Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim gönlüne ferahlık versin hiç bir zaman pes etme vardır vakti zamanı inşallahAdet oldum...
Sonuc bekleyenler umarım pozitif görürsünüz benim yolculuğum bu kadardi..
3 gun erken adet oldum toparlanmam lazm kötüyüm hemde cok..
Sonda mı takılmıştı ? O yapıyor enfeksiyon geneldeTüp bebek transfer 7.günüm idrar enfeksiyonu olmuşum tahlil yaptırdım inşallah transferi etkilemez çok korkuyorum![]()
İdrar kesem dolu olmadığı için sontayla suyla doldurdular transferde, hiç onu düşünmemiştim olabilirSonda mı takılmıştı ? O yapıyor enfeksiyon genelde
Benim ilk transferimde sonda takıldı ve doktorum aynı gün tek kullanımlık bir suda erimeli ilaç verdi yoksa enfeksiyon olur dedi . Doktorunuz atladı galiba bu durumu suda eriyem bi ilaç var ismini şuan hatırlamıyorum transfer sonrasıda kullanılıyor doktorunuzdan onu isteyin .İdrar kesem dolu olmadığı için sontayla suyla doldurdular transferde, hiç onu düşünmemiştim olabilir
Manurol mü doktoruma yazdım demin, bunu yazdır bir doktora reçeteyle dedi transfere zarar vermez dedi inşallah öyle olurBenim ilk transferimde sonda takıldı ve doktorum aynı gün tek kullanımlık bir suda erimeli ilaç verdi yoksa enfeksiyon olur dedi . Doktorunuz atladı galiba bu durumu suda eriyem bi ilaç var ismini şuan hatırlamıyorum transfer sonrasıda kullanılıyor doktorunuzdan onu isteyin .
Evet manurol şaşe olması gerek . Tek kullanımlık suda karıştır iç 2 günde düzene gelir . Keşke sonda taktığı için önce düşünüp verseydi enfeksion olmazdın ama asla Zarar vermez canım için rahat olsun . Ben transferden heöen sonra içmiştim . Hamilelerde kullanıyorManurol mü doktoruma yazdım demin, bunu yazdır bir doktora reçeteyle dedi transfere zarar vermez dedi inşallah öyle olur
Yaa çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız, aslında transfer günü antibiyotik hap olarak verdi ama ne için bilmiyorum, diğer türlü düşünemedi demekkiEvet manurol şaşe olması gerek . Tek kullanımlık suda karıştır iç 2 günde düzene gelir . Keşke sonda taktığı için önce düşünüp verseydi enfeksion olmazdın ama asla Zarar vermez canım için rahat olsun . Ben transferden heöen sonra içmiştim . Hamilelerde kullanıyor
Insallah canim hepimizin icin güzel haberler olur inşallahTedavim hayırlı olsun t atalım işallah guzel haberlerini alırız![]()
Ne demek yardımcı ola bildiysem ne mutlu bana . Hepimiz birbirimizden bilgi alıyoruz .Yaa çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız, aslında transfer günü antibiyotik hap olarak verdi ama ne için bilmiyorum, diğer türlü düşünemedi demekki
CanımmMerhaba arkadaşlar nasılsıniz ben de dün tüp bebeğe başladım. Çok yalnızım ve iğnelerden çok korkuyorum, panik atak hastasıyım. Morale ihtiyacım var 8 yıllık evliyim ilk denemem rezervim çok düşük
dün oldum çok şükür yarın muayeneye gidiyorum. Çok yoğun değil ama azar azar kanama şeklinde . Bi sıkıntı olmaz inşalahhhBu surecte iliskiniz olmadiysa soyleyin ama olduysa ne olursa olsun kan testi yaptırin eger dogum kontrol hapi kullanmadiysaniz.
Lekelenme olmassa kabul ediliyor . Lekelenme adet saymıyolarCanımm
dün oldum çok şükür yarın muayeneye gidiyorum. Çok yoğun değil ama azar azar kanama şeklinde . Bi sıkıntı olmaz inşalahhh
Evet bana da öyle demişti . Dün lekelenme oldu bugün akıntı ya döndü ama çok değil. Azar azar damla şeklinde gibi .İki arada bi derede kaldım vallaa. Yeterli midir acaba .Lekelenme olmassa kabul ediliyor . Lekelenme adet saymıyolar
Yeterlidir kırmızı ise eğer rengi sıkıntı yapmayın . İlk gün çok yoğun gelmiyor zaten bendede öyledir .Evet bana da öyle demişti . Dün lekelenme oldu bugün akıntı ya döndü ama çok değil. Azar azar damla şeklinde gibi .İki arada bi derede kaldım vallaa. Yeterli midir acaba .
Hala bekliyorumanladim hayirlisi neyse o olsun canimpeki keseyi gördünmü yoksa bekliyomusun daha??
Canım, çok üzüldümAdet oldum...
Cok üzüldüm. Cok uzuldum... Kisa surede toparlanmanizi dilerim.Adet oldum...
Çok üzüldüm canımAdet oldum...
Ben insallah haftaya persembe gidicemHala bekliyorumsen ne zaman gideceksin