldu. 10. Gün devam edince doktor kan vermemi istemişti, o şekilde pozitifi gördüm canım
Benim de bugün 3,gun kuzum sizin tam 3.gun mu başladı yoksa 3 gun gittikten sonra mı iğnemi vurdum sabah

Kızlar az önce çatlama önleyen iğneyi yaptım cetrotide.. canım çok yandı ya bide baya uğraştım şırıngaya çekmek için ve bi seferde hepsini çekmedi. Ayy ben mi yanlış yaptım acaba 😑
Yakiyor canim biraz ama onlar ne ki ben oksaparla öğrendim yakan ilac neymiş onlar ne ki ohooo bir oksapar oluyirum salya sümük ağlaya aglaya

Back