• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
boşuna üzülmüşüm kızlar. çizgim kopkoyu oldu bugün :)
artık sadece kalp atışını duymak kaldı. allah isteyen herkese versin. hepinize bol şans ve çift çizgiler diliyorum :emir_bebek:

Eklentiler

• de64a513-314c-4785-a1ea-a50a0b207e23.jpeg
    de64a513-314c-4785-a1ea-a50a0b207e23.jpeg
    17,3 KB · Görüntüleme: 29
artık sadece kalp atışını duymak kaldı. allah isteyen herkese versin. hepinize bol şans ve çift çizgiler diliyorum :emir_bebek:
Kalp atisini duymaniz da diger tum heyecanlari yasamaniz da kismet olsun. Sizi oyle iyi anliyorum ki. Hala test yapiyorum ben de bazen.

Biliyordummmmm 🥰🥰 hadi hayırlısı olsun canım, inşallah kalp atışlarını da duymak nasip olur 🤲🙈

çok teşekkürler kızlar. başka hcg değeri bekleyen kim var şimdi? muhtemelen bebeklerimiz aynı zamanlarda doğacak :)
Ben varım 6. Temmuzda transfer olmuştum 5. Gün embriyosu. Dayandım idrar testi yapmadım. 2 gündür bacağımın üst kısmınada vuran adet ağrısından farklı Kasık ağrım var. Bugün kan vericem inşaallah pozitif çıkar. Lekelenmem olmadı benim :( dua edin.

Benim ilkinde 175 di ama o bile çok gelmişti . Sürekli bulantım vardı uyuyordum gözümü açamıyordum . Allah kolaylık versin
Sağol.ben geçen sene 2 kere aşılama yaptım o kadar kötü geçerdim ölüyordum bu yüzden tüp bebek hep erteledim çünkü burdaki tedavi daha zor . Ne zaman başladım çok şaşırdım çünkü hiç birşey hissetmedim çok kolay geçtı opuya kadar.opudan sadece bir kaç gün şiirim sonra herşey düzelti. İnş şimdi transfer daha bu kadar kolay geçecek

kızlar transferden 5 gün sonraki testim. çok hafif bi çizgi var gibi. siz de görüyo musunuz? konstrast yapınca daha netleşti
Ben siz bu testleri yaparken daha yeni transferimi olmuştum 🙈 5.gun embriyosu olunca insan daha hızlı sonuç görmek istiyor. Daha bu pazartesi transfer oldu, 3gundur her sabah erken gebelik testlerinden yapiyorum. Hayalet çizgi bile yok. Genellikle siz de dahil hep 5.gunden hayalet çizgi çıkmış.Ama daha erken test yapana da hiç denk gelmedim. Bir de aşırı belirtisiz, kasık ağrım bile yok. Progesteron fitil bile emilirken kasıklarımda ağrı olmuyor, insan şüpheye düşüp daha çabuk sonucu görmek istiyor...

Yaaa kızlar bu dupholoc içen var mı zararlı mı bana kayısı kar etmiyor artık son çare yazıyorum gebelige engel bir şey teşkil ediyor mu bilen var mı doğal denedim yok olmuyor içen var mı içinizde lütfen yazarsanız sevinirim
Doktorlar veriyor kuzum ama

Canım değerim 12.gün 91.5 cıktı ama güzel katlanıyormu ona bakilacak

İnşallah kat kat artarak devam edecek ben de cuma gününü iple çekiyorum hala belirtilerim var kasıklarım da batma bel ağrısı var aslında merak ettiğim şey diyelim ki dış gebelik ya da tutmadı hcg değeri giderek düşecek o zaman adet kanaması olması gerekmez mi arkadaşım bana benim bütün negatif sonuçlarım da hemen kanama başladı demişti kafam karışık

Ben varım 6. Temmuzda transfer olmuştum 5. Gün embriyosu. Dayandım idrar testi yapmadım. 2 gündür bacağımın üst kısmınada vuran adet ağrısından farklı Kasık ağrım var. Bugün kan vericem inşaallah pozitif çıkar. Lekelenmem olmadı benim :KK43: dua edin.
Haber bekliyoruz hadi hayırlısı insallah pozitif olur sonucun kuzum duamız seninle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰

İnşallah kat kat artarak devam edecek ben de cuma gününü iple çekiyorum hala belirtilerim var kasıklarım da batma bel ağrısı var aslında merak ettiğim şey diyelim ki dış gebelik ya da tutmadı hcg değeri giderek düşecek o zaman adet kanaması olması gerekmez mi arkadaşım bana benim bütün negatif sonuçlarım da hemen kanama başladı demişti kafam karışık
Evet kanama basliyor ama hcg o kadar yavaş düşüyor ki benim kimyasal gebeliğin 34 ile baslamisti düşmesi 10 gunu buldu..

Belirtileriniz ne zaman başladı size az kaldı hadi insallah güzel haberlerle gelesiniz ❤️

Evet kanama basliyor ama hcg o kadar yavaş düşüyor ki benim kimyasal gebeliğin 34 ile baslamisti düşmesi 10 gunu buldu..

Tüp bebek yaptırdığım merkez aradı tebrik ederiz hamilesiniz dedi ama doktor hiç de öyle konuşmayınca dedimki ama öyle konuşmadı doktorum dedim her ihtimali tabiki sizinle paylaşacak şuan gebesiniz 2gün sonra değeriniz artması yeterli dedi bu arada bu belirtilerim bel ağrısı kasık minik minik batmalar artması anlamını mı taşıyo yoksa dış gebelik gerçekleştiğinde de aynı belirtiler oluyo mu

Ben siz bu testleri yaparken daha yeni transferimi olmuştum 🙈 5.gun embriyosu olunca insan daha hızlı sonuç görmek istiyor. Daha bu pazartesi transfer oldu, 3gundur her sabah erken gebelik testlerinden yapiyorum. Hayalet çizgi bile yok. Genellikle siz de dahil hep 5.gunden hayalet çizgi çıkmış.Ama daha erken test yapana da hiç denk gelmedim. Bir de aşırı belirtisiz, kasık ağrım bile yok. Progesteron fitil bile emilirken kasıklarımda ağrı olmuyor, insan şüpheye düşüp daha çabuk sonucu görmek istiyor...
Seninle aynı gun olmuş transferimiz bende de hiç bir belirti yok be kasık ne göğüs ne bel hiçbiri yok sadece iğneden dolayı karnıma dokunamıyorum oksapar yapıyor sanırım yumru yumru oldu ben test yapmadım 8.gun yapmayı düşünüyorum ama belirti olması iyi mi kötü mü anlamadım bende sabırsızlanıyorum

Belirtileriniz ne zaman başladı size az kaldı hadi insallah güzel haberlerle gelesiniz ❤️
Belirtilerim 3.gün başladı hala da aynı şekilde devam ediyor dün tabi çok daha değişikti kasıklarımda minik minik batmalar bel ağrısı mesela az ama var adetim 2gün geçti bakalım cuma günü beni nasıl bi sonuç bekliyor hcg değerim 43 iken kat olması gerecek

Cuma gününü beklemekten başka çarem yok sanırım artış varsa umudum yeniden bağlanırım inşallah yavaş artışta olabiliyormuş kanama başlıyor dediniz ya hemen mi yoksa ilaçları bırakınca mı

Back