• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İdrar kesem dolu olmadığı için sontayla suyla doldurdular transferde, hiç onu düşünmemiştim olabilir
Benim ilk transferimde sonda takıldı ve doktorum aynı gün tek kullanımlık bir suda erimeli ilaç verdi yoksa enfeksiyon olur dedi . Doktorunuz atladı galiba bu durumu suda eriyem bi ilaç var ismini şuan hatırlamıyorum transfer sonrasıda kullanılıyor doktorunuzdan onu isteyin .

Benim ilk transferimde sonda takıldı ve doktorum aynı gün tek kullanımlık bir suda erimeli ilaç verdi yoksa enfeksiyon olur dedi . Doktorunuz atladı galiba bu durumu suda eriyem bi ilaç var ismini şuan hatırlamıyorum transfer sonrasıda kullanılıyor doktorunuzdan onu isteyin .
Manurol mü doktoruma yazdım demin, bunu yazdır bir doktora reçeteyle dedi transfere zarar vermez dedi inşallah öyle olur

Manurol mü doktoruma yazdım demin, bunu yazdır bir doktora reçeteyle dedi transfere zarar vermez dedi inşallah öyle olur
Evet manurol şaşe olması gerek . Tek kullanımlık suda karıştır iç 2 günde düzene gelir . Keşke sonda taktığı için önce düşünüp verseydi enfeksion olmazdın ama asla Zarar vermez canım için rahat olsun . Ben transferden heöen sonra içmiştim . Hamilelerde kullanıyor

Evet manurol şaşe olması gerek . Tek kullanımlık suda karıştır iç 2 günde düzene gelir . Keşke sonda taktığı için önce düşünüp verseydi enfeksion olmazdın ama asla Zarar vermez canım için rahat olsun . Ben transferden heöen sonra içmiştim . Hamilelerde kullanıyor
Yaa çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız, aslında transfer günü antibiyotik hap olarak verdi ama ne için bilmiyorum, diğer türlü düşünemedi demekki

Merhaba arkadaşlar nasılsıniz ben de dün tüp bebeğe başladım. Çok yalnızım ve iğnelerden çok korkuyorum, panik atak hastasıyım. Morale ihtiyacım var 8 yıllık evliyim ilk denemem rezervim çok düşük
Canımm
Bu surecte iliskiniz olmadiysa soyleyin ama olduysa ne olursa olsun kan testi yaptırin eger dogum kontrol hapi kullanmadiysaniz.
dün oldum çok şükür yarın muayeneye gidiyorum. Çok yoğun değil ama azar azar kanama şeklinde . Bi sıkıntı olmaz inşalahhh

Evet bana da öyle demişti . Dün lekelenme oldu bugün akıntı ya döndü ama çok değil. Azar azar damla şeklinde gibi .İki arada bi derede kaldım vallaa. Yeterli midir acaba .
Yeterlidir kırmızı ise eğer rengi sıkıntı yapmayın . İlk gün çok yoğun gelmiyor zaten bendede öyledir .

Adet oldum...
Sonuc bekleyenler umarım pozitif görürsünüz benim yolculuğum bu kadardi..
3 gun erken adet oldum toparlanmam lazm kötüyüm hemde cok..
Canım, çok üzüldüm 😔
Kendini üzme deneyeceğim olmuyor biliyorum.çok zor yaşadıklarımız, en kısa zaman da toparlanıp önüne bakarsın inşallah, Allahım en kısa zamanda kucağını doldursun 🤲

Adet oldum...
Sonuc bekleyenler umarım pozitif görürsünüz benim yolculuğum bu kadardi..
3 gun erken adet oldum toparlanmam lazm kötüyüm hemde cok..
Çok üzüldüm canım😓
Rabbim İnşirah ferahlığı versin inşallah. Tez vakitte bu acını unutturacak hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🤲

Back