• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cuma gününü beklemekten başka çarem yok sanırım artış varsa umudum yeniden bağlanırım inşallah yavaş artışta olabiliyormuş kanama başlıyor dediniz ya hemen mi yoksa ilaçları bırakınca mı
Sonucum negatif ilaclar engel oluyor..adet tarihini 3 gun gectigi halde olmamistim..dun ilaclari biraktim..olurum birkac gune..

Cuma gününü beklemekten başka çarem yok sanırım artış varsa umudum yeniden bağlanırım inşallah yavaş artışta olabiliyormuş kanama başlıyor dediniz ya hemen mi yoksa ilaçları bırakınca mı
Canim ben hissetmiştim cunku idrar testlerim siliklesmisti:( kan da bunu doğruladı.. kanda kimyasalı gorunce ben ilaclari bırakmıştım 1 hafta icinde de basladi adetim..

Günaydın arkadaşlar bir şey soracağım bugün gonapeptyl iğne olacağım istediğin saat yap dediler bende sabah 10 da yapmayı düşündüm erken yapsam diye sizler be zaman yaptınız tek kullanımlık olarak tek doz verildi 3.gunüm bugün
Bana opudan önce sadece verdiler 3 iğne saat 00.40 vurdum saati çok önemli yani36 saat arası olması lazım

Seninle aynı gun olmuş transferimiz bende de hiç bir belirti yok be kasık ne göğüs ne bel hiçbiri yok sadece iğneden dolayı karnıma dokunamıyorum oksapar yapıyor sanırım yumru yumru oldu ben test yapmadım 8.gun yapmayı düşünüyorum ama belirti olması iyi mi kötü mü anlamadım bende sabırsızlanıyorum
Oksapari kolunuzdan yapsın eşiniz. Ben koldan yaptiriyirum, göbek bende de hassasiyet gösteriyordu.

Günaydın arkadaşlar bir şey soracağım bugün gonapeptyl iğne olacağım istediğin saat yap dediler bende sabah 10 da yapmayı düşündüm erken yapsam diye sizler be zaman yaptınız tek kullanımlık olarak tek doz verildi 3.gunüm bugün
Merhaba canım,
Seninkisi taze transfer miydi ben transferden sonra iğne olmamıştım dondurulmuştu benimkisi o yüzden soruyorum

çok teşekkürler kızlar. başka hcg değeri bekleyen kim var şimdi? muhtemelen bebeklerimiz aynı zamanlarda doğacak :)
Benden sadece iki kere kan testi istediler, artış güzel olunca daha da istemediler canım. Evet bu topikte arkadaşlarımızla dogumlarimiz bir aksilik olmazsa aynı zamanlara denk gelecek 🥰 Allah o günleri görmeyi nasip etsin 🙏🙈
Sen ne zaman test yaptırmayı düşünüyorsun ?

Hayirli gunler hepinizide 2 tane 3. Gün embriyosu transferimizin bugün tarnsfee gününü saymazsak 9. Gün test yaptım bakarmisiniz

Eklentiler

• 20210715_100633.jpg
    20210715_100633.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 47
Tüp bebek yaptırdığım merkez aradı tebrik ederiz hamilesiniz dedi ama doktor hiç de öyle konuşmayınca dedimki ama öyle konuşmadı doktorum dedim her ihtimali tabiki sizinle paylaşacak şuan gebesiniz 2gün sonra değeriniz artması yeterli dedi bu arada bu belirtilerim bel ağrısı kasık minik minik batmalar artması anlamını mı taşıyo yoksa dış gebelik gerçekleştiğinde de aynı belirtiler oluyo mu
Siz simdi lutfen dis gebelik ihtimalini filan dusunmeyin, kendinizi boyle uzmeyin, adim adim bakin. Aslinda tup bebekde embriyo doktor tarafindan yerlestirildigi icin dis gebelik ihtimali azaliyor. Kendinize iyi seyler telkin edin.

Siz simdi lutfen dis gebelik ihtimalini filan dusunmeyin, kendinizi boyle uzmeyin, adim adim bakin. Aslinda tup bebekde embriyo doktor tarafindan yerlestirildigi icin dis gebelik ihtimali azaliyor. Kendinize iyi seyler telkin edin.

Bunu ilk defa duyuyorum bu söylediğiniz çok iyi geldi şuan için önemli olan tek şey değerin ikiye katlanması ve beklemek inşallah değerlerim artar yarın sabah tekrar teste gidicem bakalım hayırlısı Allahtan

Canim ben hissetmiştim cunku idrar testlerim siliklesmisti:KK43: kan da bunu doğruladı.. kanda kimyasalı gorunce ben ilaclari bırakmıştım 1 hafta icinde de basladi adetim..

Hakkımızda hayırlısı yarın benim için önemli bi gün bekleyip göricez artış varsa umutlanıcam yoksa hayırlısı olsun hakkmzda belki test günümü bekleseydim daha iyi çıkacaktı ben de hiç üzülmicektim bilemiyorum belki de geç tutunuyor iyi şeyler düşünmeye gayret ediyorum

Sizin belirtiler oldu mu acaba kişiden kişiye değişiyor ama
Evet canım kesinlikle değişiyor, bende 3. Günden itibaren kasık ve alt karın ağrısı oldu belirgin şekilde, 9. Gün akşamı da pembe lekelenmem oldu. 10. Gün devam edince doktor kan vermemi istemişti, o şekilde pozitifi gördüm canım

Sağol.ben geçen sene 2 kere aşılama yaptım o kadar kötü geçerdim ölüyordum bu yüzden tüp bebek hep erteledim çünkü burdaki tedavi daha zor . Ne zaman başladım çok şaşırdım çünkü hiç birşey hissetmedim çok kolay geçtı opuya kadar.opudan sadece bir kaç gün şiirim sonra herşey düzelti. İnş şimdi transfer daha bu kadar kolay geçecek
Gerçekten insan pek sarsılmıyor transferde . Tek bi ani sıcak basmaları oluyor . ODa işin kolay kısmı .

Back